Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μια προωρινη λυση ψαξου λιγο να κανεις μια ευκολη ηχομονωση στον τοιχο που σε ενοχλει.

Ισως βοηθησει μεχρι, αν και εφοσον λυθει το θεμα σου. 

Μια συντομη αναζητηση https://www.skroutz.gr/c/349/diafora-aksesouar-dj.html?keyphrase=ηχοαπορροφητικα

Ακομα καλυτερα θα ηταν να εκανε ο γειτονας του στον δικο του τοιχο την ηχομονωση, θα ειχει πολυ καλυτερο αποτελεσμα

Επεξ/σία από Radiatedsoul
  • Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Snoob είπε

Στη διπλανή πολυκατοικία ήρθε οικογένεια με παιδιά γυμνασίου. Λαμπρά. Τα οποία καλούν φίλους να παίξουν. Λαμπρότατα. Και παίζουν μπάλα στον ακάλυπτο από τις 12 που τα αμολούσε το δημόσιο της γειτονιάς εδώ και ενάμιση μήνα γιατί ήρθες ξανά γλυκό καλοκαιράκι κι απολύομαι ψαρούκλες τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες, μέχρι τις 4.

Εύκολα λυνόταν αυτό, απλώς πιάνεις ένα λάστιχο και καταβρέχεις το μέρος που παίζουν μπάλα το μεσημέρι. ;)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mants118 είπε

Εύκολα λυνόταν αυτό, απλώς πιάνεις ένα λάστιχο και καταβρέχεις το μέρος που παίζουν μπάλα το μεσημέρι. ;)

Αν ήμουν παιδί θα πανηγύριζα στη προοπτικη αυτή. Μεσημεράκι, ντάλα ήλιος και δροσουλα? Θα καλούσα και την άλλη γειτονιά για φιλικό και θα χειροκροτουσαμε τον τυπο που μας δροσίζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

Για μια προωρινη λυση ψαξου λιγο να κανεις μια ευκολη ηχομονωση στον τοιχο που σε ενοχλει.

Ισως βοηθησει μεχρι, αν και εφοσον λυθει το θεμα σου. 

Μια συντομη αναζητηση https://www.skroutz.gr/c/349/diafora-aksesouar-dj.html?keyphrase=ηχοαπορροφητικα

Ακομα καλυτερα θα ηταν να εκανε ο γειτονας του στον δικο του τοιχο την ηχομονωση, θα ειχει πολυ καλυτερο αποτελεσμα

Αυτό κάνει τίποτα αν το βάλεις εσύ και όχι ο δίπλα που κάνει φασαρία;

Που και πάλι, ακόμα και να τα πληρώσεις εσύ για να τα βάλει ο άλλος, σιγά μη μπει στη διαδικασία να «χαλάσει» τους τοίχους του.

Και βέβαια μετά είναι και το θέμα του ότι γιατί να τα βάλεις εσύ στους δικούς σου τοίχους επειδή κάνει άλλος φασαρία.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Αυτό κάνει τίποτα αν το βάλεις εσύ και όχι ο δίπλα που κάνει φασαρία;

Που και πάλι, ακόμα και να τα πληρώσεις εσύ για να τα βάλει ο άλλος, σιγά μη μπει στη διαδικασία να «χαλάσει» τους τοίχους του.

Και βέβαια μετά είναι και το θέμα του ότι γιατί να τα βάλεις εσύ στους δικούς σου τοίχους επειδή κάνει άλλος φασαρία.

Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα εχω μπει σε σπιτι με τετοια στους τοιχους και ηταν η απολυτη ησυχια. Φτηνο σχετικα ειναι, εγω αν ειχα μεγαλο προβλημα θα το δοκιμαζα σιγουρα

Δημοσ.
5 minutes ago, mants118 said:

Στην παλιά μου γειτονιά, εκεί που μεγάλωσα, η διπλανή μας γειτόνισσα άδειασε μια λεκάνη με σαπουνάδες πάνω στα παιδιά της γειτονιάς που ούρλιαζαν κάθε μεσημέρι. Άντε να έκατσαν ήσυχα καμιά βδομάδα max; Μετά συνέχισαν να ουρλιάζουν τις ώρες κοινής ησυχίας (οι γονείς τους ανύπαρκτοι).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Αν ήμουν παιδί θα πανηγύριζα στη προοπτικη αυτή. Μεσημεράκι, ντάλα ήλιος και δροσουλα? Θα καλούσα και την άλλη γειτονιά για φιλικό και θα χειροκροτουσαμε τον τυπο που μας δροσίζει.

6 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Στην παλιά μου γειτονιά, εκεί που μεγάλωσα, η διπλανή μας γειτόνισσα άδειασε μια λεκάνη με σαπουνάδες πάνω στα παιδιά της γειτονιάς που ούρλιαζαν κάθε μεσημέρι. Άντε να έκατσαν ήσυχα καμιά βδομάδα max; Μετά συνέχισαν να ουρλιάζουν τις ώρες κοινής ησυχίας (οι γονείς τους ανύπαρκτοι).

όχι βρε πάνω στα παιδάκια, αυτά είναι πρακτικές Δρακουμέλ!!! 😛

Λέμε πάντα για μεσημέρι που είναι γαϊδουράκια και κάνουν φασαρία, καταβρέχεις εκεί που παίζουν εννοώ, και το απόγευμα που θα έχει στεγνώσει το μέρος μια χαρά ας κάνουν και Mundial!!! 😛

22 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Εγώ φοβάμαι να γυρίσω Ελλάδα ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ τους λόγους

Έχω σπουδάσει στην Αγγλία με τους αυστηρούς νόμους και την αστυνομία να είναι σχεδόν παντού κι όμως έχω πολλά παραδείγματα ηχορύπανσης από γείτονες που κανείς δε μπορούσε να κάνει τίποτα!!! ;)

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mants118 είπε

όχι βρε πάνω στα παιδάκια, αυτά είναι πρακτικές Δρακουμέλ!!! 😛

Λέμε πάντα για μεσημέρι που είναι γαϊδουράκια και κάνουν φασαρία, καταβρέχεις εκεί που παίζουν εννοώ, και το απόγευμα που θα έχει στεγνώσει το μέρος μια χαρά ας κάνουν και Mundial!!! 😛

Έχω σπουδάσει στην Αγγλία με τους αυστηρούς νόμους και την αστυνομία να είναι σχεδόν παντού κι όμως έχω πολλά παραδείγματα ηχορύπανσης από γείτονες που κανείς δε μπορούσε να κάνει τίποτα!!! ;)

εγώ μένω Βουκουρέστι

humans are animals - δεν ξέρω τι σκατά πίνουν μερικοί μερικοί τα βραδια ειλικρινά. 

Εδώ είμαι ok προς το παρών, κάτι περίεργα μπασίματα κάνει καμια φορα ο από πάνω και ακούει arab music αλλα γενικά είναι ok ο μπάσταρδος

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Ξέρεις ποια ειναι η διαφορά του τότε με το τωρα ?

Τοτε οι περισσότεροι ειχαν παιδιά, οπότε οι γεροπαράξενοι ηταν οι λίγοι. Τωρα οι περισσότεροι ΔΕΝ έχουν παιδιά, οπότε λογικο να ενοχλούνται. Κάτσε να ειχαν ολοι πιτσιρίκια και θα λέγαμε μετά περι σεβασμού και άλλα διάφορα.

• Like 3
Δημοσ.
9 minutes ago, pontez2 said:

Ξέρεις ποια ειναι η διαφορά του τότε με το τωρα ?

Τοτε οι περισσότεροι ειχαν παιδιά, οπότε οι γεροπαράξενοι ηταν οι λίγοι. Τωρα οι περισσότεροι ΔΕΝ έχουν παιδιά, οπότε λογικο να ενοχλούνται. Κάτσε να ειχαν ολοι πιτσιρίκια και θα λέγαμε μετά περι σεβασμού και άλλα διάφορα.

Το βλέπω αλλιώς. Προσωπικά με ενοχλεί η ανεξέλεγκτη πιτσιρικαρία να ουρλιάζει συνεχόμενες ώρες όχι επειδή δεν έχω παιδιά ή έχω ξεχάσει πώς ήταν να είμαι κι εγώ παιδί, αλλά επειδή οι γονείς μου το πρώτο πράγμα που μου έμαθαν ήταν να σέβομαι τους γύρω μου και να μην ενοχλώ με την συμπεριφορά μου. Και σκέφτομαι ότι αφού αυτά τα βασικά πραματάκια τα έμαθα εγώ, η λογική μου λέει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να τα έχουν μάθει και τα παιδάκια που ουρλιάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Οπότε αυτό που μ'ενοχλεί περισσότερο είναι οι γονείς τους, από εκεί πηγάζει η συμπεριφορά των παιδιών. [Πραγματικά το πιστεύω τελικά αυτό που λένε ότι 'το παιδί και το σκυλί όπως το μάθεις'.]

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ακριβώς- όταν κοιμόταν ο παππούς κάναμε ΟΛΟΙ ησυχία αλλιώς θα γινόταν τις καριόλας!

τώρα τα παιδάκια λένε τον παππου μαλακα, ναι το έχω ακούσει από γείτονα 

ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο την εμπειρια μου με παιδια(της αδελφης μου 😁 η οποια εχει 4) ειναι σχετικα αδυνατο τωρα που καλοκαιριαζει να τα μαντρωσεις μεσα. Αναφερομαι στις ωρες εκτος μεσημεριου και αργα το βραδυ. Ουτε θαλασσα μπορεις να πηγαινεις καθε μερα ουτε να τα στελνεις σε δραστηριοτητες καθε μερα. Φυσικα το μεσημερι καθονται μεσα αλλα μολις παει 5 και μιση αρχιζουν χτυπανε τηλεφωνα θυροτηλεφωνα, μαζευονται καμια δεκαρια της γειτονιας(8 10 ετων). Οσο και να τα εχεις μιλησει οσο και να τους λες μην φωναζετε ενοχλειτε, δυσκολο να τα συγκρατησεις ειδικα οταν ειναι πολλα γιατι το ενα παρασυρει το αλλο.

Δημοσ.

Δεν είναι ευθύνη ενός να μάθει στους άλλους κάτι. Πρώτον γιατί δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτό το "κάτι" είναι σωστό και πρέπει να το μάθει ο άλλος και δεύτερον γιατί δεν είναι δουλειά του να μαθαίνει στους άλλους πολίτες "κάτι". Δεν έχω καταλάβει γιατί θα πρέπει ο πολίτης να κάνει την δουλειά του αστυνομικού ή του κράτους ή, εν γένει, οποιουδήποτε κρατικής υπηρεσίας. 

Ο κανονισμός υπάρχει. Κάθε πολίτης έχει υποχρέωση να τον γνωρίζει και όχι να λέει "συγνώμη που παρέβηκα τον κανονισμό" (π.χ. "πες μου εσύ εάν ενοχλώ" ). Δεν γίνεται σε καμία παράβαση αυτό, δηλαδή "συγνώμη που πέρασα με κόκκινο, πείτε μου εάν ενοχλώ να μην το ξανακάνω". Υπάρχει ο κανόνας, είναι υποχρέωση του πολίτη να το γνωρίζει. Τελεία. Όποιος δεν τον γνωρίζει τον κανόνα και τον παραβαίνει, είναι το ίδιο με αυτόν που τον γνώριζε και τον παρέβηκε. 

Από εκεί και πέρα, είναι υποχρέωση των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους να βρούνε άκρη και να εφαρμόσουν αυτά που πρέπει να εφαρμοστούν. Εάν δεν μπορούν να κάνουν καλά την δουλειά τους, υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, π.χ. Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.), στους οποίους μπορεί και πρέπει να απευθυνθεί ο πολίτης. 

Βέβαια, όταν οι αρμόδιοι (π.χ. αστυνομία) πούνε ότι "μάγκα, είσαι υπερβολικός που σε ενοχλεί αυτό" σημαίνει ότι ο "μάγκας" θα πρέπει να το δεχθεί, όπως ακριβώς θα πρέπει να δεχθεί ο έταιρος "μάγκας" το "μάγκα, σταμάτα αυτό που κάνεις γιατί ενοχλείς". 

• Sad 1
Δημοσ.

εμεις εχουμε προβλημα στην γειτονια με ενα ωδειο. Οταν πιανουν οι ζεστες επειδη δεν εχουν μεσα κλιματισμο ανοιγουν τις πορτες για να κανει ρευμα. Τα μεσημερια λοιπον εκει που  πηγαιναν τα μικρα να κοιμηθουν ξεκινουσαν τα λαλααλαλαλαλαλα τα μπαμ μπουμ χωρις να τους καιγεται καρφακι. Ξεκινησαμε με λογια..... τιποτα. Μετα βρηκαμε τη λυση. Οταν ξεκινανε την φασαρια κατεβαζουμε ολοι οι γειτονες ολα τα παιδια στον δρομο με μια μπαλα και αναγκαζονται απο τις φωνες να κλεινουν την πορτα. Οταν μας ρωτανε γιατι το κανουμε απλα απανταμε οτι αφου δεν τα αφηνετε να κοιμηθουν, τι θελετε να κανουμε, να τα κλεισουμε στο διαμερισμα;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...