orck Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Τι γίνεται κάθε μήνα ανοίγει και ένα θέμα με θορυβο από τους γείτονες; Σε εμάς απλά γαβγίζει ένα σκυλί συγκεκριμένη ώρα κάθε βραδυ. Η λύση μου; Απλά το γράφω στα παπάκια μου και δεν δίνω σημασία. Ζω την ζωή μου και ζει την δική του μιζέρια. 1
Έλεος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, orck είπε Τι γίνεται κάθε μήνα ανοίγει και ένα θέμα με θορυβο από τους γείτονες; Σε εμάς απλά γαβγίζει ένα σκυλί συγκεκριμένη ώρα κάθε βραδυ. Η λύση μου; Απλά το γράφω στα παπάκια μου και δεν δίνω σημασία. Ζω την ζωή μου και ζει την δική του μιζέρια. Εργάζεσαι; Αν ναι τι ώρες ξυπνάς; Είναι απαιτητική η δουλειά; Πόσο αργά το βράδι γαβγίζει το σκυλί και για πόση ώρα; Πόσο κοντά στο διαμέρισμά σου είναι; Γενικά, αν σου έχουν σπάσει τα παπάκια είναι δύσκολο να γράψεις το οτιδήποτε σε αυτά.
kontinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Κλασσικο προβλημα, ειδικα το καλοκαιρι, που ο αλλος και τον χαβαλε του θελει να κανει, και την μουσικη του να ακουσει, και να μην ξοδευτει για κλιματισμο και ειναι με τεντα την μπαλκονοπορτα να μοιραζεται τις στιγμες του με ολη τη γειτονια. Εγω παντως θα περιμενα να τελειωσει το μουντιαλ που ξεφευγουν λιγο τα πραγματα με τις παρεες, και βλεπεις μετα.
orck Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Έχεις ακούσει αυτό που λένε ότι ο υπάλληλος που δουλεύει σε ένα κατάστημα πχ jumbo μετά από κάποιες μέρες δεν ακούει (δεν δίνει καθόλου προσοχή) στην μουσική του καταστήματος πχ οι τραγικά άθλιες διαφημίσεις του καταστήματος, οπότε δεν τον ενοχλεί; Γαυγιζει μια, γαυγιζει δύο στο τέλος δεν δινεις σημασία. Να φανταστείς και εμένα μου το είπαν. Το σκυλί όντως γαυγιζει αλλά δεν είχα δώσει ποτέ σημάσια και εάν με ρωταγες θα σου απάντησα ότι δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα. Μόλις μου το είπαν το παρατήρησα και το άκουσα. Ουσιαστικά είναι στην απέναντι πολυκατοικία από εμάς, κατά τις 8 το βράδυ ξεκινάει (ίσως να γυρνάει το αφεντικό τέτοια ώρα και να μην του δίνει σημασία ή να το βγάζει μπαλκόνι). Εργάζομαι και κοιμάμαι πολύ εύκολα (με YouTube φυσικά) 1
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Έσκασαν και οι φασαριόζοι να βγουν και από πάνω. Ρε πού πάμε ρε, πού πάμε.. 3
kitharas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ωτοασπιδες προφανώς και φοράω αλλά όταν είμαι ορθιος στο σπιτι ΜΟΥ δε θέλω να φοράω εξαιτίας της έλλειψης σεβασμού 1 1
k_w_t Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Στην δικη μου περιπτωση δεν υπαρχει σωτηρια... Στην πισω πολυκατοικια απο την δικη μου που εχουμε κοινο ακαλυπτο εχει δυο διαμερισματα τα οποια τα δινουν AirBNB.. Ερχονται μεθυσμενοι ξημερωματα , φωναζουν βαζουν μουσικη δυνατα μεχρι που πλακωθηκαν μεταξυ τους μια φορα κατι κινεζοι... Δεν καταλαβαινουν απο φωνες αστυνομια γιατι σημερα ειναι αυτοι αυριο αλλοι.. Ο διαχειριστης της πισω πολυκατοικιασς δεν ασχολητε (μπορει να ειναι δικα του τα διαμερισματα). Πλεον εχω περασει σε αλλες λυσεις.... Εαν μου ξυπνησουν το μωρο το βγαζω στο μπαλκονι να κλαιει να την ακουσουν λιγακι .... Σε κατι Ισπανους τους πεταξα αντικειμενα στα τζαμια (μανταλακια) και το βουλωσαν... Τωρα εχω παρει σφεντονα και γκαζακια (βολους) οχι του καφε..... 1
Adanos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, phanispal είπε Έσκασαν και οι φασαριόζοι να βγουν και από πάνω. Ρε πού πάμε ρε, πού πάμε.. Όχι, θα βγείτε εσείς οι γιαγιάδες με τις μαγκούρες και τους πολιτσμάνους λες και δεν ήσασταν νέοι με ένταση Υπάρχουν όρια και απ' τις δυο πλευρές. Ούτε νεκροταφείο, ούτε ροκ συναυλία. Κάτι στην μέση. 1
shadowlike Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) επόμενο βήμα να το παίξεις sam fisher και να τους καθαρίσεις όλους. εγώ έχω γιαγιά που κάθε βράδι(μετά της 11) κάτω απο τη κρεβατοκάμαρα μας βάζει διαπασών τη τηλεόραση και βλέπει αυτό με τον Γκλέτσο. Σε σημείο που να απορώ δηλαδή , πρέπει να είναι θεόκουφη, μήπως να της πάρω δώρο ακουστικά ; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από shadowlike
kitharas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, Adanos είπε Όχι, θα βγείτε εσείς οι γιαγιάδες με τις μαγκούρες και τους πολιτσμάνους λες και δεν ήσασταν νέοι με ένταση Υπάρχουν όρια και απ' τις δυο πλευρές. Ούτε νεκροταφείο, ούτε ροκ συναυλία. Κάτι στην μέση. Ακριβώς! Γιατί και γω θα βάλω τη μουσική μου λίγο πιο δυνατά καποιες φορές αλλα με μέτρο. Ομως δεδομένου της ελλιπης ηχομόνωσης και κακής διαρρύθμισης, γιατί να κάνουμε χειρότερα τα πράγματα ενώ μπορούν να γινουν υποχωρήσεις; Και δεν εννοώ μη μιλάς, εννοώ μιλα χαμηλόφωνα μετα τις 11
shadowlike Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, kitharas είπε Ακριβώς! Γιατί και γω θα βάλω τη μουσική μου λίγο πιο δυνατά καποιες φορές αλλα με μέτρο. Ομως δεδομένου της ελλιπης ηχομόνωσης και κακής διαρρύθμισης, γιατί να κάνουμε χειρότερα τα πράγματα ενώ μπορούν να γινουν υποχωρήσεις; Και δεν εννοώ μη μιλάς, εννοώ μιλα χαμηλόφωνα μετα τις 11 ακουστικούλια , βγαίνουν και ασύρματα πλέον. Και μετά βάλτην όσο δυνατά θες, μέχρι να ματώσουν τα αυτιά σου.
Adanos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, kitharas είπε Ακριβώς! Γιατί και γω θα βάλω τη μουσική μου λίγο πιο δυνατά καποιες φορές αλλα με μέτρο. Ομως δεδομένου της ελλιπης ηχομόνωσης και κακής διαρρύθμισης, γιατί να κάνουμε χειρότερα τα πράγματα ενώ μπορούν να γινουν υποχωρήσεις; Και δεν εννοώ μη μιλάς, εννοώ μιλα χαμηλόφωνα μετα τις 11 Δεν διαφωνώ. Ή τουλάχιστον αν σου κάνουν παρατήρηση και έπειτα. Έχει τύχει να έχω ένα τσίκ υψηλότερα την μουσική μέχρι τις 2 το πρωί. Δεν μου παραπονέθηκε κανείς. Αν όμως μου έλεγαν κάτι, θα έκανα υποχώρηση, προφανώς. 1 λεπτό πριν, shadowlike είπε ακουστικούλια , βγαίνουν και ασύρματα πλέον. Και μετά βάλτην όσο δυνατά θες, μέχρι να ματώσουν τα αυτιά σου. Δεν είναι μόνη η μουσική το θέμα, προφανώς. Και γιατί να βάλω ΕΓΩ ακουστικά και ο ΑΛΛΟΣ ωτοασπίδες, όταν υπάρχει μέση λύση; 1
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Είναι γνωστά πλέον τα ειρωνικά τρολοποστ σου, αλλά τέλος πάντων. Δεν τρολάρω ποτέ εκτός από το γνωστο τρολοθρεντ του survivor. True story το συγκεκριμένο. 2 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν είπε κανείς να μην καλέσεις παρέα για μεσημεριανό φαγητό. Ο απο κάτω, οντως ενοχλείται απο τα βηματα. Ειναι ο ιδιος άνθρωπος βέβαια που δεν τον ενοχλει καθόλου τις Κυριακές το πρωι να μας ξυπνάει με Τερλέγκα απ τις 8. 1
kitharas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Adanos είπε Δεν διαφωνώ. Ή τουλάχιστον αν σου κάνουν παρατήρηση και έπειτα. Έχει τύχει να έχω ένα τσίκ υψηλότερα την μουσική μέχρι τις 2 το πρωί. Δεν μου παραπονέθηκε κανείς. Αν όμως μου έλεγαν κάτι, θα έκανα υποχώρηση, προφανώς. Δεν είναι μόνη η μουσική το θέμα, προφανώς. Και γιατί να βάλω ΕΓΩ ακουστικά και ο ΑΛΛΟΣ ωτοασπίδες, όταν υπάρχει μέση λύση; Γιατι ο ένας μπορεί να ναι ευαίσθητος με τους θορύβους (ωτοασπιδες) και ο άλλος να θέλει τσίτα τη μουσική (ακουστικά). Αυτή είναι μια καλή μέση λύση. Απλά αναρωτιέμαι, όλοι μας λέμε είναι σπιτι μου και θα κυκλοφορώ όπως θέλω, θα μιλάω όταν θέλω κλπ. Όταν όμως ο θόρυβος ξεπερνάει το διαμέρισμά σου, πλέον εκεί τελειώνει η ελευθερία σου; 2
shadowlike Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) το να βάλω ωτοασπίδες δεν είναι επιλογή γιατί δε θα ακούω τίποτα και με μωρά μέσα στο σπίτι είναι το τελεύταίο πράγμα που θα κάνω. Το να βάλω ακουστικά πάλι δε θα ακούω τίποτα αλλά δεν τα βάζω για να κάνω counter την ασυνειδησία του άλλου όπως τις ωτοασπίδες, τα βάζω για να κάνω το γούστο μου χωρίς να ενοχλώ τους γύρω μου. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από shadowlike 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις