Thulogur Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Ειναι 12 σελιδες, και δεν εχω καταφέρει να τις διαβάσω ολες οποτε να σε ρωτησω: Το ενδεχόμενο να αρχισεις να του κανεις φαρσες για να "προβληματιστεί", εχει αναφερθεί ; 1
nkar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Από δική μου εμπειρία η αστυνομία δε θα κάνει τίποτε. Την κάλεσα 2 -3 φορές και δεν ήρθε καν (σε ώρες κοινής ησυχίας). Ισως βεβαια να ετυχε εκείνη τη μέρα να είχε πιο σοβαρά οπότε εσύ να είσαι πιο τυχερός... Εγώ είχα δοκιμάσει τα αντίποινα. π.χ. αν κοιμάται 4 το πρωι και τον ξυπνάς το πρωι στις 7 δε νομίζω να του αρέσει. Το κάνεις 2-3 φορές να πάρει το μήνυμα οτι μπορεις κι εσυ(αν θέλεις) να του κανεις τη ζωή κόλαση και μετά επανέρχεσαι προσπαθώντας να συννενοηθείς ήρεμα. Καλύτερα να επανέλθει αλλο προσωπο (καλός και κακός μπάτσος). Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να εκτροχιαστει η κατάσταση με τα αντίποινα αλλά αν είσαι σίγουρος ότι έχεις δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και δεν καταλαβαίνει μπορεις να δοκιμάσεις κι αυτο. ισως να δοκιμάσεις κι αυτο με τον εισαγγελέα το οποίο προσωπικα δεν εχω δοκιμάσει.
rus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, nkar είπε Από δική μου εμπειρία η αστυνομία δε θα κάνει τίποτε. Την κάλεσα 2 -3 φορές και δεν ήρθε καν (σε ώρες κοινής ησυχίας). Ισως βεβαια να ετυχε εκείνη τη μέρα να είχε πιο σοβαρά οπότε εσύ να είσαι πιο τυχερός... Kι αν υποθεσουμε οτι ερχεται, τι περιμενεις να κανει? Να τους συλλαβει?
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 42 λεπτά πριν, rus είπε Kι αν υποθεσουμε οτι ερχεται, τι περιμενεις να κανει? Να τους συλλαβει? Πριν χρόνια, τις πρώτες δύο φορές έκαναν επίπληξη, μετά μπορούσαν να σε βάλουν στο τμήμα εφόσον υπήρχαν μάρτυρες ή το έβλεπε ο ίδιος ο αστυνομικός οτι γινόταν φασαρία από τους συγκεκριμένους που κατηγόρησες. Μπορούσες να περάσεις και από δικαστήριο αν γινόταν μήνυση.
ss13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Να πω κάτι όντας σε περιοχή με τρελλή φασαρία , το απλούστερο που έχεις να κάνεις είναι : Υπομονή μόνο . - Ότι άλλο να κάνεις δεν γίνεται κάτι , αν κάνεις μήνυση δεν θα κάνεις τίποτα ( πολύ τρέξιμο , πολλά χρήματα ) , τσακώνεσαι ή τα καταπίνεις όλα και τέλος . Εδώ γνωστός μου είχε κάνει το πιο ακραίο , ήταν ένας που ερχόταν μέσα στο καλοκαίρι , 3 το βράδυ , με αμάξι Cabrio τέρμα τη μουσική , του κάνει παρατήρηση μια φορά , του κάνει δεύτερη φορά , του κάνει τρίτη , δεν καταλάβαινε τίποτα , ε την επόμενη φορά του έριξε ολόκληρη γλάστρα μέσα στο Cabrio από τον 2ο όροφο , περιττό να πω πως ο τύπος με το Cabrio δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στη περιοχή . Απλά φεύγεις από την περιοχή ( δυστυχώς αυτή είναι η μαύρη αλήθεια ) 1
rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, ss13 είπε Εδώ γνωστός μου είχε κάνει το πιο ακραίο , ήταν ένας που ερχόταν μέσα στο καλοκαίρι , 3 το βράδυ , με αμάξι Cabrio τέρμα τη μουσική , του κάνει παρατήρηση μια φορά , του κάνει δεύτερη φορά , του κάνει τρίτη , δεν καταλάβαινε τίποτα , ε την επόμενη φορά του έριξε ολόκληρη γλάστρα μέσα στο Cabrio από τον 2ο όροφο O ταραξίας ηταν εκεινη τη στιγμη μεσα στο cabrio? 9 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Πριν χρόνια, τις πρώτες δύο φορές έκαναν επίπληξη, μετά μπορούσαν να σε βάλουν στο τμήμα εφόσον υπήρχαν μάρτυρες ή το έβλεπε ο ίδιος ο αστυνομικός οτι γινόταν φασαρία από τους συγκεκριμένους που κατηγόρησες. Για πόσο καιρο να σε βαλουν μεσα? Ένα βραδυ?
mαriα Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Είμαι έφηβη ηλικιας 16 ετων και μπορώ να καταλάβω την ενόχληση σας γιατί έχω το ίδιο θέμα και ένα δίχρονο μωρό στο σπίτι.Υπάρχουν παιδάκια 6-13 ετών στην γειτονιά μου που μόλις πάει 2 το μεσημέρι βγαίνουν έξω έως τις 6 το απόγευμα και εκείνες τις ωρες κοιμαται ο μικρος στο σπιτι μου.Πλεον να ξέρετε ότι τα παιδιά κουμανταρουν τους γονείς και όχι οι γονείς τα παιδιά.Έχω ακούσει τον γείτονα μου-10 χρονών πλασμα-να φωνάζει στην μητέρα του χαρακτηρίζοντας την με αγενής εκφράσεις και εκείνη δεν έκανε τίποτα.Απελπιστική κατάσταση δεν νομίζετε; Οι λύσεις είναι δύο στην προκειμένη περίπτωση της ενόχλησης. 1)Πιάνεις τον γείτονα η όποιον προκαλεί την φασαρία και του βάζεις μυαλό με όποιον τρόπο καταλαβαίνει 2)Ξεσπιτωνεσαι για να βρεις την ησυχία σου. Σε περίπτωση όμως που τα σπίτια είναι ιδιοκτησίας σας όπως στην δική μου περίπτωση η προφανής λύση που μπορεί να εφαρμόσει κάποιος είναι η πρώτη.
ss13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, rus είπε O ταραξίας ηταν εκεινη τη στιγμη μεσα στο cabrio? Ναι , μέσα ήταν , είχε Άγιο που δεν κατέβηκε κάτω αυτός που πέταξε την γλάστρα γιατί ήταν θηρίο ( 1.90 και δουλεύει λαχαναγορά ) , ακόμα ξύλο θα έτρωγε ο Cabrio , κακές λογικές όταν οι άνθρωποι είναι απολίτιστοι , δεν σέβονται πως ο άλλος κοιμάται , δεν έχεις άλλη λύση , το κράτος απών , οι πολίτες νομίζουν πως είναι Ουγκάντα . Είναι οι Έλληνες τραγικοί ( να βάζει ο άλλος Καζαντζίδη στις 3 το πρωί ) , τώρα ήρθαν οι ξένοι ( αφού βλέπουν που οι Έλληνες δεν σέβονται τίποτα παίρνουν το κακό παράδειγμα κι αυτοί , λογικό είναι ) αν μένεις κέντρο Αθήνα ( Πατήσια - Κυψέλη κλπ ) είναι καθημερινό φαινόμενο όλα αυτά , οπότε φεύγεις από εκεί ή τα τρως όλα στο κεφάλι
ss13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, mαriα είπε Είμαι έφηβη ηλικιας 16 ετων και μπορώ να καταλάβω την ενόχληση σας γιατί έχω το ίδιο θέμα και ένα δίχρονο μωρό στο σπίτι.Υπάρχουν παιδάκια 6-13 ετών στην γειτονιά μου που μόλις πάει 2 το μεσημέρι βγαίνουν έξω έως τις 6 το απόγευμα και εκείνες τις ωρες κοιμαται ο μικρος στο σπιτι μου.Πλεον να ξέρετε ότι τα παιδιά κουμανταρουν τους γονείς και όχι οι γονείς τα παιδιά.Έχω ακούσει τον γείτονα μου-10 χρονών πλασμα-να φωνάζει στην μητέρα του χαρακτηρίζοντας την με αγενής εκφράσεις και εκείνη δεν έκανε τίποτα.Απελπιστική κατάσταση δεν νομίζετε; Οι λύσεις είναι δύο στην προκειμένη περίπτωση της ενόχλησης. 1)Πιάνεις τον γείτονα η όποιον προκαλεί την φασαρία και του βάζεις μυαλό με όποιον τρόπο καταλαβαίνει 2)Ξεσπιτωνεσαι για να βρεις την ησυχία σου. Σε περίπτωση όμως που τα σπίτια είναι ιδιοκτησίας σας όπως στην δική μου περίπτωση η προφανής λύση που μπορεί να εφαρμόσει κάποιος είναι η πρώτη. Κάνε Υπομονή όπως όλος ο κόσμος ( κι εγώ στη ηλικία σου υπομονή έκανα ) , αλλά αν το αντέχει η τσέπη σου σήκω φύγε , κι εγώ έχω σπίτι δικό μου ( στο κέντρο ) αλλά έφυγα και ησύχασα
Deathmace Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Πριν χρόνια, τις πρώτες δύο φορές έκαναν επίπληξη, μετά μπορούσαν να σε βάλουν στο τμήμα εφόσον υπήρχαν μάρτυρες ή το έβλεπε ο ίδιος ο αστυνομικός οτι γινόταν φασαρία από τους συγκεκριμένους που κατηγόρησες. Μπορούσες να περάσεις και από δικαστήριο αν γινόταν μήνυση. Μου έχει τύχει εμένα παλιότερα σε πάρτι και είχαμε ξεφύγει λίγο (την αλήθεια να λέμε..) Ρώτησα την αστυνομία που ήρθε. 1η επίσκεψη, παρατήρηση, 2η επίσκεψη πρόστιμο. 3η, αυτόφωρο.
pontez2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Σε ποια περιοχή υπάρχουν παιδιά που βγαινουν στις 2 και επιστρέφουν στις 6 στο σπίτι τους? Από περιέργεια ρωτάω για να το καταγράψω ως λαογραφικό αστικο φαινόμενο.
Thulogur Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, pontez2 είπε Σε ποια περιοχή υπάρχουν παιδιά που βγαινουν στις 2 και επιστρέφουν στις 6 στο σπίτι τους? Από περιέργεια ρωτάω για να το καταγράψω ως λαογραφικό αστικο φαινόμενο. Ζωγράφου ! 2
pontez2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Thulogur είπε Ζωγράφου ! Εξαιρετικά. Άξιο στοιχείο έρευνας. Πιθανον και ενημέρωσης εισαγγελέα. γονιος αφηνει το παιδι του να παιζει μέσα στη ζέστη και το απογευμα με τη δροσια το τραβάει σπιτι Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από pontez2
Thulogur Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν ειπες παιδια, καταλαβα 18 με 23, οποτε και για τις ωρες καταλαβα ΠΜ και οχι ΜΜ Ζωγράφου δύσκολα παλεύεται η κατάσταση(αν δεν εχεις συνηθίσει τη φασαρία) με τους yolo/μπεκρούλιακες φοιτητές. Σε λίγους μηνες αν ειμαι τυχερός θα μετακομίσω σε αλλη περιοχή και αν ειμαι ακομη πιο τυχερός σε αλλη πολη Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Thulogur
kitharas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Thulogur είπε Οταν ειπες παιδια, καταλαβα 18 με 23, οποτε και για τις ωρες καταλαβα ΠΜ και οχι ΜΜ Ζωγράφου δύσκολα παλεύεται η κατάσταση(αν δεν εχεις συνηθίσει τη φασαρία) με τους yolo/μπεκρούλιακες φοιτητές. Σε λίγους μηνες αν ειμαι τυχερός θα μετακομίσω σε αλλη περιοχή και αν ειμαι ακομη πιο τυχερός σε αλλη πολη Νομίζω ότι οι φοιτητές είναι συχνό πρόβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις