Thaninho Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Να πω και εγώ το δικο μου δράμα. Δουλεύω καθημερινά από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 7 και μένω σε μια μονοκατοικία να το πω στο ισόγειο εγώ και από πανω ο σπιτονοικοκύρης. Από πίσω από το δικό μου έχει μια μεγάλη αποθήκη - γυμναστήριο και αποφάσισε εν μια νυκτί (χωρίς να μου πει πριν το νοικιάσω) να την κάνει δύο φοιτητικά σπιτάκια. Κάθε μέρα μαστοριά και το πρόγραμμα έχει μόνο τρυπάνι και κομπρεσέρ. Τελειώνει ο υδραυλικός ένα κομμάτι έρχεται ο πλακατζης μετά από δύο μέρες ο ηλεκτρολόγος κλπ. Ηχομόνωση υπό του μηδενός, οι ωτοασπίδες δεν κάνουν καθόλου δουλειά κοιμάμαι ένα 3ωρο καλό από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5. Τις φωνές τα σκυλάκια τα τραπέζια κλπ τα συνηθίσεις κάποια στιγμή αλλά το τρυπάνι δίπλα απ το μαξιλάρι σου πότε. Μια μέρα από τον ήχο τρόμαξα τόσο πολύ που νόμιζα έπαθα εγκεφαλική βλάβη. Ξέρω δεν γίνεται τίποτα στην περίπτωση μου τα μαστοριά δεν συμβιβάζονται να δουλεύουν από τις 2 μεχρι όσο πάει ώστε να μπορώ να κοιμάμαι 6 ωριτσες ούτε να αλλάξω ώρες δουλειάς και δεν υπάρχουν λεφτά για να φύγω, με λίγα λόγια τον ήπια. Ουυφ τα ειπα....κακό πράμα να μην θες να πας στο σπίτι σου
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Thaninho είπε Να πω και εγώ το δικο μου δράμα. Δουλεύω καθημερινά από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 7 και μένω σε μια μονοκατοικία να το πω στο ισόγειο εγώ και από πανω ο σπιτονοικοκύρης. Από πίσω από το δικό μου έχει μια μεγάλη αποθήκη - γυμναστήριο και αποφάσισε εν μια νυκτί (χωρίς να μου πει πριν το νοικιάσω) να την κάνει δύο φοιτητικά σπιτάκια. Κάθε μέρα μαστοριά και το πρόγραμμα έχει μόνο τρυπάνι και κομπρεσέρ. Τελειώνει ο υδραυλικός ένα κομμάτι έρχεται ο πλακατζης μετά από δύο μέρες ο ηλεκτρολόγος κλπ. Ηχομόνωση υπό του μηδενός, οι ωτοασπίδες δεν κάνουν καθόλου δουλειά κοιμάμαι ένα 3ωρο καλό από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5. Τις φωνές τα σκυλάκια τα τραπέζια κλπ τα συνηθίσεις κάποια στιγμή αλλά το τρυπάνι δίπλα απ το μαξιλάρι σου πότε. Μια μέρα από τον ήχο τρόμαξα τόσο πολύ που νόμιζα έπαθα εγκεφαλική βλάβη. Ξέρω δεν γίνεται τίποτα στην περίπτωση μου τα μαστοριά δεν συμβιβάζονται να δουλεύουν από τις 2 μεχρι όσο πάει ώστε να μπορώ να κοιμάμαι 6 ωριτσες ούτε να αλλάξω ώρες δουλειάς και δεν υπάρχουν λεφτά για να φύγω, με λίγα λόγια τον ήπια. Ουυφ τα ειπα....κακό πράμα να μην θες να πας στο σπίτι σου Εμείς όταν κάναμε κάτι εργασίες για να αλλάξουμε αποχέτευση στο σπίτι, οι μάστορες άρχιζαν 8-9 και τελείωναν 14:00-14:30, μου είχανε πει οτι σταματάνε πάντα να εργάζονται αυτές τις ώρες για να μην υπάρχει πρόβλημα στους γείτονες από την φασαρία, προφανώς το είχανε προβλέψει το θέμα. Πάντως με τα άτομα που εργάζονται βράδυ και θέλουν να κοιμούνται την ημέρα, υπάρχει γενικότερα πρόβλημα, δεν μιλάω μόνο για τον κλασσικό που θα κάνει φασαρία την ώρα κοινής ησυχίας, που αυτός θα ενοχλήσει και κάποιον που δεν κοιμάται, αλλά γενικότερα από το εξωτερικό περιβάλλον ακούγεται περισσότερος θόρυβος σε σύγκριση με το βράδυ. Εγώ που μένω κέντρο Αθήνας και η διαφορά στον θόρυβο είναι τεράστια από τα αυτοκίνητα, από διαφόρους στον δρόμο περαστικούς και λοιπούς, δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ την ημέρα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από Βασίλης_29
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Εμείς όταν κάναμε κάτι εργασίες για να αλλάξουμε αποχέτευση στο σπίτι, οι μάστορες άρχιζαν 8-9 και τελείωναν 14:00-14:30, μου είχανε πει οτι σταματάνε πάντα να εργάζονται αυτές τις ώρες για να μην υπάρχει πρόβλημα στους γείτονες από την φασαρία, προφανώς το είχανε προβλέψει το θέμα. Πάντως με τα άτομα που εργάζονται βράδυ και θέλουν να κοιμούνται την ημέρα, υπάρχει γενικότερα πρόβλημα, δεν μιλάω μόνο για τον κλασσικό που θα κάνει φασαρία την ώρα κοινής ησυχίας, που αυτός θα ενοχλήσει και κάποιον που δεν κοιμάται, αλλά γενικότερα από το εξωτερικό περιβάλλον ακούγεται περισσότερος θόρυβος σε σύγκριση με το βράδυ. Εγώ που μένω κέντρο Αθήνας και η διαφορά στον θόρυβο είναι τεράστια από τα αυτοκίνητα, από διαφόρους στον δρόμο περαστικούς και λοιπούς, δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ την ημέρα. εγώ είχα skeptei να εργαστώ βραδάκι λόγο χρημάτων , αλλα τελικά ούτε μια μέρα δεν άντεχα σπίτι να το κάνω 2 ώρα είχα πέσει για ύπνο loll
Adanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, Craven είπε Συγνώμη που θα στο χαλάσω... είμαι απ αυτούς που δεν τους ενοχλούν τα παιδάκια, προσπαθούν να μην είναι παράλογοι και απ αυτούς τους ήρεμους και συζητήσιμους που λες και μέχρι ένα κάποιο σημείο όταν έλεγες για τα παιδιά συμφωνούσα μαζί σου, αλλά αυτό που περιγράφεις είναι η επιτομή αυτού που θα έλεγα εγώ "κακού γείτονα". α)Για το πρώτο κομμάτι που σημαίνει είτε "αντίποινα" με λίγα λόγια είτε δικαιολογία του στυλ "αφού και εσύ γιατί όχι και εγώ" σκέφτηκες πως ενοχλείς και άλλους 2-3 με την δικαιολογία πως αφού το έκανε ο δίπλα γιατί να μην το κάνω και εγώ; (και μάλιστα άκυρη δικαιολογία δεν μπορείς να συγκρίνεις τον θόρυβο ενός παιδιού που γυρνάει απ το σχολείο με το να βάλεις δυνατά μια ταινία τρόμου ή μια περιπέτεια στις 12 το βράδυ πχ). Εγώ ο τρίτος γείτονας τι σου φταίω επειδή εσένα η λογική δουλεύει με το κατά πόσο σε συμφέρει να ερμηνεύεις τα πράγματα? β)Για το δεύτερο είναι πραγματικά στο λέω είναι ότι χειρότερο απο συμπεριφορά και νοοτροπία αυτό. Δηλαδή επειδή είναι ο άλλος ήρεμος πρέπει να το εκμεταλλευτείς μέχρι να τον φτάσεις στα όρια του; γ)Εγώ δεν θα πάω να μιλήσω εύκολα καλώς ή κακώς και θα πρέπει να φτάσω στα τελικά όρια μου για να το κάνω, εσύ πρέπει αυτό να το εκμεταλλεύεσαι και να λες "όσο δεν μιλάει γιατί εγώ να τηρώ τους ΚΑΝΟΝΕΣ"; Δηλαδή για να τηρήσουμε τους κανόνες σε αυτή τη χώρα πρέπει ή κάποιος να μας παρακαλέσει ή κάποιος να μαλώσει μαζί μας ή να μας φωνάξει την αστυνομία; μόνος σου δεν μπορείς να τους τηρήσεις; και κάθεσαι απέναντι σε ένα σωρό ανθρώπους εδώ και τους λές "ΓΙΑΤΙ να χαμηλώσω και γιατί να τον τηρήσω" και περιμένεις τι σαν απάντηση; την άνεση του άλλου ΔΕΝ θα κάτσει να στην μάθει ο καθένας, δεν είναι καμιά δικιά σου δουλειά να την γνωρίζεις που αρχίζει και που τελειώνει ή να την ερμηνεύεις εσύ όπως θες και η δική σου και η δική μου και όλων μας η "δουλειά" είναι τουλάχιστον να τηρούμε τους κανόνες. δ)Θες να μην είναι παράλογος ο απέναντι και λέει πως δεν θέλει κιχ σε ώρες μη κοινής ησυχίας αλλά θες και εσύ ταυτόχρονα να είσαι το άλλο άκρο και να κάνεις ότι γουστάρεις μέχρι κάποιος να στην πει και ΜΕΤΑ να το σεβαστείς σαν να του κάνεις και χάρη; όχι παιδιά δεν πάει έτσι το πράγμα.. ε)δεν γίνεται μονά ζυγά δικά μας, τι σόι νοοτροπία είναι αυτή που έχουμε ρε παιδιά? α) Προφανώς αν ενοχλούσα 2-3 άλλους δεν θα το έκανα. Σε αυτή την πολυκατοικία των 4ρων διαμερισμάτων, ήμασταν μόνο εγώ και εκείνος. Δεν σύγκρινα τα παιδιά με εμένα που (ΔΕΝ) βάζω ταινία τρόμους στις 12 το βράδυ. Πάντα είμαι ήσυχος και δεν προκαλώ. Όταν μιλάω για δυνατά, μιλάω για ένα τσίκ. Δηλαδή στο δίπλα δωμάτιο και να είσαι δεν ακούς πολλά. Πόσο δε μάλλον στο διαγώνιο. Για ποιο λόγο λοιπόν να τηρήσω έναν κανόνα απ' την στιγμή που ΔΕΝ υπερβαίνει την άνεση του άλλου; Εσύ θα τηρούσες τον κανόνα αν ζούσες στο βουνό εφόσον δεν ενοχλούσες κανέναν; Μου φαίνεται παράλογο. β) Δεν εκμεταλλεύομαι την ηρεμία του άλλου, ούτε τον εξωθώ στα όρια του. Ήξερα πως αυτός ο άνθρωπος θα μου μιλούσε καθώς μου είχε μιλήσει και στο παρελθόν γι άλλα θέματα. Ήρεμα, πολιτισμένα, το λύσαμε. Οπότε ΑΝ είχε πρόβλημα, ήξερα πως θα μου μίλαγε, όπως θα του μίλαγα και εγώ. Αν δεν μου είχε μιλήσει και δεν ήξερα ότι είναι σωστός άνθρωπος, θα ήμουν πιο προσεκτικός. Περισσότερο απ' ότι είμαι τώρα. Μάλιστα τον είχα πετύχει και του είχα μιλήσει αν ήταν δυνατά την προηγούμενη μέρα επειδή είχα φέρει παρέα και μου είπε πως ούτε καν το κατάλαβε. Πες μου λοιπόν ΓΙΑΤΙ να τηρήσω έναν κανόνα μόνο και μόνο επειδή υπάρχει κι ας μην ενοχλώ; Τα παιδιά ΔΕΝ με ενοχλούν. Απλά το ανέφερα πως κάνει και εκείνος την φασαρία του. γ) Για να έχουμε καλό ερώτημα. Ποιοί είναι κανόνες και πότε πρέπει να τους ακολουθούμε πιστά; Ρωτάω από περιέργεια γιατί θεωρώ πως οι κανόνες αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τα όρια, την κατασκευή κτηρίου και την ποιότητα ήχου και μπάσου. Δεν θα κάτσω να βάλω μπάσο 1 ώρα το πρωί, ούτε θα βάλω τσίτα την μουσική σε πάρτι εφόσον είναι περασμένη η ώρα. δ)Δεν είπα να κάνω το άλλο άκρο. Γιατί παρερμηνεύεις τα λόγια μου; Μίλησα για ένα τσικ όχι στη διαπασών. Δεν γίνεται να υπάρχει κάτι στην μέση; Ούτε να είσαι παράλογος με το κιχ και το περπάτημα, ούτε να έχεις στην τσίτα την μουσική χωρίς να σέβεσαι τον άλλον; ε) τι πάει να πει αυτή η νοοτροπία; Δηλαδή το να μην είμαστε υπερβολικοί με κάποια πράγματα και να έχουμε υπομονή κάποιες φορές είναι θέμα νοοτροπίας και όχι ανθρώπινο; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Επιπλέον και στο εξωτερικό δεν τηρούν τους κανόνες πάντα. Πέφτετε απ' τα σύννεφα; 15 ώρες πριν, ss13 είπε Η παιδεία σε αυτή τη χώρα είναι υπό το μηδέν , έχουμε το καλύτερο κλίμα , τα πιο όμορφα μέρη στο κόσμο αλλά οι άνθρωποι είναι ζώα , η Δημοκρατία στην κακή έκδοση της είμαστε , τώρα και με τον Αλέξη τον καραγκιόζη που τα άφησε όλα ελεύθερα έχουμε γίνει 2 φορές περισσότερο μπουρ[email protected]λο από πριν , αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι Ελληνάρες που δεν έχουν βγει εκτός συνόρων , αλλά όσοι έχουν πάει στο εξωτερικό καταλαβαίνουν πως εδώ είμαστε ακόμα Αφρική , κρίμα γιατί έχουμε όλα τα καλά του Θεού σαν χώρα και μπορούσαμε να είμαστε πολύ μπροστά 😎 -Πολιτικό σχόλιο -οι άνθρωποι είναι ζώα γιατί δεν θέλουν νέκρα στην γειτονιά και θέλουν να ακούσουν λίγη μουσική και δεν τους ενοχλούν τα παιδιά που παίζουν μπάλα -είμαστε Αφρική παρόλο που έχουμε εξυπνοπούλια σαν και εσένα -Έχουμε βγει εκτός συνόρων, μην αγχώνεσαι. 15 ώρες πριν, fingolfingr είπε Δηλαδη γιατί πρεπει να ερθει καποιος να στο πεί για να το κάνεις; Δεν μπορείς να το καταλαβεις εσύ από μόνος σου; Θεωρείς πιο λογικό δηλαδή να αφήσει το κρεβάτι του, να ντυθεί για να ερθει να στο πεί επειδή εσύ δεν εχεις την στοιχειώδη λογική να το καταλαβεις από μόνος σου; Εκτός αν συγκρίνεις τον εαυτό σου με τα 5χρονα του γείτονα. Υποθέτεις λοιπον ότι δεν εχει πρόβλημα. Δεν το ξέρεις. Και δεν το ψάχνεις και παραπάνω γιατί πολύ απλά σε βολευει όπως είναι τώρα τα πραγματα. Και εσύ δεν έχεις στοιχειώδη λογική να καταλάβεις ότι ΔΕΝ μιλάω να σηκώσω την πολυκατοικία στο σπίτι αλλά για παραπάνω ένταση απ΄ ότι ορίζει ο κανονισμός της κοινής ησυχίας. Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις; Αν πραγματικά τον ενοχλούσαν ΤΟΣΟ πολύ αυτά που κάνω, θα μου μίλαγε την επόμενη μέρα όπως μου έχει κάνει άλλες φορές για ΑΛΛΑ θέματα (όπως π.χ. για κάτι νερά που μάζευαν κουνούπια). Αν καταλάβαινα ότι ενοχλεί θα μείωνα ένταση. Ξέρεις, μπαίνω στην θέση του άλλου. 14 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Ε κοίτα, αν δεν παίρνεις μια-δυο-τρεις από λόγια θα πρέπει να βρω και άλλους τρόπους αντιμετώπισης που είναι αναίμακτοι. Πρώτα θα εξαντλήσω όλες τις επιλογές που έχω ξεκινώντας πρώτα από τις εύκολες και όσο πάμε και δεν καταλαβαίνεις θα "βαραίνει" το κλίμα. Πρέπει να πω όμως ότι γενικότερα δεν χρειάστηκε ποτέ να πάω παραπέρα από το στάδιο της "τρομοκρατίας" όπως το λες εσύ. Καλύτερα να είναι τρομοκρατημένος ο άλλος με τον φόβο να του τσακίσουν τη μούρη παρά να του τσακίσουν τη μούρη στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω αν έχεις μείνει σε σπίτι με τρομοκρατία, αλλά πίστεψε με είναι ψυχοφθόρο. 14 ώρες πριν, Fortistis είπε Αυτή η ερώτηση κλείνει μέσα της μεγάλη ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας καθώς και μεγάλη ευθύνη για την σημερινή (όποια) κατάσταση της Ελλάδας. Ναι, το βρήκες. Αυτό μας έφερε σε αυτή την κατάσταση. Συγκρίνουμε την λίγο παραπάνω ένταση (που το κάνουν ΟΛΟΙ οι πολίτες του κόσμου), με την μη τήρηση του ΚΟΚ, την διαφθορά και τα σκονάκια. Μάλλον κάποιοι έχετε μπερδέψει κάποια πράγματα και βάζετε παραπάνω βαρύτητα σε κάποια πράγματα και τα ισοπεδώνεται όλα. Αυτό που έχω καταλάβει από κάποιους είναι ότι αρέσκεστε να μιλάτε για νοοτροπία και το πως κατάντησε η Ελλάδα από "νοοτροπίες" σαν και την δική μου, αλλά δεν ξέρετε για τι κατάσταση μιλάω ούτε για το πως συμπεριφέρομαι στους γείτονες και την πολυκατοικία γενικά. Οπότε καλύτερα να δείτε τι γίνεται στην δική σας αντίληψη και την νοοτροπία και μετά ελάτε να μου μιλήσετε για το πως χειρίζομαι τα πράγματα. Κάναμε μια συζήτηση και αρχίσατε τις προσωπικές "επιθέσεις" και κατηγορίες. Ή συζητάμε ή δείχνουμε τον άλλον με το δάχτυλο για το πόσο μ@λ@κας γείτονας είναι. οεο
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Adanos είπε Δεν ξέρω αν έχεις μείνει σε σπίτι με τρομοκρατία, αλλά πίστεψε με είναι ψυχοφθόρο. Οχι δεν έχω γιατί φροντίζω πάντα να είμαι άνθρωπος πρώτα από όλα και έχω την ενσυναίσθηση να καταλάβω πότε είμαι ενοχλητικός στους γύρω μου οπότε απλά χαμηλώνω τη φασαρία. Δεν θέλει και πολύ ψάξιμο.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Τα βράδια που δεν κάνουν φασαρία κάνε εσύ να δούμε πως θα τους φανεί.
marmagia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 είναι απλό. Ξεκίνα να πακετάρεις έτσι τα σκουπίδια σου και θα δεις πως ξαφνικά θα κρατάνε χαμηλά το θόρυβο, θα σου χαμογελάνε, θα σε χαιρετάνε και γενικά θα θέλουν να τους συμπαθήσεις πάση θυσία 3
k_w_t Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/6/2018 στις 4:33 ΠΜ, Thaninho είπε Να πω και εγώ το δικο μου δράμα. Δουλεύω καθημερινά από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 7 και μένω σε μια μονοκατοικία να το πω στο ισόγειο εγώ και από πανω ο σπιτονοικοκύρης. Από πίσω από το δικό μου έχει μια μεγάλη αποθήκη - γυμναστήριο και αποφάσισε εν μια νυκτί (χωρίς να μου πει πριν το νοικιάσω) να την κάνει δύο φοιτητικά σπιτάκια. Κάθε μέρα μαστοριά και το πρόγραμμα έχει μόνο τρυπάνι και κομπρεσέρ. Τελειώνει ο υδραυλικός ένα κομμάτι έρχεται ο πλακατζης μετά από δύο μέρες ο ηλεκτρολόγος κλπ. Ηχομόνωση υπό του μηδενός, οι ωτοασπίδες δεν κάνουν καθόλου δουλειά κοιμάμαι ένα 3ωρο καλό από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5. Τις φωνές τα σκυλάκια τα τραπέζια κλπ τα συνηθίσεις κάποια στιγμή αλλά το τρυπάνι δίπλα απ το μαξιλάρι σου πότε. Μια μέρα από τον ήχο τρόμαξα τόσο πολύ που νόμιζα έπαθα εγκεφαλική βλάβη. Ξέρω δεν γίνεται τίποτα στην περίπτωση μου τα μαστοριά δεν συμβιβάζονται να δουλεύουν από τις 2 μεχρι όσο πάει ώστε να μπορώ να κοιμάμαι 6 ωριτσες ούτε να αλλάξω ώρες δουλειάς και δεν υπάρχουν λεφτά για να φύγω, με λίγα λόγια τον ήπια. Ουυφ τα ειπα....κακό πράμα να μην θες να πας στο σπίτι σου Κανεις μια ομορφοτατη καταγγελια στην πολεοδομια για αλλαγη χρησεως ..... και ζητας και αδεια οικοδομικων εργασειων... Ασχετο αλλα πολλοι δεν το ξερουν ακομα και να σπασεις μονος σου ενα τοιχο στο σπιτι σου κανονικα χρειαζεσαι αδεια ... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από k_w_t
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά είμαι από τους λίγους ελ.επαγγελματιες που πιάνω δουλειά (όταν έχω να τρυπήσω η να βαρεσω με κομπρεσέρ) από τις 8 και τελειώνω στις 2 το μεσημέρι! Κρίμα πάντως...εμείς που κάνουμε οικοδομικές εργασίες και ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο θόρυβος και πως ακούγεται στο πάνω ή στο κάτω διαμέρισμα ειδικά όταν σκαβεις,πρέπει να τηρούμε στο έπακρο τις ώρες κοινής ησυχίας και γενικά να κάνουμε όσο πιο γρήγορα και "ησυχα" μπορούμε την δουλειά μας,χωρίς να διαταράσσεται η ησυχία της γειτονιάς. (Βέβαια στα τόσα χρόνια έχω δει και άπειρα περίεργα και στραβοξυλα,πχ ο άλλος έφερε αστυνομία στις 10 το πρωί επειδή λέει θέλει να κοιμηθεί και εμείς σκάβαμε να περάσουμε μια αποχέτευση,και άλλα τέτοια όμορφα ) Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από stelios18120 1
cumulus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Την προηγουμενη Κυριακη ηθελα να βαλω σιτες στα παραθυρα.Παροτι ξυπνησα στις 7 το πρωι και η ωρα κοινης ησυχιας ειχε ληξει περιμενα να παει 10 διοτι οι περισσοτεροι μια Κυριακη εχουν για να ξεκουραστουν ασχετως αν ο νομος με καλυπτε.Μη ξεχναμε οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο. Τωρα οσοι κοροιδευουν αυτους που ενοχλουνται απο το θορυβο και τους λενε γιαγιαδες,περιεργους κλπ να ξερουν οτι η "αντοχη" στο θορυβο καποια στιγμη εξαφανιζεται και ετσι και αυτοι θα γινουν αργοτερα γιαγιαδες,περιεργοι κλπ Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από cumulus 5 2
marmagia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) εμείς στη γειτονα μου έχουμε να ξεκουραστούμε 2-3 χρόνια. Απέναντι απο το σπίτι υπάρχει μια πλατεία, οπότε τον τελευταίο καιρό μαζεύεται ενα τσούρμο απο ανήλικα (ή τουλάχιστον κοντά στα 18) και κανουν παρτυ. μαρσαρίσματα, φωνές, μουσική, τσιρίδες ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ως τις 4-5 το πρωί. Έχει η γειτονιά μαζέψει υπογραφές για να διαμαρτυρηθούμε στο δήμαρχο μας γράφει. Η αστυνομία απλά δεν έρχεται όποτε και να την καλείς οπότε.... Βρήκαμε τσεκούρια πέρσι, έσπασαν κάτι κουτιά της ΔΕΗ και όλο το πάρκο ήταν σκοτεινό για κανα μήνα, έκαναν ζημιές σε διπλανά σπίτια τίποτα δεν νοιάζεται κανείς μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν πιστεύω οτι θα βρεις το δίκιο σου και την ησυχία σου Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από marmagia 2
orck Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, marmagia είπε εμείς στη γειτονα μου έχουμε να ξεκουραστούμε 2-3 χρόνια. Απέναντι απο το σπίτι υπάρχει μια πλατεία, οπότε τον τελευταίο καιρό μαζεύεται ενα τσούρμο απο ανήλικα (ή τουλάχιστον κοντά στα 18) και κανουν παρτυ. μαρσαρίσματα, φωνές, μουσική, τσιρίδες ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ως τις 4-5 το πρωί. Έχει η γειτονιά μαζέψει υπογραφές για να διαμαρτυρηθούμε στο δήμαρχο μας γράφει. Η αστυνομία απλά δεν έρχεται όποτε και να την καλείς οπότε.... Βρήκαμε τσεκούρια πέρσι, έσπασαν κάτι κουτιά της ΔΕΗ και όλο το πάρκο ήταν σκοτεινό για κανα μήνα, έκαναν ζημιές σε διπλανά σπίτια τίποτα δεν νοιάζεται κανείς μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν πιστεύω οτι θα βρεις το δίκιο σου και την ησυχία σου Εχουν καταλαβει τα παιδια τι παιζει σχετικα με το επαγγελματικο μελον τους και κανουν προπονησεις μαλλον για την επαγγελματικη τους αποκατασταση, οχι σαν κατι βλακες που διαβαζουν, επιστημονες αυτη η ντροπη Οχι να σπας ρολογια ΔΕΗ δεν ειναι διασκεδαση.
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 8:45 ΠΜ, kitharas είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Διαφωνώ με τα αντίποινα και εγώ γιατί δημιουργείται πάτημα. Χώρια ότι είμαι συνέχεια στη τσίτα με αποτέλεσμα να μην έχω το επιθυμητό. Κάθε μέρα δε γίνεται πάρτυ, γίνεται συνάθροιση και λόγω κακής κατασκευής και υψηλών τόνων, μεταφέρεται όλο σε μένα. Συν τις αναπόφευκτες πόρτες που ανοιγοκλείνουν Δεν τρολλάρω. Αν ακόμη κ με αυτές (κάνοντας καλή τοποθέτηση φυσικά) ακούγεται φασαρία, δυστυχώς θα πρέπει να του σπάσεις τα μούτρα
fsbmaniac Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Φιλος με μεγαλο προβλημα βρηκε λυση οταν εκανε ολικη ανακαινιση σπιτι... εφερε εταιρια με πιστοποιημενο συνεργειο και ηχομονωσαν τα δωματια ακομα και ειδικο υποστρωμα στο πατωμα μπηκε , μαζι με τα pvc κουφωματα του βγηκε 36Κ ευρω... ηταν η φθηνοτερη λυση απο το να πουλησει ενα σπιτι στην μιση αξια απο οσο αγοραστηκε και να μπει σε διαδικασια μετακομισης...επισης ηχομονωσαν ακομα και τους διακοπτες του εξωτερικου διαδρομου κοινοχρηστου χωρου της πολυκατοικιας...
kitharas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Στις 23/6/2018 στις 3:13 ΜΜ, De@th L0rd είπε Δεν τρολλάρω. Αν ακόμη κ με αυτές (κάνοντας καλή τοποθέτηση φυσικά) ακούγεται φασαρία, δυστυχώς θα πρέπει να του σπάσεις τα μούτρα Για να έχω μέτρο σύγκρισης...πόσοι απο σας ακούνε και το χτύπημα του τηλεφώνου των δίπλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις