kitharas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Γεια χαρα! Καταρχή θα με έχετε ξαναδεί να γράφω για φασαρία απο γείτονες και πόρτες κλπ. Η ιστόρια έχει ως εξής: Γείτονας φωνάζει κόσμο στο σπίτι σου σχεδόν καθημερίνα κατά τις 10μιση το βράδυ. Μέχρις εδώ καλά. Όμως αρχίζουν και μιλάνε και γελάνε δυνατά, βάζουν μουσική και όλο αυτό έρχεται από τη μεσοτοιχία. Στο μεταξύ, η πόρτα ανοιγοκλείνει συνεχώς αλλά με μεγάλη δύναμη, καθώς έρχονται και άλλοι φίλοι του. Το αποτέλεσμα είναι στο σπίτι μου μετά τις 11 το βράδυ να μη μπορώ να ηρεμώ. Του έχω μιλήσει παλιότερα, τους έχω πει να κάνουν ησυχία αλλά η κατάσταση σταματάει για λίγο και μετά συνεχίζει. Κανείς δε λέει να μη φέρει φίλους αλλά όταν εγώ ακούω και το παραμικρό μέσα στη μαυρη ησυχία είναι ενοχλητικό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη με παίρνει ο ύπνος και να πηγαίνω στη δουλειά μου κομμάτια. Πως θα το διαχειριζόσασταν εσείς;
skoudinio Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Αλλάζεις σπίτι φίλε. Δεν πρόκειται να αλλάξει οτι και να κάνεις. 4 1
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι αλλάζεις σπίτι. Κανά-δυο μέρες είναι να βρεις άλλο. Και καμιά χιλιαρικούμπα για τη μετακόμιση. Και πιθανότητες να πέσεις στα ίδια. Piece of cake. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από phanispal 5
kitharas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, skoudinio είπε Αλλάζεις σπίτι φίλε. Δεν πρόκειται να αλλάξει οτι και να κάνεις. Τελευταία λύση λόγω έλλειψης χρημάτων. Οι συγκεκριμένοι γείτονες ήρθαν μετά απο εμένα στο κτήριο Τη λύση του σπιτιού τη σκέφτηκα προφανώς αλλά εδω και 2 μήνες δε βρίσκεται τίποτα σε λογική τιμή. Τα ενοίκια έχουν εκτοξευθεί. Χιλιαρικούμπα δεν είναι γιατί με 350 το ενοίκιο πας εύκολα στα 1500€, μαζί με μετακομίσεις, εγγυήσεις και λοιπά μερεμέτια Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από kitharas
ILIAS GR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Υπάρχουν ποιο οικονομικές λύσεις… και να έχεις και απόλυτη ησυχία, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο!
kitharas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, ILIAS GR είπε Υπάρχουν ποιο οικονομικές λύσεις… και να έχεις και απόλυτη ησυχία, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο! Χαχα προφανώς και τρολάρετε αλλά κανείς δε μίλησε για απόλυτη ησυχία
mclein Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 αν ακουνε μεταλ, βαλε παολα - αν ακουνε παολα, βαλε μεταλ. επισης, καζατζιδης - μαρινελλα κ δακρυα θα βοηθησουν. τελος, μπορεις να παρεις μια κουκλα-μωρο που θα το πατας και θα κλαιει. 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δυστυχώς, δεν υπάρχει εύκολη λύση. Αν ο άλλος είναι γάιδαρος, είναι γάιδαρος. Μπορείς να φωνάξεις την αστυνομία, αλλά αν εκτός από γάιδαρος είναι και τραμπούκος (συνδυασμός υπερατού, παίζει συχνά) ανοίγεις ιστορίες. Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι πως είναι εξοργιστικό να πρέπει να ξεσπιτωθείς επειδή έπεσες σε άξεστο. Οκ, όλοι έχουμε κάνει πάρτι (κι έχουμε ενημερώσει ευγενικά και εγκαίρως τους γείτονες, αν δεν τους έχουμε καλέσει) αλλά κάθε μέρα; Τι να πω, υπομονή, κι έχε το νου σου μήπως βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, φίλος μετακόμισε από παρόμοια κατάσταση και σώθηκε, αλλά είχε τσεκάρει πρώτα τους καινούργιους (πήγε μιλητός όταν βρέθηκε το διαμέρισμα, και παρακολούθησε συνέλευση, μπορείς να καταλάβεις πολλά για τους ανθρώπους από το πώς μιλάνε και, κυρίως, τι λένε στις συνελεύσεις, αλλά οκ, δεν είναι κάτι που γίνεται εύκολα). Αυτό που δεν προτείνω σε καμία περίπτωση -και το γράφω γιατί είναι στανταράκι πως θα προταθεί κάποια στιγμή- είναι τα "αντίποινα". Για διάφορους λόγους. 6
kitharas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Snoob είπε Δυστυχώς, δεν υπάρχει εύκολη λύση. Αν ο άλλος είναι γάιδαρος, είναι γάιδαρος. Μπορείς να φωνάξεις την αστυνομία, αλλά αν εκτός από γάιδαρος είναι και τραμπούκος (συνδυασμός υπερατού, παίζει συχνά) ανοίγεις ιστορίες. Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι πως είναι εξοργιστικό να πρέπει να ξεσπιτωθείς επειδή έπεσες σε άξεστο. Οκ, όλοι έχουμε κάνει πάρτι (κι έχουμε ενημερώσει ευγενικά και εγκαίρως τους γείτονες, αν δεν τους έχουμε καλέσει) αλλά κάθε μέρα; Τι να πω, υπομονή, κι έχε το νου σου μήπως βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, φίλος μετακόμισε από παρόμοια κατάσταση και σώθηκε, αλλά είχε τσεκάρει πρώτα τους καινούργιους (πήγε μιλητός όταν βρέθηκε το διαμέρισμα, και παρακολούθησε συνέλευση, μπορείς να καταλάβεις πολλά για τους ανθρώπους από το πώς μιλάνε και, κυρίως, τι λένε στις συνελεύσεις, αλλά οκ, δεν είναι κάτι που γίνεται εύκολα). Αυτό που δεν προτείνω σε καμία περίπτωση -και το γράφω γιατί είναι στανταράκι πως θα προταθεί κάποια στιγμή- είναι τα "αντίποινα". Για διάφορους λόγους. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Διαφωνώ με τα αντίποινα και εγώ γιατί δημιουργείται πάτημα. Χώρια ότι είμαι συνέχεια στη τσίτα με αποτέλεσμα να μην έχω το επιθυμητό. Κάθε μέρα δε γίνεται πάρτυ, γίνεται συνάθροιση και λόγω κακής κατασκευής και υψηλών τόνων, μεταφέρεται όλο σε μένα. Συν τις αναπόφευκτες πόρτες που ανοιγοκλείνουν
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Kάτι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι πως δε μπορω να καλέσω παρέα για ένα μεσημεριανο φαγητό διοτι ο απο κάτω ενοχλείται απο τη βήματα και μου γυρνάει το μάτι.... Οσο για τον συγκεκριμένο τυπο, μονο να τον ξαναπιάσεις αυτή τη φορέ λίγο πιο αυστηρά. Μια φάση τυπου "αντιλαμβάνομαι οτι θες παρέα, ειναι δικαίωμά σου, αλλά σε παρακαλώ λίγο πιο χαλαρά, προσέξτε τη πόρτα, χαμηλώστε τη μουσική. Μετά τις 11 θέλω να κοιμάμαι.". Ουτε τσαμπουκάδες ουτε τιποτα. 3 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Προσωπικά με ενοχλούν (ιδίως το καλοκαίρι, ούτε μπορεί να δώσει μακροπρόθεσμη λύση) αλλά έχεις δοκιμάσει/σκεφτεί ωτασπίδες; Τουλάχιστον να ηρεμήσεις ένα διάστημα και να ξεκουράζεσαι στον ύπνο σου, γιατί το στρες μεγεθύνει το πρόβλημα. Γενικά, όταν συμβιώνεις με ανθρώπους, απαιτείται διακριτικότητα και στοιχειώδης σεβασμός. Στη διπλανή πολυκατοικία ήρθε οικογένεια με παιδιά γυμνασίου. Λαμπρά. Τα οποία καλούν φίλους να παίξουν. Λαμπρότατα. Και παίζουν μπάλα στον ακάλυπτο από τις 12 που τα αμολούσε το δημόσιο της γειτονιάς εδώ και ενάμιση μήνα γιατί ήρθες ξανά γλυκό καλοκαιράκι κι απολύομαι ψαρούκλες τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες, μέχρι τις 4. Ε, άρχισαν οι γείτονες να βγαίνουν στα μπαλκόνια, είχαμε δύο σερί μέρες χριστοπαναγίες και "μάζευ' τα μούλικα μην κατέβω", ο τύπος που εκτόξευσε την απειλή είναι πορτιέρης εδώ παρακάτω στο Frangellico, τρίφυλλη ντουλάπα με πόδια και δασύτριχο στήθος, και το θέμα λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά, οκ, πρέπει να σε απειλήσει ο άλλος για να καταλάβεις πως δεν γίνεται να έχεις τα παιδιά σου κάθε μεσημέρι αμολυμένα στον ακάλυπτο και νταπ-ντουπ τα τσιμέντα και "μαλάκα-μαλάκα, πάσα, μαλάκα-μαλάκα"; 15
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ααααχχ...καθημερινες καλοκαιρινές στιγμές (εμεις δε παιζαμε μεσημέρι ομως ρε γμτ. Που να παιξεις μεσα στη ζέστη. Μονο απογευμα γινοταν ο πανικός μέχρι τις 10 το βράδυ. Και το βασικο προβλημα στις πυλωτές ηταν το να μη σπάσει καμια γυψοσανίδα. Πως γινεται να παιζουν 12 με 4!!! 2
Ishmael Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Επισκέψου το κοντινότερο Α.Τ. και μίλα με υποδιοικητή ή διοικητή για το θέμα.
Comic maniak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Το να συμβιβαστεις με οτωασπιδες το θεωρω απραδεκτο.Παρε την αστυνομια και αν δεν σταματησει περνε την καθε μερα μεχρι να γινει δουλεια.Θα γινεις σπαστικος,αλλα οταν αρχισουν τα προστημα θα τον βλεπεις μετα τις 10 να καθεται σαν Παναγιτσα😂😂
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Εντάξει, όλοι έχουμε παίξει, εγώ στα εφηβικά μου χρόνια, τρελαμένος με το μπάσκετ, έτρεχα με την παρέα στα γήπεδα από νωρίς το απόγευμα, μόλις "έσπαγε" η ζέστη ("έσπαγε" τρόπος του λέγειν, ποτάμι ο ιδρώτας στο γκάιλα) μέχρι που νύχτωνε και δεν βλέπαμε το καλάθι. Αλλά, θυμάμαι, μικρότερους, μας μάζευαν οι γονείς μας, και μεσημέρι δεν υπήρχε περίπτωση να παίζουμε, έπεφτε σιέστα και τηρούταν με μεξικανική ευλάβεια. Στοιχειώδης σεβασμός απαιτείται, απλά ορισμένοι τα κάνουν τα παιδιά και μετά τα αμολάνε. Ήρθαν στη δική μας πολυκατοικία έφηβοι, δεν έχουν ακουστεί μία φορά, που ειδικά ο γιος είναι ένας μαντράχαλος που δεν μπορείς και να του πεις κουβέντα άμα θέλει να το παίξει περίπτωση. Είναι όμως θέμα αγωγής. Άμα ο άλλος θεωρεί πως ο ρόλος του ως γονιού εξαντλείται στο να γεννήσει το παιδί και να φροντίσει να μην του μείνει στα χέρια, τι ψάχνεις... 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις