spyraldo10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Έχω το εξής πρόβλημα. Στο πατρικό μου έχω την παρακάτω συνδεσμολογία: OTE - speedport - D7000 με ppoe passthrough παίζουν όλα ρολόι. Στο σπίτι που είμαι τώρα πήγα να υλοποιήσω την ίδια συνδεσμολογία με D7000v2. Ενώ λέει internet ok και μπορώ να συνδεθώ απομακρυσμένα στην κάμερα ασφαλείας που έχω με το vpn και το ddns να λειτουργούν σωστά, σε οποιαδήποτε συσκευή συνδέομαι τοπικά δείχνει ότι το internet δεν είναι διαθέσιμο. Η κάμερα επίσης δεν μπορεί να στείλει email για ειδοποιήσεις μόνο live stream. Έχω κάνει update το d7000v2 και έχω κάνει reset και τις 2 συσκευές και στήσιμο απο την αρχή και τίποτα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από spyraldo10
spyraldo10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μετά από εκτενές troubleshooting όταν ανοίγω το VPN στο D7000 δεν δίνει ίντερνετ σε κανένα lan client. Θα το κάνω τράμπα με το D7000 που έχω στο πατρικό μου που δεν χρειάζεται το VPN γιατί δεν ξέρω αν θα βγάλω άκρη με εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα