Anaisthitos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Ποιος θυμαται το 2002? Ηταν η εποχη οταν... η Βραζιλια πηρε το mundial o Schumacher πηρε το 3ο τιτλο στη σειρα με την Ferrari ηρθαν τα Ευρω στειλαμε Eurovision τον Ρακιτζη κυκλοφοσε το Lord of the Rings: The two towers οι Lakers πηραν το πρωταθλημα του NBA και ο Michael Jackson εχει εκεινο το περιστατικο που εβγαλε το παιδι του περα απο τα καγκελα του μπαλκονιου 1
Laurelien Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Να παίζω Pokemon στο GameBoy μου με τα παιδιά στην γειτονιά. Να βλέπω ωραία παιδικά που έβαζαν τα Σ/Κ. Να νοικιάζω ταινίες και παιχνίδια από videoclubs. Ο όλος πανικός με το LotR και Harry Potter.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, bromiaris είπε Να απλώνω σωλήνες στο τριφύλλι για να ποτίσω… Αυτο ειναι ανάμνηση απο το 00; Γιατι εγω τωρα απλώνω σωλήνες για ποτισμα
bromiaris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτο ειναι ανάμνηση απο το 00; Γιατι εγω τωρα απλώνω σωλήνες για ποτισμα Αφού τότε είχαμε τριφύλλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα