Προς το περιεχόμενο

(Software) Bitdefender Family Pack 2017 1 Έτος (PC/Mac/Android) 19.99€ @Kotsovolos.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λέει family pack εννοεί  ότι είναι για πάνω από 1 συσκευή ή όχι? Καλή τιμή για το συγκεκριμένο! Ευχαριστούμε 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Όταν λέει family pack εννοεί  ότι είναι για πάνω από 1 συσκευή ή όχι? Καλή τιμή για το συγκεκριμένο! Ευχαριστούμε 

'Αδεiες Χρήσης : 10 αναφέρει ο κωτσόβολος 

Η σελίδα αναφέρει To Bitdefender Family Pack 2018 είναι η καλύτερη λύση για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν πολλαπλές συσκευές με ένα μόνο προϊόν. Το Family Pack καλύπτει όλες τις συσκευές που έχετε στην οικογένεια (PC, Mac, Android και iOS Smartphone και Tablet) με μία μόνο άδεια/κλειδί.

Δημοσ.

Καλο αλλα τωρα που ξέρουμε και ποσο γνήσια προγράμματα χρησιμοποιούμε σαν Ελλάδα το έχει αγοράσει κανένας;

Δημοσ.

Δεν είναι κακή περίπτωση αλλά αν δεν θέλετε άμεσα άδεια για 10 μηχανήματα θα πρότεινα να εκμεταλλευτειτε την άλλη προσφορά που υπάρχει
που δίνει δωρεάν το total security για 6 μήνες. Αν μπειτε στον κόπο να δώσετε 2-3 διαφορετικά mail  θα καλύψετε και παραπάνω από μία συσκευές

Μετά την εποχή του black friday το bitdefender βγάζει τα τελευταία χρόνια το total security για 3 Pc  και 2 mobile συσκευές γυρω στα 12-13 ευρώ
για ένα χρονο... 

Δημοσ.

Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει ο περιορισμός για 10 συσκευές. Στο site της Bitdefender δεν το βρίσκω. 

Και το 2016 (2 Oct 2016, 18:27) που είχα αγοράσει 3ετής συνδρομή (στην τιμή των 140 ευρώ για 3 χρόνια) μου λέει ότι αφορά απεριόριστες συσκευές. Επίσης παρότι αγόρασα το Family Pack για 2017,  πρακτικά το 2018 έχω ποια, δεν συντηρεί η Bitdefender παλιά και καινούργια έκδοση.

Bitdefender Family Pack 2017
unlimited devices, 3 years
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, theohatz είπε

Εγώ που έχω συνδρομή total security 2018, θα το δεχτεί το σύστημα κλειδί του 2017?

Κι εμένα του 2018 με κατέβασε και το δέχτηκε ;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...