Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Παιδιά καλησπέρα.φτιαχνω πισι για την κόρη μου και ψάχνω οθόνη τώρα. Θέλω κάτι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο για τα μάτια της. 22-23 ιντσες. Η τηλεόραση δεν είναι πιο ξεκούραστη απτην οθόνη υπολογιστή;
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, Hamurabi είπε Παιδιά καλησπέρα.φτιαχνω πισι για την κόρη μου και ψάχνω οθόνη τώρα. Θέλω κάτι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο για τα μάτια της. 22-23 ιντσες. Η τηλεόραση δεν είναι πιο ξεκούραστη απτην οθόνη υπολογιστή; Νομίζω καλύτερα οθόνη να πάρει
meletis_m Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Υπάρχει και η λύση monitor -Tv . Προσωπικά έχω την LG 24mt58df. Εάν και δέν ξέρω εάν της είναι χρήσιμη πλέον. Το μόνο μειονέκτημα είναι τα ηχεία της, έχουν συνδεθεί εξωτερικά. Έχει και λειτουργία για άνετη όραση- θερμοκρασία χρωμάτων
TechnoV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 18/6/2018 στις 11:56 ΜΜ, Hamurabi είπε Παιδιά καλησπέρα.φτιαχνω πισι για την κόρη μου και ψάχνω οθόνη τώρα. Θέλω κάτι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο για τα μάτια της. 22-23 ιντσες. Η τηλεόραση δεν είναι πιο ξεκούραστη απτην οθόνη υπολογιστή; έχω δοκιμάσει και 4κ τηλεόραση. Θα κάνει κακό στα μάτια της. Δεν κάνει η τηλεόραση. Πάρε μια ips οθόνη να είναι ξεκούραστη. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα