Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Οχι μονο ποιος θα ειναι ο κριτης, αλλα επισης ΠΩΣ θα κρινονται δις-εκατομυρια links ; Δλδ τεχνικα. Ειναι αδυνατον. Οπως ειναι αδυνατος να γινει ελεγχος και για τα cookies-eu (ποτε δεν εγινε ελεγχος) και για το GDPR.

Αρα ειναι λιγο περιεργα ολα αυτα. IMHO.

Πιστεύω μέσω καταγγελιών μόνο μπορεί να δουλέψει αυτό. Πχ εντόπισα κάτι μου με θίγει βάσει των νέων κανονισμών (GDPR, links, etc.) και κινούμαι νομικά.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panmitz είπε

Πιστεύω μέσω καταγγελιών μόνο μπορεί να δουλέψει αυτό. Πχ εντόπισα κάτι μου με θίγει βάσει των νέων κανονισμών (GDPR, links, etc.) και κινούμαι νομικά.

Καλό το τζακούζι;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παίδες, από το να λέει κανείς την άποψη του επάνω σε τέτοια θέματα ελαφρά τη καρδία, γνώμη μου είναι ότι προτιμότερο είναι πρώτα να ενημερωνόμαστε διαβάζοντας τις οδηγίες και τους νόμους και μετά εκφράζουμε τα γνήσια πιστεύω μας με πλήρη επίγνωση του τι ακριβώς υποστηρίζουμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βλεπω να δημιουργουνται ιστοσελιδες off shore...

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panmitz είπε

Τι φάση;

Αν διαβάσεις το προηγούμενο post μου θα καταλάβεις. Το νόημα είναι ότι μπορεί κανείς να σε μετακινήσει σε από την θέση Α στην θέση Β με τόσο μικρά βήματα που ούτε θα καταλάβεις ότι κινείσαι, ούτε προς ποια διεύθυνση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkos είπε

Παίδες, από το να λέει κανείς την άποψη του επάνω σε τέτοια θέματα ελαφρά τη καρδία, γνώμη μου είναι ότι προτιμότερο είναι πρώτα να ενημερωνόμαστε διαβάζοντας τις οδηγίες και τους νόμους και μετά εκφράζουμε τα γνήσια πιστεύω μας με πλήρη επίγνωση του τι ακριβώς υποστηρίζουμε.

Ποιος βγαίνει τώρα από το τζακούζι για να πάρει πτυχίο νομικής, να μελετήσει αναλυτικά τα σχέδια νόμων της ΕΕ ώστε να εκφέρει άποψη σε ένα άρθρο του insomnia? Δε βαριέσαι...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, panmitz είπε

Ποιος βγαίνει τώρα από το τζακούζι για να πάρει πτυχίο νομικής, να μελετήσει αναλυτικά τα σχέδια νόμων της ΕΕ ώστε να εκφέρει άποψη σε ένα άρθρο του insomnia? Δε βαριέσαι...

Αυτός και μόνο είναι ο λόγος που μας αξίζει ότι παθαίνουμε. Και παράλληλα μας αφαιρεί όποιο δήποτε δικαίωμα να παραποιηθούμε  παραπονεθούμε για αυτό. BTW δεν χρειάζεσαι πτυχίο νομικής.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkos είπε

Αυτός και μόνο είναι ο λόγος που μας αξίζει ότι παθαίνουμε.

Το ότι εκφέρουμε μια άποψη, έστω και αστήρικτη, σε μια συζήτηση ενός forum είναι η πηγή όλων των δεινών μας; Κοίτα τι ανακαλύπτει κανείς!

Παιδιά, μη σχολιάζετε άλλο, αφήστε τον Arkos να τα πει, έχει πτυχίο νομικής και έχει διαβάσει και τα ψιλά γράμματα των νόμων. Όσοι δεν είστε σ'αυτή την κατηγορία ελάτε στο τζακούζι μαζί μου!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, panmitz είπε

Το "κινουμαι νομικα" αντιλαμβανεσαι τι σημαινει. Επισης αυτο ηδη ισχυει, ποιος ειναι ο λογος για κατι αλλο/νεο ;

Εγω ετσι οπως το καταλαβαινω ειναι οτι η "EU" θελει να εχει αποψη για ολα. Απο τα Cookies εως την μονωση των σπιτιων μας. Αναλογα βεβαια με την βλακεια που τους δερνει τους γραφειοκρατες στις Βρυξελλες (60.000+ ατομα) ή αναλογα με τι τους επιβαλουν τα lobbies.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
11 hours ago, HardwareZone said:

Link tax ? Σοβαρά τώρα ?
Όποιος το σκέφτηκε/πρότεινε, να πάει σε μια γωνία και να ψοφήσει.

image.png.1bcc92e112b6a8ffad8ad6af6a1edb3a.png

Δημοσ.

για να ξέρουμε τι λέμε

http://www.consilium.europa.eu/el/press/press-releases/2018/05/25/copyright-rules-for-the-digital-environment-council-agrees-its-position/

σε κάποιο σημείο λέει 

The Council compromise text would create a new right for press publishers for the online use of their press publications, which is in line with the Commission original proposal. However, the protection would only last one year instead of the 20 years proposed by the Commission.

το οποίο σημαίνει οτιδήποτε γραπτό θα προστατεύεται για 1 χρόνο. μόνο.

βέβαια σε πάρα πολλές περιπτώσεις, ο συγγραφέας επιθυμεί να παραιτηθεί από τα δικαιώματα αυτά μιας και έχει ως στόχο πρώτα από όλα να γίνει γνωστός. όταν γίνει, τότε κρύβεται πίσω από τα πνευματικά δικαιώματα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, panmitz είπε

Το ότι εκφέρουμε μια άποψη, έστω και αστήρικτη, σε μια συζήτηση ενός forum είναι η πηγή όλων των δεινών μας; Κοίτα τι ανακαλύπτει κανείς!

Παιδιά, μη σχολιάζετε άλλο, αφήστε τον Arkos να τα πει, έχει πτυχίο νομικής και έχει διαβάσει και τα ψιλά γράμματα των νόμων. Όσοι δεν είστε σ'αυτή την κατηγορία ελάτε στο τζακούζι μαζί μου!

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ένιωσες θιγμένος. Δεν σου είπε κανείς να μην έχεις άποψη. Απλά, μην νομίζεις ότι το οτιδήποτε κάνεις δεν έχει επιπτώσεις. Καλό για εσένα και για όλους μας θα ήταν απλά να κατανοούμε που οδηγούμε τον κόσμο. Ούτε πτυχίο νομικής έχω ούτε περνάω τον εαυτό μου για πιο έξυπνο. Αυτό για το οποίο εκλιπαρώ τον καθένα είναι να πράττει σύμφωνα με τα γνήσια βαθιά του πιστεύω και παράλληλα να συνειδητοποιεί τα αποτελέσματα που αυτά επιφέρουν στον κόσμο συσσωρευτικά. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, AtiX είπε

Καλά έχει πολύ ψαχνό η όλη φάση τώρα τελευταία... Πώς θα καταφέρεις να ελέγξεις το internet... αναρωτιέμαι πιο θα ειναι το επόμενο βήμα???

Νέα θέση στο Ελληνικό Δημόσιο: "ελεγκτής παράνομων υπερσυνδεσμων" (έρχονται και εκλογές) 

😛

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, christos4 είπε

Νέα θέση στο Ελληνικό Δημόσιο: "ελεγκτής παράνομων υπερσυνδεσμων" (έρχονται και εκλογές) 

😛

Φακελακι θα εχει ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...