silverado Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, HardwareZone είπε Link tax ? Σοβαρά τώρα ? Όποιος το σκέφτηκε/πρότεινε, να πάει σε μια γωνία και να ψοφήσει. Να παρει και το παρεακι του μαζι.
Pokemon640 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Janoss είπε Για youtube και facebook δεν το συζητώ καν, εκεί να για μείνει βίντεο χωρίς να κατέβει από καταγγελίες διαφόρων ευαίσθητων πρέπει να κάνεις δέηση και Ευχέλαιο. Υπάρχουν σοβαρά site για να ανεβάσεις video, και δεν έχεις φόβο, αρκεί να πλερώ το ανάλογο subscription (βλ vimeo).
vasvasvas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δεν έχει στόχο τον απλό χρήστη το μέτρο και ενα απλό φορυυμ Έχει τα κάθε κλσαιτ που έχει γεμίσει με κλικ μπειτ Αναδημοσίευση της αναδημοσίευσης και παντελής έλλειψη δημοσιογραφίας
BurnedPriest Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, vasvasvas είπε Δεν έχει στόχο τον απλό χρήστη το μέτρο και ενα απλό φορυυμ Έχει τα κάθε κλσαιτ που έχει γεμίσει με κλικ μπειτ Αναδημοσίευση της αναδημοσίευσης και παντελής έλλειψη δημοσιογραφίας Το ότι δεν έχει στόχο εσένα, δεν σημαίνει ότι δεν θα σε επηρεάσει.
polteris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, vasvasvas είπε Δεν έχει στόχο τον απλό χρήστη το μέτρο και ενα απλό φορυυμ Έχει τα κάθε κλσαιτ που έχει γεμίσει με κλικ μπειτ Αναδημοσίευση της αναδημοσίευσης και παντελής έλλειψη δημοσιογραφίας Πιστευεις φιλε μου οτι θα υπαρχει διαχωρισμος; Ποιος θα κρινει αν το φορουμ ειναι απλο ή οχι; Ποιος θα κρινει οτι το site ειναι κλαsite. Τι λογικη ειναι αυτη; Αλλα τι λεω... εδω πιστευεις οτι υπαρχει δημοσιογραφια!!! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Janoss είπε Δηλαδή θα κυκλοφορούμε με ένα κάρο προγράμματα για να μπούμε να χαζέψουμε σε ένα σάιτ. Πρώτα έμπαινες σαν άνθρωπος στις ιστοσελίδες. Αυτό δεν άρεσε σε μια μειοψηφία, η οποία υποχρέωσε εμάς τους υπόλοιπους να παίζουμε με pop up παράθυρα ότι αποδεχόμαστε τα cookies κλπ. Θες να μπεις σαν άνθρωπος το μεσημέρι να διαβάσεις την είδησή σου και νταν μια γκουμουτσα να σε ρωτάει αν αποδέχεσαι cookies. Μετά για άλλη είδηση ΝΤΑΝ άλλη γκουμούτσα. Μετά μας ζαλίσαν με τα GDPR, λες και άλλη έγνοια δεν έχω από το να σκέφτομαι νυχθημερόν αν η ΠΑΠΑΡΟΣΚΟΝΗ Α.Ε. έχει στον σκληρό της τα στοιχεία μου από την αγορά παπαρόσκονης που έκανα το 2007. Κάθεσαι τώρα σαν βλάκας να πατάς παντού κουτάκια ότι αποδέχεσαι μπλα μπλα μπλα. (το β πρόσωπο δεν απευθύνεται σε σένα bro) Για youtube και facebook δεν το συζητώ καν, εκεί να για μείνει βίντεο χωρίς να κατέβει από καταγγελίες διαφόρων ευαίσθητων πρέπει να κάνεις δέηση και Ευχέλαιο. Τώρα θα καθόμαστε να ψάχνουμε vpn και tor και κωδικοποιήσεις, έτσι γιατί την βρίσκουμε να αυτομαστιγωνόμαστε. Δηλαδή εσύ θεωρείς ελευθερία, το να σου κλέβει τα στοιχεία σου το facebook και τα χρησιμοποιεί για να επηρεάζει εκλογικά αποτελέσματα;;; και σε ενοχλει η Ε.Ε που βάζει κάποια όρια; Επειδή βαριέσαι να πατάς ένα κουμπάκι στον υπολογιστή; Τα περισσότερα βιντεο που μπλοκάρουν σε facebook youtube είναι τίποτα πτώματα-παιδεραστία-γυμνό; Αυτά θέλουμε να υπερασπιστούμε;
Conan2046 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δεν έχω καταλάβει κάτι. Αν έχω μια ιστοσελίδα θέλω να υπάρχουν σύνδεσμοι προς την σελίδα μου από άλλες ιστοσελίδες. Με ποιο σκεπτικό θέλουν να επιβάλουν την επιβάρυνση σε κάτι τέτοιο;
.mastersakis. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 προσέξτε λίγο την φώτο του αρχικού ποστ προσεκτικά και βγάλτε συμπεράσματα......(ιδίως την δεξιά)
panosveto12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Και μετά μας πειράζουν τα DLC και τα micro transactions . Έχουν βάλει σκοπό να μας αρμέγουν με κάθε τρόπο και παντού .
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε Ειχα αρχισει να σβηνω τους φιλους στο Fb Με τετοια μυαλα αλλα κοντεψαν να τελειωσουν ενα πραγμα.. Με 3 φίλους θα καταλήξω. Την γυναίκα (που δεν την σβήνεις ΠΟΤΈ), τον φίλο που σου πατάει πολλά λαηκ και το άλλο μου προφιλ. Υ. Γ. Έχεις POS για την παράθεση;
panmitz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Εγώ έχω την εξής απορία... Αν θεσπίσουν τέτοιους φόρους, θα μπορείς να μεταφέρεις το site σου σε κάποιο server εκτός EU και να μείνεις ανεπηρέαστος;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, polteris είπε Πιστευεις φιλε μου οτι θα υπαρχει διαχωρισμος; Ποιος θα κρινει αν το φορουμ ειναι απλο ή οχι; Ποιος θα κρινει οτι το site ειναι κλαsite. Τι λογικη ειναι αυτη; Αλλα τι λεω... εδω πιστευεις οτι υπαρχει δημοσιογραφια!!! Οχι μονο ποιος θα ειναι ο κριτης, αλλα επισης ΠΩΣ θα κρινονται δις-εκατομυρια links ; Δλδ τεχνικα. Ειναι αδυνατον. Οπως ειναι αδυνατος να γινει ελεγχος και για τα cookies-eu (ποτε δεν εγινε ελεγχος) και για το GDPR. Αρα ειναι λιγο περιεργα ολα αυτα. IMHO.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GenesisX είπε Δηλαδή εσύ θεωρείς ελευθερία, το να σου κλέβει τα στοιχεία σου το facebook και τα χρησιμοποιεί για να επηρεάζει εκλογικά αποτελέσματα;;; και σε ενοχλει η Ε.Ε που βάζει κάποια όρια; Επειδή βαριέσαι να πατάς ένα κουμπάκι στον υπολογιστή; Τα περισσότερα βιντεο που μπλοκάρουν σε facebook youtube είναι τίποτα πτώματα-παιδεραστία-γυμνό; Αυτά θέλουμε να υπερασπιστούμε; 3 ώρες πριν, Conan2046 είπε Δεν έχω καταλάβει κάτι. Αν έχω μια ιστοσελίδα θέλω να υπάρχουν σύνδεσμοι προς την σελίδα μου από άλλες ιστοσελίδες. Με ποιο σκεπτικό θέλουν να επιβάλουν την επιβάρυνση σε κάτι τέτοιο; Δυστυχώς η συλλογιστική του είναι η εξής: Ως γνωστό, όταν παράγει κανείς ένα πνευματικό έργο (μια σελίδα ένα τραγούδι, ένα άρθρο, ένα κείμενο, μία παράγραφο, ένα tweet, ή απλά γράψει το όνομα του σε ένα χαρτί) αυτομάτως έχει κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα επί του έργου. Όταν κάποιος θελήσει να αναφερθεί και να παραπέμψει στο έργο αυτό, με κάποιον τρόπο θα πρέπει να εξηγήσει τι είναι αυτό στο οποίο σε στέλνει. Αυτό γίνεται είτε με μια σχετική εικόνα ή τμήμα/τίτλο του κειμένου. Αυτό στα μάτια τους αποτελεί μερική αναπαραγωγή του πνευματικού έργου του πρώτου από αυτόν που παραπέμπει. Στην καλύτερη περίπτωση όπου η παραπομπή γίνει περιφραστικά και όχι με αυτολεξεί κείμενο, έχουμε λογοκλοπή (plagiarism). Με αυτή τη λογική αν θελήσω αύριο να δημοσιεύσω μια επιστημονική εργασία/έρευνα και να την ανεβάσω σε έναν ιστότοπο, πέραν του ότι όποιος αναφερθεί στο paper μου προκειμένου να επεκτείνει θα πρέπει να με παίρνει την ρητή άδεια μου και να με πληρώνει, το ίδιο θα πρέπει να κάνω και εγώ για κάθε αναφορά/παραπομπή μου σε προγενέστερα έγγραφα. Σημειωτέον ότι η εγκυρότητα ενός τέτοιου εγγράφου καθορίζεται από τον αριθμό των αναφορών που γίνονται σε αυτό και τον αριθμό των αναφορών σε έγκυρα άλλα έγγραφα που κάνει. Πέρα από αυτό, στοχοποιείται ο μοναδικό τρόπος λειτουργίας που έχουν στην διάθεση τους οι μηχανές αναζήτησης. Σου δείχνουν ένα μικρό απόσπασμα και έναν τίτλο προκειμένου να καταλάβεις που οδηγεί ο σύνδεσμος. Ένα μεγαθήριο όπως η google αν και θα πονέσει πολύ, θα βρει τρόπο να ανταποκριθεί μέχρι και χρηματικά. Αν οποιοσδήποτε άλλος θελήσει να δημιουργήσει με πεπερασμένους οικονομικούς πόρους μια μηχανή αναζήτησης η οποία θα μεγαλώσει οργανικά από το μηδέν... tough luck. Βήμα βήμα προς τον ολοκληρωτισμό, σαν τον βάτραχο που απολαμβάνει τζακούζι μέχρι να γίνει well done. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα