Salvation81 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, vgiozo είπε Πολύ καλή τιμή για τον Kingston UV500 240GB SSD με διεπαφή mSATA στα 40€. Για πληρωμή με κάρτα -2% επιπλέον έκπτωση Ο συγκεκριμένος έχει και 5 χρόνια εγγύηση. Δυστυχώς όχι άμεσα διαθέσιμος, αλλά με παραγγελία (4-10 ημερών) https://www.skroutz.gr/s/14751757/Kingston-UV500-mSATA-240GB.html https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=6603 4-10 μερες και στο τελος πανε για 30ημερο οπως εκαναν σε φιλο μου που ειχε παραγγειλει κουτι (και αυτο ειναι κατι που κανουν πολλα καταστηματα βεβαια).
vgiozo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, serdakis είπε Εκανε κανενας παραγγελια? Εγώ υπέβαλα 2 παραγγελίες, καθώς άλλαξε η τιμή τη τελευταία βδομάδα. Πρώτα είχε πέσει στα 47€ (+ 5€ αποστολή -1€ για πληρωμή με κάρτα) Όταν αλλάξε στα 40€ υπέβαλα νέα παραγγελία (πληρωμένη κανονικά) με τελική τιμή 44,10€ νομίζω και ζήτησα ακύρωση της προηγούμενης. 10 ώρες πριν, polaki είπε Α) προφανώς ήταν λάθος Β) τέλος όπως και να έχει αφού δεν προχωράει σε αγορά https://prnt.sc/jwh84x Όταν ήταν 47€ η τιμή (ήδη αρκετά χαμηλά) επικοινώνησα με το κατάστημα και μου επιβεβαίωσαν ότι ίσχυε κανονικά. Μπορεί να έπεσαν πολλλές παραγγελίες, δεν ξέρω. Εμένα με Firefox δεν ολοκλήρωνε τη πληρωμή για κάποιο λόγο, έπρεπε να χρησιμοποιήσω Vivaldi για να μην μου βγάλει σφάλμα κατά τη πληρωμή (μετά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας)... ....διαφορετική περίπτωση απ' αυτή που περιγράφεις, αλλά το αναφέρω. 14 ώρες πριν, kormos είπε Το 2ο λινκ δείχνει έναν SSD 2.5" ενλω το 1ο έναν mSata. Τι ισχύει τελικά με τα λινκ; Έχω μπερδευτεί.. Η φωτογραφία είναι λάθος, στα χαρακτηριστικά, όπως ανέφερε κι άλλος χρήστης, λέει msata. 14 ώρες πριν, Panos_G2 είπε Αρα η αγορα του αξιζει μονο για laptop; Για σταθερο υπολογιστη χρειαζεται καποιον ανταπτορα απο msata σε sata; Εχω ένα minipc κι ένα φορητό και τα δύο τους έχουν υποδοχή mini-pcie / msata....αν δεν έχεις τέτοια υποδοχή, θα μπορούσες να δοκιμάσεις ένα φτηνό αντάπτορα από ebay...αλλά να πω την αλήθεια προσωπικά θα πήγαινα κατευθείαν για 2.5 δίσκο, αν το msata μού ήταν άχρηστο. Το λέω γιατί με αντάπτορα σε άλλο msata δίσκο που έχω δεν με άφηνε να κάνω "Secure Erase" με τίποτα, για κάποιο λόγο...ο ίδιος δίσκος σε msata κανονική υποδοχή, μια χαρά, δεν "κλείδωνε" η δυνατότητα αυτού του φορμαρίσματος. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από vgiozo
serdakis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Υπαρχει καποιος αλλο περιορισμος αν τον βαλω σε ανταπτορα sata?
thanospetr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, serdakis είπε Υπαρχει καποιος αλλο περιορισμος αν τον βαλω σε ανταπτορα sata? Μην το ψάχνεις πολύ γιατί δεν σ αφήνει να βάλεις παραγγελία..
serdakis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, thanospetr είπε Μην το ψάχνεις πολύ γιατί δεν σ αφήνει να βάλεις παραγγελία.. ααα οκ... thankx
vgiozo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ήταν ήδη στα 47€ από τις 13-15 Ιουνίου περίπου, αν θυμάμαι καλά, τη Κυριακή 17 του μηνός έπεσε στα 40€ (όταν υπέβαλα εγώ τη παραγγελία, που τώρα λέει: "παραγγελία σε προμηθευτή")... Και στα 47€ άξιζε, έπρεπε να είχα ανοίξει νήμα τότε. ...για τη χωρητικότητα και τα 5 χρόνια εγγύησης είναι πολύ καλά, ακόμη κι αν προσθέσει κάποιος το κόστος αντάπτορα...έλεγα να παραγγείλω 2, αλλά επειδή ο χρόνος αναμονής είναι άγνωστος, είπα να μη δεσμεύσω 100€... Ας κρίνει ο συντονιστής για το νήμα...
Silenzio Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 μόνο τα λαπτοπ έχουν τέτοια msata υποδοχή? στην asus b350f strix εκτός από sata προφανώς έχει m.2 υποδοχή, να φανταστώ αν είχε msata θα το ανέφερε?
GSpiraras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 32 λεπτά πριν, Silenzio είπε μόνο τα λαπτοπ έχουν τέτοια msata υποδοχή? στην asus b350f strix εκτός από sata προφανώς έχει m.2 υποδοχή, να φανταστώ αν είχε msata θα το ανέφερε? To mSata έχει πλέον εγκαταλειφθεί για χάρη του m.2 με το οποίο ΔΕΝ είναι συμβατό. Έπαιξε τις εποχές Ivy-Haswell και κάποιες μητρικές το υποστήριζαν. Με το Ζ97 αρχικά και με το Ζ170 chipset τελικά η Intel υιοθέτησε το m.2 και εγκαταλείφθηκε το msata οριστικά. Οπότε αν δεν έχεις κάποιο παλιό laptop ή μητρική δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παρά μόνο με ανταπτοράκι. 1
alexakos89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) και δεν αξιζει και ο ανταπτορας αν δεν εχεις γιατι δεν ειναι και φτηνος.παιρνεις SSD μετα με ιδιες ταχύτητες οποτε παυει να ειναι προσφορα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από alexakos89 1
serdakis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, alexakos89 είπε και δεν αξιζει και ο ανταπτορας αν δεν εχεις γιατι δεν ειναι και φτηνος.παιρνεις SSD μετα με ιδιες ταχύτητες οποτε παυει να ειναι προσφορα. Εχει στο gearbest με 4 ευρω https://www.gearbest.com/hdd-enclosure/pp_952329.html?wid=1433363 :)
alexakos89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, serdakis είπε Εχει στο gearbest με 4 ευρω https://www.gearbest.com/hdd-enclosure/pp_952329.html?wid=1433363 :) 51 ευρω με μεταφορικα και σκληρο σε έναν μηνα απο τωρα απο το να δωσεις ξερω γω 51 να παρεις ssd την επομενη μερα με λιγοτερο write η 57 με μεταφορικα την επομενη μερα ιδιο σε ssd.. οπως το βλεπεις ο καθενας. Ship between: Jun 25 - Jun 30 2 μηνες δηλαδη. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από alexakos89
serdakis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε 51 ευρω με μεταφορικα και σκληρο σε έναν μηνα απο τωρα απο το να δωσεις ξερω γω 51 να παρεις ssd την επομενη μερα με λιγοτερο write η 57 με μεταφορικα την επομενη μερα ιδιο σε ssd.. οπως το βλεπεις ο καθενας. Εχεις δικιο. Μολις ειδα οτι οι 250αριδες εχουν πεσει στα 55ευρω 1
vgiozo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε 51 ευρω με μεταφορικα και σκληρο σε έναν μηνα απο τωρα απο το να δωσεις ξερω γω 51 να παρεις ssd την επομενη μερα με λιγοτερο write η 57 με μεταφορικα την επομενη μερα ιδιο σε ssd.. οπως το βλεπεις ο καθενας. Ship between: Jun 25 - Jun 30 2 μηνες δηλαδη. Εξαρτάται από τον SSD που θα πάρεις στα 55€...αυτός έχει 5ετή εγγύηση, Marvell ελεγκτή και είναι νέας τεχνολογίας... Αντάπτορες παίζουν πολλοί και φτηνοί, δεν υπάρχει θέμα...αλλά όπως είπα, και γω θα προτιμούσα 2.5 εκτός αν συνέφερε πολύ η τιμή. Αν μπορείς να παραλάβεις από το κατάστημά τους (40€ -2%, αν κι όσοι πρόλαβαν ) αξίζει πολύ...εκτός αν το βιάζεσαι. Μην κολλήσετε σε μια αγγελία για αντάπτορα ως κανόνα για την αποστολή/παραλαβή...με μια αναζήτηση μπορούν να βρεθούν πολλές εναλλακτικές 1
alexakos89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vgiozo είπε Εξαρτάται από τον SSD που θα πάρεις στα 55€...αυτός έχει 5ετή εγγύηση, Marvell ελεγκτή και είναι νέας τεχνολογίας... Αντάπτορες παίζουν πολλοί και φτηνοί, δεν υπάρχει θέμα...αλλά όπως είπα, και γω θα προτιμούσα 2.5 εκτός αν συνέφερε πολύ η τιμή. Αν μπορείς να παραλάβεις από το κατάστημά τους (40€ -2%, αν κι όσοι πρόλαβαν ) αξίζει πολύ...εκτός αν το βιάζεσαι. Μην κολλήσετε σε μια αγγελία για αντάπτορα ως κανόνα για την αποστολή/παραλαβή...με μια αναζήτηση μπορούν να βρεθούν πολλές εναλλακτικές Ανάφερα τον ίδιο σε ssd στα 53 ευρα για παραλαβή από εκεί την ίδια μέρα έτσι. Χωρις αναμονή. Με μεταφορικά 55 την επόμενη μέρα. Το να μπεις ατην διαδικασία αναμονής 10 ημερών το λιγότερο και αναζήτησης εναλλακτικής ανταπτορα από εξωτερικό είτε από έσω είτε πατέντα δεν αξίζει κατά την γνώμη μου.παίρνεις και τελειώνεις. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από alexakos89
vgiozo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Αν έχει πέσει στα 53.5€ ο 2.5" και ελλείψει υποδοχής msata, σαφώς δεν υπάρχει λόγος αγοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα