villasg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ε δωσε λιγα ακομα (!) και παρε ενα T-max 530 σαν το δικο μου 2
lion2486 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 minute ago, villasg said: Ε δωσε λιγα ακομα (!) και παρε ενα T-max 530 σαν το δικο μου φαίνεται και πρέπει να είναι υπέροχο, αλλά δεν είναι λίγα παραπάνω, είναι διπλάσια από αυτά που σκεφτόμουν και τα κυβικά του νομίζω είναι πολλά για την χρήση που κάνω μέσα στην πόλη.
villasg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, lion2486 είπε φαίνεται και πρέπει να είναι υπέροχο, αλλά δεν είναι λίγα παραπάνω, είναι διπλάσια από αυτά που σκεφτόμουν και τα κυβικά του νομίζω είναι πολλά για την χρήση που κάνω μέσα στην πόλη. Ειναι υπεροχο και πιστεψε με εχουν περασει πολλες μηχανες απο τα χερια μου ( μεχρι και fjr 1300) ....... για μεσα στην πολη τα τριγύρω εχω ενα μικρακι
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, lion2486 είπε To SH δεν νομίζω να το αγαπήσω γιατί δεν μου αρέσει πολύ η τόσο όρθια θέση οδήγησης και κάθετη γωνία στα γόνατα κάτω, όπως είναι το τα Beverly. Το Kawasaki το πέτυχα κάπου αλλά έχω την εντύπωση πως είναι μια πολύ νέα προσπάθεια για αυτή την κατηγορία, και αν δεν κάνω λάθος με κάποιον άλλον κατασκευαστή, Θα ρίξω μια καλύτερη ματιά να δω τι λέει. Το kawasaki που λες ειναι αληθεια.κατασκευαζετε απο την kymco. δες το suzuki burgman 200 .4000 εχει 20 αλογακια μια χαρα. σε παει.μεγαλους χωρους και ειναι suzuki.
lion2486 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 12 minutes ago, mp123 said: Το kawasaki που λες ειναι αληθεια.κατασκευαζετε απο την kymco. δες το suzuki burgman 200 .4000 εχει 20 αλογακια μια χαρα. σε παει.μεγαλους χωρους και ειναι suzuki. Ναι θα έλεγα να ρίξω μια ματιά στο 200 & 400 άρι. Δεν είδα να λένε πουθενά στη σελίδα τους διαθεσιμότητα για test ride. Απλά τα μοντέλα αυτά έχουν καταντήσει πολύ κλασικά, οι άλλες εταιρίες έκαναν μια ανανέωση στα μοντέλα τους.
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, lion2486 είπε Ναι θα έλεγα να ρίξω μια ματιά στο 200 & 400 άρι. Δεν είδα να λένε πουθενά στη σελίδα τους διαθεσιμότητα για test ride. Απλά τα μοντέλα αυτά έχουν καταντήσει πολύ κλασικά, οι άλλες εταιρίες έκαναν μια ανανέωση στα μοντέλα τους. το 400 εχει κοντα 7500 πολυ ακριβο. το 200 οκ εχει 4000 για ενα σκουτερ λογικη τιμη. εγω οπως εσυ ειχα σκοπο τα 4000.δεν εδινα παραπανω γιατι μετα απο σκουτερ θα αγορασω και μηχανη.. πηγαινε δες την ποιοτητα του .καμμια σχεση με τα υπολοιπα στην τιμη. ελεγα αυτο η το μπεβερλυ. τελικα το πηρα και δεν εχω μετανοιωσει ουτε στιγμη.εργαλειο για μεσα στην πολη αλλα και εκτος πολης .τωρα δεν το δινω με τιποτα. επισεις το εχουν πολλοι λιγοι. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από mp123
kostasw Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεγάλους τροχούς και χώρους δεν συμβαδίζουν. Τις επιλογές στα καναπεδατα τις είδες. Πρόταση από εμένα downtown 350 και μετά x10 350. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από kostasw
lion2486 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα, επανέρχομαι μετά από καιρό μιας και ακόμα είμαι στο ψάξιμο (δεν υπάρχει βιασύνη γιατί δεν το χρειάζομαι άμεσα και μπορώ να δανείζομαι όποτε χρειάζομαι) καθώς και ένας φίλος μου έστειλε και θα ήθελε ενημέρωση αν έχω κάτι νεότερα. Όλον αυτόν τον καιρό έκανα ανανέωση το δίπλωμά μου σε κατηγορία Α και ήμουν σε αναμονή για test ride για το Suzuki Burgman 200, κοίταγα με ανυπομονησία πότε θα βγει το Honda Forza 300 (στην αρχή έλεγαν τέλη Αυγούστου, μετά τέλη Νοέμβρη, τώρα τέλη Οκτώβρη και άκουσε ίσως μέσα Νοέμβρη...) και περίμενα το δίπλωμα για να βρω test ride για το Honda Integra 750. Με το Burgman η κατάσταση με την επικοινωνία στο κατάστημα που μου είχαν πει ότι το είχαν άμεσα, πήγε από εβδομάδα σε εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα μου είπαν ότι δεν το έχουν, περιμένουν σε 10 μέρες να εκτελωνίσουν ένα νέο και θα το πάρω πρώτος για δοκιμή. Άντε να δούμε, αναμένω ακόμα. Το Honda Forza 300 μου φαίνεται λουκούμι, η τιμή του δελεαστική σχετικά με τον ανταγωνισμό, το σασί και οι χώροι του φαίνονται στις ιδανικές αναλογίες που θέλω χωρίς να γίνεται πολύ μεγάλο σε όγκο (όπως π.χ. είναι το burgman 400). Ο κινητήρας του ίδιος με του SH (δοκιμασμένος και αποδοτικότατος) αλλά σε επιδόσεις (λόγω παραπάνω βάρους) αναμένονται χαμηλότερες αλλά δεν μου φαίνεται απαγορευτικό. Το Honda Integra 750 (δεν θυμάμαι αν το έχω θίξει εδώ) το γνώρισα πολύ πρόσφατα. Είναι μια μοτοσικλέτα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (και όχι απλά αυτόματο, έχει μια "εξυπνάδα" παραπάνω θα έλεγα) και με μούρη/ποδιά από σκούτερ. Αυτά σημαίνουν ότι έχει μεγάλους τροχούς, επιδόσεις ικανοποιητικές τόσο για εντός όσο και για εκτός πόλης. Η κατανάλωσή του (με συντηρητική χρήση φαντάζομαι) γίνεται πολύ ανταγωνιστική σε σχέση με ένα 300άρι σκούτερ. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι, η μπαγκαζιέρα φαίνεται μονόδρομος. Με λίγη δυσκολία βρήκα και πήγα ένα test ride το Honda Integra. Στο ενδιάμεσο οδηγούσα περιστασιακά μια TDM 900 οπότε είχα μια εικόνα από μηχανή παραπάνω κυβισμού. Το Integra με εντυπωσίασε, είχε οδηγική συμπεριφορά μηχανής, χωρίς τα περιθώρια ο οδηγός να κάνει κάτι για τις ταχύτητες και όλα ήταν τόσο ομαλά σε όλες τις ταχύτητες. Ήταν το πρώτο μηχανάκι/μηχανή/σκούτερ που με εντυπωσίασε και δεν είχα τίποτα αρνητικό (πέραν από τους χώρους του και το λίγο περίπλοκο πιλοτήριο στο τιμόνι). Η τιμή του καινούριο είναι απαγορευτική για εμένα αλλά ξεκίνησα να βλέπω τις επιλογές σε μεταχειρισμένα. Αν βρω κάποια προσφορά που να με καλύψει θα κάνω την κίνηση αγοράς του. Αν με προλάβουν θα κοιτάξω και τα άλλα 2 μοντέλα που έχω στη λίστα μου. Αν φτιάξει ο καιρός έχω 1-2 μεταχειρισμένα που θέλω να τα δω άμεσα. Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να μην κούρασα και να βοήθησα όσο μπορούσα τους υπόλοιπους που έχουν αντίστοιχα διλήμματα. Υ.Γ. Το Test ride του Integra εγινε την προηγούμενη Πέμπτη Αθήνα, ο δυνατός αέρας ήταν μια ακόμα δοκιμή. Με 10μποφόρ και 140χλμ στην Συγγρού άρχιζαν τα δύσκολα. Πολύ ικανοποιητικό πιστεύω.
shamanpk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω σου προτείνω το Forza εχει καποιες βελτιώσεις στην εισαγωγη αέρα και στο προγραμμα για καλύτερη ροπή σε σχέση με το sh. Ημουν κάτοχος του PCX 150 και πηρα test ride το Forza 125 για 3 μερες , το μοτερ του Forza 125 πήγαινε πόλυ καλύτερα απο το pcx 150.
lion2486 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 8 hours ago, shamanpk said: Εγω σου προτείνω το Forza εχει καποιες βελτιώσεις στην εισαγωγη αέρα και στο προγραμμα για καλύτερη ροπή σε σχέση με το sh. Ημουν κάτοχος του PCX 150 και πηρα test ride το Forza 125 για 3 μερες , το μοτερ του Forza 125 πήγαινε πόλυ καλύτερα απο το pcx 150. Ναι το 125αρι ακουσα βγαζει παραπανω ιππους, δεν ειμαι σιγουρος αν η αποδοση του 125 με καλυπτει και το νεο 300αρι το βλεπω να καθυστερει πολυ...
shamanpk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Η τελευταία ενημέρωση που έχω είναι για τέλος Οκτωβρίου , και εγώ το περιμένω πως και πως το μονό που έπεσε στα χέρια μου είναι
lion2486 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, τελικά χθες απέκτησα το παρακάτω και είμαι υπερ-ευχαριστημένος προς το παρόν! 1
mp123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 44 λεπτά πριν, lion2486 είπε Καλησπέρα σε όλους, τελικά χθες απέκτησα το παρακάτω και είμαι υπερ-ευχαριστημένος προς το παρόν! Καλοταξιδο. Για δώσε info, μάρκα, τιμη. cc.
lion2486 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Honda Integra 750, Μοντέλο 2014. 750 κυβικά, αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Αγοράστηκε μεταχειρισμένο στα 29.000 χλμ όπως το βλέπετε. 1
villasg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλοταξιδο ,παντα ορθιος Ποσο το πηρες ? φοραει και malossi μεταδοση ? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από villasg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα