gregdel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε Οποίος το έφτιαξε είναι θεός Κι όμως είναι πραγματικό! 1
Thulogur Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει μέλλον. Μπορεί κάποιος να μου βρει το group/page/tiskataeinai και να μου το στείλει ; θα μπω απο το λογαριασμό της γυναίκας Υπόσχομαι να κανω συχνά printscreen !! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από Thulogur 1
Silenzio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 άμα αυτά τα σχόλια είναι αληθινά, με τις μανάδες λέω, τότε όχι μόνο δεν είναι αστείο αλλά το βρήκα πολύ creepy, με έπιασε τρόμος κυριολεκτικά.. ελπίζω ότι είναι fake.. 2 1
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Thulogur είπε Δεν υπάρχει μέλλον. Μπορεί κάποιος να μου βρει το group/page/tiskataeinai και να μου το στείλει ; θα μπω απο το λογαριασμό της γυναίκας Υπόσχομαι να κανω συχνά printscreen !! Λογικά μανούλες του facebook 11 λεπτά πριν, Silenzio είπε άμα αυτά τα σχόλια είναι αληθινά, με τις μανάδες λέω, τότε όχι μόνο δεν είναι αστείο αλλά το βρήκα πολύ creepy, με έπιασε τρόμος κυριολεκτικά.. ελπίζω ότι είναι fake.. Δυστυχώς πιθανότατα είναι αληθινά τα περισσότερα 2
Silenzio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Λογικά μανούλες του facebook Δυστυχώς πιθανότατα είναι αληθινά τα περισσότερα λες ? μου έφερε συναισθήματα από την ταινία "the others", την είχα δει cinema και είχα χεστεί πάνω μου τότε..τρόμος..
Thulogur Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι νοικοκυρεμένοι τουλάχιστον Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από Thulogur
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, Silenzio είπε άμα αυτά τα σχόλια είναι αληθινά, με τις μανάδες λέω, τότε όχι μόνο δεν είναι αστείο αλλά το βρήκα πολύ creepy, με έπιασε τρόμος κυριολεκτικά.. ελπίζω ότι είναι fake.. Όταν κάτσεις έξω από ενα σχολείο περιμένοντας να σχολάσουν τα παιδιά σου, θα ακούσεις πολλά τέτοια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις