Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ο μικρός μου εσπασε το κινητό , αναγκαστικά πρέπει να δούμε για κάτι καινούργιο. Είμαι ανάμεσα στα:

redmi note 5 4/64

samsung A6+

samsung A8.

Με ενδιαφέρει η φωτογραφική γιατί με την οικογένεια όταν πάμε βόλτες ή διακοπές χρειάζομαι έναν καλό φακο. Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, peorambo είπε

Επειδή ο μικρός μου εσπασε το κινητό , αναγκαστικά πρέπει να δούμε για κάτι καινούργιο. Είμαι ανάμεσα στα:

redmi note 5 4/64

samsung A6+

samsung A8.

Με ενδιαφέρει η φωτογραφική γιατί με την οικογένεια όταν πάμε βόλτες ή διακοπές χρειάζομαι έναν καλό φακο. Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ 

Aπο τα 3 τηλεφωνα που αναφερεις οπως καταλαβαινεις η καλυτερη επιλογη για καμερα ειναι το Α8. Αναλογως το μπατζετ σου μπορεις να πας και σε αλλες επιλογες οπως το mi note 3 και το HTC U ultra που εχουν ισως ακομα καλυτερες επιδοσεις στην καμερα αλλα θυσιαζεις αλλα πραγματα (μεγεθος συσκευης, οθονη κλπ)

Δημοσ.

Εαν δεν θελεις την 800αρα μπαντα τοτε την καλυτερη φωτογραφικη σε αυτη την κατηγορια τιμης την εχει το Xiaomi Mi Note 3. Μια αλλη επιλογη ειναι το Mi Mix 2 με πιο δυνατο επεξεργαστη και περισσοτερη μνημη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, peorambo είπε

redmi note 5 4/64

samsung A6+

samsung A8.

Συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς γιατί έτσι δεν κάνουμε δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...