Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω ενα samsung galaxy s4 με android 5, και αποφάσισα να αλλάξω την ασφάλεια κλειδώματος οθόνης απο "κύλιση'" σε "PIN".

Βάζω που λέτε έναν τετραψήφιο κωδικό και αρχίζω να το δουλεύω ετσι. Στην πορεία είδα οτι δεν με βόλευε το ξεκλείδωμα της οθόνης με PIN και επιχείρησα να επιστρέψω στο ξεκλείδωμα με κύλιση.

Ελα ντε που το λειτουργικό δεν με αφήνει να επιλέξω την κύλιση και οι μόνες επιλογές που εχω ειναι να το γυρίσω σε μοτίβο η σε κωδικό πρόσβασης.

Προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Καμιά ιδέα;

pin.jpg

Δημοσ.

Προφανως τοτε εχεις επιλεξει να κανεις κρυπτογραφηση το storage του τηλεφωνου, οποτε πρεπει να γινει πρωτα decrypt και μετα να αφαιρεσεις τον κωδικο ξεκλειδωματος. Θα το βρεις στις Ρυθμισεις μεσα στην Ασφαλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να πας να βάλεις πάλι το PIN και μετά θα σου εμφάνιση τα υπόλοιπα.

Το PIN είναι το αρχικό στάδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, asmilon είπε

Προφανως τοτε εχεις επιλεξει να κανεις κρυπτογραφηση το storage του τηλεφωνου, οποτε πρεπει να γινει πρωτα decrypt και μετα να αφαιρεσεις τον κωδικο ξεκλειδωματος. Θα το βρεις στις Ρυθμισεις μεσα στην Ασφαλεια.

Δεν εχω κανει κατι τετοιο. Παρ όλα αυτά πήγα να ελεγξω στην ασφάλεια - κρυπτογράφηση συσκευής και έλεγε οτι για την κρυπτογράφηση απαιτειται 1 ωρα ή και περισσότερο. Οπότε σίγουρα δεν έκανα κατι που απαιτεί τόσο χρόνο. 

7 ώρες πριν, saruman123 είπε

Πρέπει να πας να βάλεις πάλι το PIN και μετά θα σου εμφάνιση τα υπόλοιπα.

Το PIN είναι το αρχικό στάδιο.

Το pin το βαζω για να αλλάξω ασφάλεια και μου εμφανίζει την παραπάνω εικόνα. Οπως βλέπεις κάποιες επιλογές δεν ειναι προσβάσιμες.

edit:

Εντελώς τυχαία βρήκα τη λύση.

πήγα ασφάλεια - χώρος αποθήκευσης διαπιστευτηρίων - εκκαθαριση διαπιστευτηριων, και εκανα εκκαθάριση.

Σας ευχαριστώ...🙂

Επεξ/σία από thant

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...