patsi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Ναι κατέληξα τελικά να κινηθώ με το δικό μου γιατί έτσι και αλλιώς όπως είπες τις «δύσκολες» παραλίες θα τις δω είτε με καραβάκι είτε με τα πόδια παρκάροντας πάνω. Οποτε όντως δεν αξίζει το κόστος ενοικίασης. Ένα vw vento του 93 1.4 55 ίπποι είναι. Εντάξει δεν τραβάει αλλά τη δουλειά του θα την κάνει. Όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω με ανοιχτό παραθυράκι και ήμαστε οκ. Θα κάνω ξεκούραστη οδήγηση όταν με το καλό αλλαξω αμάξι δεν πειράζει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρα θα πας με το δικο σου αυτοκινητο.δεν αξιζει να νοικιασεις. υ.γ απο τα καλυτερα μερη που εχω παει .7 μερες στον αγιο νικητα ειχαμε μεινει την γυρισαμε ολη την λευκαδα..πολυ πρασινο.πολυ καλη επιλογη.με το αμαξακι δεν θα εχεις θεμα. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από mp123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, patsi είπε Ναι κατέληξα τελικά να κινηθώ με το δικό μου γιατί έτσι και αλλιώς όπως είπες τις «δύσκολες» παραλίες θα τις δω είτε με καραβάκι είτε με τα πόδια παρκάροντας πάνω. Οποτε όντως δεν αξίζει το κόστος ενοικίασης. Ένα vw vento του 93 1.4 55 ίπποι είναι. Εντάξει δεν τραβάει αλλά τη δουλειά του θα την κάνει. Όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω με ανοιχτό παραθυράκι και ήμαστε οκ. Θα κάνω ξεκούραστη οδήγηση όταν με το καλό αλλαξω αμάξι δεν πειράζει . Βασικά 60 ίπποι είναι. Σίγουρα είναι αδύναμο, αλλά από την άλλη είναι δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ, έχει κοντές σχέσεις, και βγάζει τη ροπή χαμηλά μια και είναι 8βάλβιδο. Σε στενούς δρόμους και ανηφόρες είναι μια χαρά, στο ταξίδι είναι που ζορίζεται. Εγώ πάντως στη θέση σου θα έδινα τα 150 για να φτιάξω το a/c, σίγουρα βγαίνει πιο φτηνά από το να νοικιάσεις, χώρια που σου μένει το a/c για όσο το κρατήσεις, χώρια που με λειτουργικό a/c θα πουληθεί πιο εύκολα και ίσως και για περισσότερα χρήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 42 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Βασικά 60 ίπποι είναι. Σίγουρα είναι αδύναμο, αλλά από την άλλη είναι δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ, έχει κοντές σχέσεις, και βγάζει τη ροπή χαμηλά μια και είναι 8βάλβιδο. Σε στενούς δρόμους και ανηφόρες είναι μια χαρά, στο ταξίδι είναι που ζορίζεται. Εγώ πάντως στη θέση σου θα έδινα τα 150 για να φτιάξω το a/c, σίγουρα βγαίνει πιο φτηνά από το να νοικιάσεις, χώρια που σου μένει το a/c για όσο το κρατήσεις, χώρια που με λειτουργικό a/c θα πουληθεί πιο εύκολα και ίσως και για περισσότερα χρήματα. Την έχω απορρίψει τελικά την ενοικίαση ναι δεν συμφέρει. Όντως στα ταξίδια δεν τραβάει. Καλά δεν το στ βρω με κλιματισμό όταν είχε ακόμη χειρότερα. Θα δω για την επισκευή γιατί η αλήθεια είναι δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα και πέρυσι το καλοκαίρι ούτε τον χειμωνα(έχει απομονωθεί και το καλοριφέρ γιατί έχανε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα