patsi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι να νοικιασω αυτοκινητο για τις καλοκαιρινές διακοπές(Θεσσαλονικη-Λευκάδα) μιας και το δικό μου χωρίς κλιματισμό και λόγω ηλικίας δεν παλευεται για ταξίδι. Μιας λοιπόν και πρωτάρης στην ενοικίαση ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα πέρα απ τα κλασικά με τον ενδελεχή έλεγχο πριν παραλάβω. Απ ότι κατάλαβα εκτός του ποσού της ενοικίασης θα πρέπει να καταβάλω και ένα ποσο εγγύηση.ασφαλιση. Αυτό δεν το γλυτωνω απ ότι βλέπω. Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάποια εταιρεία από θεσσαλονικη που δεν έχει εγγύηση. Επίσης αν κάποιος έχει καμία πρόταση για εταιρεία στη θεσσαλονικη καλοδεχούμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω χρησιμοποιήσει την carnmotion.gr και έμεινα ευχαριστημένος.Δεν θέλουν πιστωτική κι εγγύηση και έχεις μικτή ασφάλεια αλλά είναι τσιμπημένες οι τιμές τους. Βεβαια θα σου κοστίσουν πολλά οι διακοπές με ενοικιαζομενο αυτοκίνητο, καλύτερα τα χρήματα της ενοικίασης να τα ρίξεις στο δικό σου για ένα καλό σέρβις. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από moure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Γιατι δεν πας με λεοφωρειο και να νοικιασεις απο εκει?Θα γλιτωσεις αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, 4saken είπε Γιατι δεν πας με λεοφωρειο και να νοικιασεις απο εκει?Θα γλιτωσεις αρκετα. 70(140 και οι 2) το άτομο πάνε έλα το ΚΤΕΛ. Οποτε η μόνη περίπτωση να βολεύει έτσι είναι να πάμε και να νοικιάσω εκεί μόνο 2 μέρες πχ. 2 ώρες πριν, moure είπε Βεβαια θα σου κοστίσουν πολλά οι διακοπές με ενοικιαζομενο αυτοκίνητο, καλύτερα τα χρήματα της ενοικίασης να τα ρίξεις στο δικό σου για ένα καλό σέρβις. Τα σέρβις του τα έχει κάνει αλλά να δώσω τώρα 150 για να φτιάξω το air condition για ένα αμάξι του 93 που μπορεί να αλλαχτεί στο τέλος του χρόνου δεν ξέρω. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, moure είπε Έχω χρησιμοποιήσει την carnmotion.gr και έμεινα ευχαριστημένος.Δεν θέλουν πιστωτική κι εγγύηση και έχεις μικτή ασφάλεια αλλά είναι τσιμπημένες οι τιμές τους. αυτοί τι σύστημα έχουν; βάζω τυχαία μερικές ημερομηνίες και βλέπω ότι χρεώνουν αρκετά για την πρώτη μέρα. 130€+ και για κάθε επόμενη αυξάνει λίγο το κόστος. οι τιμές τους πάντως τσιμπάνε. suzuki alto 1.0, 90€ για 1 μέρα; αν το νοικιάσεις για 4 πάει στα 58€ την ημέρα αν έχεις δικό σου αυτοκίνητο δεν αξίζει να νοικιάσεις. θα άξιζε αν πήγαινες πχ κρήτη ή άλλο νησί για 1-3 μέρες. για παραπάνω μέρες καλύτερα να πληρώσεις ακτοπλοϊκά. τώρα αν το δικό σου είναι τόσο χάλια, τι να πω 1 ώρα πριν, patsi είπε Τα σέρβις του τα έχει κάνει αλλά να δώσω τώρα 150 για να φτιάξω το air condition για ένα αμάξι του 93 που μπορεί να αλλαχτεί στο τέλος του χρόνου δεν ξέρω. Ευχαριστώ πάντως. ενώ το να το δώσεις για να νοικιάσεις και μετά το δικό σου να παραμείνει χωρίς ac είναι καλύτερη ιδέα το μεγαλύτερο πρόβλημα βασικά είναι να βρεις εταιρεία να μη ζητάει πιστωτική, εμένα αυτό με προβλημάτιζε πάντα. δεν έχω πιστωτική αν μπορούσαν όσοι ξέρουν να αναφέρουν τέτοιες εταιρείες πιστεύω θα βοηθούσε κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δώσεις εγγύηση πάντως καλύτερα δωστά μετρητά και όχι δέσμευση σε χρεωστική γτ θα αργήσουν να στα αποδεσμεύσουν . Το;έχουν εταιρίες που αν βάλεις μικτή η εγγύηση είναι μικρή πχ 100-150€ . Εγώ είχα νοικιάσει από drive hellas και το χα κάνει έτσι δεν είχα πιστωτική τότε Επίσης δες και από ryanair έχει φτηνά (είναι μεσάζοντας φυσικά ) Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από aGka8l 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Θεσσαλονικη έχω ενοικιασει 3-4 φορές από αυτούς Ηθελαν 150€ εγγυηση, με την πιο φτηνη ασφαλεια (οχι μικτη). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, patsi είπε 70(140 και οι 2) το άτομο πάνε έλα το ΚΤΕΛ. Οποτε η μόνη περίπτωση να βολεύει έτσι είναι να πάμε και να νοικιάσω εκεί μόνο 2 μέρες πχ. Τα σέρβις του τα έχει κάνει αλλά να δώσω τώρα 150 για να φτιάξω το air condition για ένα αμάξι του 93 που μπορεί να αλλαχτεί στο τέλος του χρόνου δεν ξέρω. Ευχαριστώ πάντως. Και γιατί δεν ταξιδεύεις χωρίς air condition ρε αδερφέ. Σιγά το πράγμα δηλαδή. Θα μπεις σε ολόκληρη μανούρα και ιστορία και έξοδα για να μην ιδρώσεις λίγο? Κατέβασε τα παράθυρα και μια χαρά είσαι. Το ταξίδι είναι μια μέρα, και εκεί θα βουτάς στην θάλασσα και θα δροσίζεσαι. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, όχι από τσιγκουνιά αλλά επειδή με πειράζει (κρύος και ξηρός αέρας = πονοκέφαλος και ερεθισμένος λαιμός). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Rentalcars expedia kayak Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από kage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι θέμα παραξενιας με τον κλιματισμό έτσι και αλλιώς έτσι το χρησιμοποιώ χειμώνα καλοκαίρι και έχω πάει και διακοπές έτσι. Απλά όπως είπα είναι και θέμα παλαιότητας. Σε νησί με δρόμους στενούς ανηφόρες κλπ ένα αμάξι του 93 με μεγάλο σκάφος και λίγα κυβικά-ίππους είναι ταλαιπωρία. Παρ όλα αυτά βλέποντας το κόστος ίσως προτιμήσω απλά έναν ποιο safe Γ αυτά τα δεδομένα προορισμό όπως Θασο η κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από patsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε αυτοί τι σύστημα έχουν; βάζω τυχαία μερικές ημερομηνίες και βλέπω ότι χρεώνουν αρκετά για την πρώτη μέρα. 130€+ και για κάθε επόμενη αυξάνει λίγο το κόστος. οι τιμές τους πάντως τσιμπάνε. suzuki alto 1.0, 90€ για 1 μέρα; αν το νοικιάσεις για 4 πάει στα 58€ την ημέρα Εγώ μια μέρα είχα νοικιάσει μόνο στη Χίο και μάλιστα χειμώνα. Είχα πληρώσει 40 ευρώ ενώ οι άλλοι ζητούσαν 30 οπότε θεώρησα ότι αξίζει για να μην δώσω πιστωτική. Το αυτοκίνητο ήταν ένα c3 με 7000 χλμ. Γενικότερα νομίζω ότι στο πικ της τουριστικής σεζόν δεν είναι καλή ιδέα να νοικιάσεις για πολλές ημέρες αυτοκίνητο, χίλιες φορές με ανοιχτό παράθυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 51 λεπτά πριν, patsi είπε Δεν είναι θέμα παραξενιας με τον κλιματισμό έτσι και αλλιώς έτσι το χρησιμοποιώ χειμώνα καλοκαίρι και έχω πάει και διακοπές έτσι. Απλά όπως είπα είναι και θέμα παλαιότητας. Σε νησί με δρόμους στενούς ανηφόρες κλπ ένα αμάξι του 93 με μεγάλο σκάφος και λίγα κυβικά-ίππους είναι ταλαιπωρία. Παρ όλα αυτά βλέποντας το κόστος ίσως προτιμήσω απλά έναν ποιο safe Γ αυτά τα δεδομένα προορισμό όπως Θασο η κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους Φίλε μου άκου να δεις. Έχοντας κάνει όλη την Θάσο και όλη την Λευκάδα, θα σου πω ότι δεν έχουν μεγάλη διαφορά στο τι δρόμους θα βρεις, και κανένα από τα δύο μέρη δεν θα σου βγάλει την πίστη. Μια χαρά είναι στην τελική, δεν έχεις και Zastava. Αν θες την άποψή μου, μην μασάς. Μέχρι και την Εγκλουβή θα φτάσεις άρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 @Rzarector ευχαριστώ πολύ. Όταν κάποιος που έχει πάει το λέει δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Εξ άλλου σε τόσα μέρη με έχει πάει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Ναι δεν ξέρω τι αυτοκίνητο έχεις ακριβώς ούτε πόσα άλογα είναι, αλλά τώρα για Λευκάδα δεν έχεις θέμα πιστεύω. Αν μου έλεγες κανένα Πήλιο θα σου έλεγα ότι θα δυσκολευτείς πραγματικά. Και πάλι όμως, κουτσά στραβά παντού πας. Στην Λευκάδα είδα και το πρώτο Renault Twizy να ανεβαίνει την στροφοανηφόρα. 17 άλογα έχει...Αν έχεις κέφι όλα τα κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/6/2018 στις 8:38 ΠΜ, patsi είπε 70(140 και οι 2) το άτομο πάνε έλα το ΚΤΕΛ. Οποτε η μόνη περίπτωση να βολεύει έτσι είναι να πάμε και να νοικιάσω εκεί μόνο 2 μέρες πχ. Τα σέρβις του τα έχει κάνει αλλά να δώσω τώρα 150 για να φτιάξω το air condition για ένα αμάξι του 93 που μπορεί να αλλαχτεί στο τέλος του χρόνου δεν ξέρω. Ευχαριστώ πάντως. Γιατί συνδέεις το πόσο θα σου κοστίσει με το ότι ίσως το δώσεις σε ένα χρόνο? Το να νοικιάσεις άλλο θα σου κοστίσει πολλά περισσότερα από την επισκευή του. Αν όντως το αυτοκίνητο δεν έχει κάποιο άλλο θέμα μηχανικο θα προχωρούσα στη επιδιόρθωση του. Η Λευκάδα από όσο θυμάμαι, γιατί πάνε πολλά χρόνια αποτοτε που πήγα, δεν είναι τόσο ζορικη όπως κάποια νησια των Κυκλάδων που σου πιάνετε η ψυχή όταν έχεις να κάνεις κάποια ανάβαση και εκεί βλέπεις και κάτι παλιά και σαραβαλακια και μην κωλωνουν. Τι αυτοκίνητο έχεις; Ποσα άλογα είναι και φοβάσαι ότι είναι αδύναμο. btw στο Πόρτο κατσίκι και στουςς εγκρεμνους με τα πόδια ανεβαίνεις και κατεβαίνεις για να φοβάσαι. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από teddy71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα