Προς το περιεχόμενο

Συναγερμος για xmax400 (2018)

AggTs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας,

Μολις πριν λιγες μερες αγορασα ενα yamaha xmax 400 του 2018. Ειχα αποφασισει να του βαλω τον συναγερμο  Scorpio SR-i900. Τον εχει φιλος πολλα χεονια και ειναι καταευχαριστημενος.

Πηγα και μου τον τοποθετησαν στο PanCar στη Γαλατσιου. Ομως υπαρχει προβλημα. Λογω παρομοιων προφανως συχνοτητων μπλεκει συχνοτητα της κεραιας απο το συναγερμο με αυτη της μηχανης (εχω ηλεκτρονικο κλειδι). 

Πλησιαζω καθε φορα στη μηχανη και....μια δεν αναγνωριζει τον πομπο του συναγερμου για να αφοπλισει μονος του και μια δεν αναγνωριζει το κλειδι της μηχανης για να βαλω μπροστα. Ο τεχνικος δοκιμασε το συμαγερμο σε ολες τις δυνατες θεσεις που θα μποροσε να μπει και φαινεται οτι το κλειδι της μηχανης  λειτουργει κανονικα τωρα αλλα ο συναγερμος μια με αναγνωριζει και μια οχι. Οποτε υπαρχει θεμα...

Τι μου προτεινετε να κανω;; 

Εκει μου προτειναν να τον βγαλουμε και να παω στον Pandora DXL 1200L Smart Moto. Μου τον ανεφεραν ως εναν απο τους κορυφαιους της αγορας. Για οποιον τον ξερει, παιρνει sim και σου δειχνει το στιγμα σε περιπτωση μετακινησης, κλοπης κτλπ. Απλα πρεπει να εχει καρτα μεσα ο αριθμος και mb για να μου στελνει αναφορες, μνματα κτλ σε περιπτωση απειλης.

Ειμαι μπερδεμενος. Τα φωτα σας...

Επεξ/σία από AggTs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε τώρα έχεις πέσει και στην περίπτωση, πρέπει να βρεις κάποιον που αφενός να έχει το ίδιο μηχανάκι με εσένα, αφετέρου να έχει βάλει και τον ίδιο συναγερμό, για να σου πει αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα ασυμβατότητας... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/6/2018 στις 12:13 ΠΜ, AggTs είπε

Πηγα και μου τον τοποθετησαν στο PanCar στη Γαλατσιου

Πρωτοπαπαδάκη  ειναι και οχι Γαλατσιου , μιας και κινείσαι εκει τραβα λιγο πιο διπλα στον Βασιλη Θηβαιο , Πρωτοπαπαδάκη 5  , και θα σου πει τα παντα και θα βρεις λυση

Επεξ/σία από villasg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...