Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε δύο επαφές μου στο viber, το λουκέτο από πράσινο έγινε κόκκινο και γράφει "Re-trust this contact. Viber can not verify this number. This may be a result of an error or a breach". Το ένα άτομο άλλαξε κινητό πριν από λίγες μέρες, ενώ το άλλο δεν έχει αλλάξει κινητό πρόσφατα κι επίσης έχει το viber και στο ipad. Παίζει να έχω κάποιο ιό; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όχι, δεν έχεις τίποτα. Απλά είναι στου Viber την πολιτική ασφαλείας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ζητάει επαλήθευση αριθμού ή συσκευής για περισσότερη ασφάλεια. Εάν ο χρήστης έχει καιρό να κάνει το verify ή δεν έχει κάνει σύνδεση από το κινητό του καιρό ή δεν έχει κατεβάσει τις τελευταίες ενημερώσεις, τότε το Viber προειδοποιεί τις επαφές αυτών των ατόμων.

Δημοσ.

Όχι, οι ίδιοι δεν έχουν κάνει verify τους λογαριασμούς τους καιρό τώρα...για αυτό σε ενημερώνει να το γνωρίζεις 

Δημοσ.

Δε το καταλαβαίνω αυτό... Μιλάω και με τους δύο, όχι κάθε μέρα από το viber, αλλά μιλάμε. Πως μπορεί να γίνει επαλήθευση λογαριασμού στο viber; Πρέπει να το κάνω κι εγώ στο δικό μου;

Δημοσ.
1 hour ago, Katherine said:

Το ένα άτομο άλλαξε κινητό πριν από λίγες μέρες,

Αυτή η περίπτωση απλά έχει χάσει τον λογαριασμό που μιλάγατε πριν , επειδή δεν μπορεί να τον ξανά κάνει verify λόγο μη ενεργού αριθμού.

ή διαφορετικά

Επειδή έχει μείνει το προηγούμενο verify που είχε γίνει στην προηγούμενη συσκευή του, πρέπει να κάνει καινούριο με την νέα συσκευή του.

1 hour ago, Katherine said:

το άλλο δεν έχει αλλάξει κινητό πρόσφατα κι επίσης έχει το viber και στο ipad.

Αυτή η περίπτωση, πρέπει να κάνει verify τον αριθμό του μέσω της εφαρμογής Viber από το κινητό του.

Όχι, εσύ λογικά δεν έχει θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...