andialimuci Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 paidia kalhspera ,dwste mou kamia kartoula pou na paizei aneta lol kai kai kapoia paromoia mexri 100 evrw pou na teriazei se gigabyte ab 350 gaming 1 kai ryzen 5 2400g evxaristw para polu
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγαινε το pc σε ένα χριστιανό να στο στρώσει. Έχεις 2400g τι να την κάνεις την κάρτα; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, andialimuci είπε paidia kalhspera ,dwste mou kamia kartoula pou na paizei aneta lol kai kai kapoia paromoia mexri 100 evrw pou na teriazei se gigabyte ab 350 gaming 1 kai ryzen 5 2400g evxaristw para polu Καλησπέρα, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ευχαριστώ Αλλά κυρίως ότι είπε ο Radiohead. GPU έχεις, δεν θες άλλη. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Sheogorath 1
andialimuci Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 μια τελευταια ερωτηση ακομα παιδια , εγω εκανα εγκατασταση windows 10 pr0 και στο site ths amd ta drivers που εχει να κατεβασεις ειναι για windows 10 ,λετε εκει να την εχω πατησει?
black66.gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, andialimuci είπε μια τελευταια ερωτηση ακομα παιδια , εγω εκανα εγκατασταση windows 10 pr0 και στο site ths amd ta drivers που εχει να κατεβασεις ειναι για windows 10 ,λετε εκει να την εχω πατησει? Μάλλον την έχεις πατήσει γενικώς......
nikos5800 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 η πρεπει να trollaρει η πρεπει να ειναι εντελως ασχετως με τους υπολογιστες 😀
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δεν τρολαρει απλα δεν γνωρίζει και είναι ανυπόμονος νομίζω και είναι το πιο λογικό να ρωτάει. Παμε άλλη μια. Μην το χειροτερεύεις πηγαινε το σε φίλο που γνωρίζει η σε τεχνικό στη γειτονιά να στο στρώσει.
andialimuci Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Radiohead να είσαι καλά αδερφέ , τελικά βρήκα την λύση ,έκανα πάλι φορμάτ ,έβαλα τους drivers της μητρικής , έπειτα κατέβασα τούς drivers από το site της amd( amd chpset+ amd vega radeon graphics) ,δεν δούλεψε πάλι το radeon software,και την κάρτα του επεξεργαστή στο υλικο του υπολογιστή την έβλεπε με κίτρινο τρίγωνο ,ουσιαστικά δεν την αναγνώριζε σωστά, ΑΦΗΣΑ ΤΟ pc να κάνει όλα τα updates των windows και ως δια μαγείας ,το radeon software δούλεψε ,και τα fps στο λολ ανέβηκαν από 3 fps στα 140 fps, τελικά δεν τρολλαρα Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από andialimuci
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα