nicolin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Δεν έχω θέμα 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Κάμερα , internet, viber, instagram 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: πάνω από 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ios η android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); skroutz 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο Θέλω ένα κινητό με κριτήριο επιλογής πρώτα την κάμερα..δεν με ενδιαφέρει η τιμή απλά θελω να το κρατήσω 3-4 χρόνια και οχι να αλλάζω καθε χρονο. Οπότε σιγουρα δε θελω κολληματα κλπ..
GianniSM Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Αν το βασικό σου κριτήριο είναι οι κάμερες χωρίς οικονομικό περιορισμό τότε δες εδώ και διάλεξε όποιο προτιμάς από τα πρώτα best camera phones 1
saruman123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέχρι στιγμής το Huawei P20 pro με 114 πόντους βρίσκεται στην κορυφή.
nicolin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 τα huawei δεν τα εμπιστεύομαι γενικότερα.. ανάμεσα σε s9 plus iphone x και iphone 8 plus είμαι //απλά εχω δοκιμάσει και τα δυο λογισμικα και ειμαι σε διλλημα//τι λετε;
SeNNinhA Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι κατι που μονο εσυ μπορεις να το αποφασισεις. Εγω θα ελεγα iPhone γιατι ειναι το μονο σιγουρο οτι θα σε παει μακρια. Εδω το 5s ακομη παιρνει αναβαθμισεις και δεν κολλαει με αυτες! Αν δεν το σκαλιζεις κι ολας τοτε δεν βλεπω το προβλημα μιας και το ξερεις και ως λειτουργικο. Το να ψαχνεις να βρεις διαφορες αναμεσα στις ναυαρχιδες στα τηλεφωνα ειναι ανουσιο θα ελεγα αφου και μικρες ειναι οι διαφορες τους και το καλυτερο απο αυτα θα εχει ξεπεραστει με στους επομενους 6 μηνες, ποσο μαλλον στα επομενα 4 χρονια! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από SeNNinhA
saruman123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, nicolin είπε τα huawei δεν τα εμπιστεύομαι γενικότερα.. ανάμεσα σε s9 plus iphone x και iphone 8 plus είμαι //απλά εχω δοκιμάσει και τα δυο λογισμικα και ειμαι σε διλλημα//τι λετε; Η κατάταξη νομίζω σε γενικό σύνολο είναι αυτή εδω
nicolin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 εμενα το p20 δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι απο αποψη φωτογραφιας αλλα και γενικοτερα..
georgerapp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Αν είναι να δώσεις μεγάλη έμφαση στην κάμερα δηλαδή φωτογραφία και βίντεο και ταυτόχρονα είσαι χρήστης του βγάζω τραβάω και όχι να ρυθμίσεις κλείστρα iso wb και γενικά να το ψυριζεις.θα πήγαινα galaxy s9+ Huawei,mate 10,htc u11,Xperia xz2. Το dxomark δε με νοιάζει εάν μιλάω σαν να έχω εμπάθεια (δεν έχω) αλλά τα πήρε και μάλιστα ανέντιμα από τον κινεζικό κολοσσό. Υπερβολική αντίθεση κακό βίντεο και αισχο slowmotion είναι τα λίγα που έχω δει από Έλληνες χρήστες. Η Sony με το xz2 από χρήστες εξωτερικού κυρίως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά για τον απλό χρήστη και φωτογραφία και βίντεο,έχει στέρεο ηχεία και την ισχυρή δόνηση που αλλάζει την αλληλεπίδραση που έχεις με τα βίντεο και την μουσική. Το mate10 ένα συνολικά κορυφαίο κινητό αλλά χωρίς Snapdragon (πάντα θα τους προτιμούσα λόγο υποστηρίξεις κυρίως από την ίδια την Google). Galaxy s9+ κορυφαίο επίσης σε όλα με το καλύτερο σέρβις Ελλάδα. Htc u11 εξαιρετική κάμερα και βίντεο με τον καλύτερο ηχο (και όμως αν ακούσεις τα boom sound ηχεία της htc θα δεις ότι ακόμα και στα μικρά κινητά ο ήχος αλλάζει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή). μελανό σημείο το σέρβις αφού το κινητό πάει ts solution και από εκεί Ιταλία με τις οποίες καθυστερήσεις αχρείαστο πάντα να είναι. Και για τέλος ξέχασα το πολυ καλό OnePlus 6 με αγορά από Πολωνία (επίσημο site) ερχεται σε 3 μέρες για σέρβις παλι εκεί και έχω άκουστα ότι είναι και μπεσαλιδες με την εγγύηση. Πολύ καλή κάμερα πολύ δυνατό γρήγορο με πολύ ram για Future proof. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα