Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, vaggelhs4 είπε Δεν είμαι υπερ του πειρατικού λογισμικού και η χρήση του είναι αναγκαστική λόγω έλλειψης χρημάτων κυρίως. Δεν προσφέρουν την ίδια ευκολία τα freeware παράγωγά τους ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Θα μιλήσω συγκεκριμένα: Χρησιμοποιώ photoshop για τα πάντα γύρω απο την επεξεργασία της φωτογραφίας και δημιουργία απλών posters και word/ppt/visio για εργασίες και διαγράμματα. ΔΕΝ έχω ρε παιδιά 450€ για να το αγοράσω το PS και άλλα τόσα για το office και το gimp αν και φιλότιμο δεν είναι το ίδιο. Να αγοράσω λογισμικό αλλά δώσε μου ένα πακέτο και πες μου "πάρε word/excel/ppt/visio με 30€ ή 50€ το χρόνο για να έχεις άδεια για ένα pc για ένα χρόνο. Μπορώ να τα δώσω και θέλω να τα δώσω! Κάνε και κάτι αντίστοιχο για το Photoshop. Δε γίνεται για να είσαι 100% νόμιμος να δίνεις 1000€ το χρόνο όταν ο μέσος μισθός για τους νέους δεν είναι καν 500ρικο. Στην Σουηδία που παίρνουν 2500€ πραφανώς είναι πιο εύκολο να δώσει ο άλλος 500 γιατί είναι το 25% του μισθού του και όχι το 200% ! Η βιομηχανία του gaming που είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα έκανε κάτι πολύ σημαντικό: Έδωσε μέσω του steam και των origin/uplay και των sales πολύ καλές τιμές για πολύ καλά games και πολύ δυνατά franchises τύπου GTA και Assasins Creed. €7 το μήνα MS Office 365 (offline και online). €12 το μήνα, Adobe Creative Cloud με Photoshop, Lightroom και cloud storage. Με 19 ευρώ το μήνα εχεις ολα οσα χρειάζεσαι. Δεν κρινω την οικονομική σου κατάσταση γιατί δεν σε γνωρίζω. Αλλά εμφανεστατα απο το post σου τα χρησιμοποιείς για επαγγελματικούς λογους. Που σημαινει εχεις εισοδημα. Που σημαινει πως αν δεν μπορείς να διαθεσεις 20 ευρω το μηνα για το επαγγελμά σου εχεις πολυ σοβαρότερα προβλήματα απο την πειρατεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athoz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Είμαι υπέρ της αγοράς αλλά όχι κατά της πειρατείας και το συνειδητοποίησα όταν ζούσα εξωτερικό. Μικρός δεν έπαιζαν χρήματα για δώρα, ούτε για βιντεοπαιχνίδια. Πειρατικά όμως μπήκα στο χώρο των παιχνιδιών και μου άρεσε. Είναι ένα καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό ερέθισμα όπως η μουσική, οι ταινίες και τα βιβλία που σε ταξιδεύουν. Δεν το θεωρώ ανάγκη αλλά κάτι θετικό για την ζωή ενός παιδιού ή και ενήλικα αν δεν γίνεται κατάχρηση. Όταν εργαζόμουν στο εξωτερικό με ένα καλό μισθό αν και "μεγάλος" για παιχνίδια συνέχιζα να παίζω και αυτή τη φορά αγοράζοντας τα παιχνίδια αλλά και νέες κονσόλες πέρα από τον υπολογιστή. Είχα 2 Xbox360 και ένα PS4 και αρκετά παιχνίδια. Αν δεν είχα μπει στον χώρο αυτό έστω και πειρατικά μάλλον δεν θα είχα αφήσει καθόλου χρήματα στην τελική.Το συμπέρασμα είναι πως ο χώρος των video-games δεν χάνει από την πειρατεία αλλά κερδίζει από την αύξηση των μελών της που θα φέρουν πιθανά μελλοντικά κέρδη, όπως ακριβώς έγινε με το Napster/μουσική και τις ταινίες του Hollywood. Η Dota και ένα σωρό άλλα παιχνίδια που είναι τελείως δωρεάν πως έχουν τόσο πολλά κέρδη και διοργανώσεις; Η αύξηση του κόσμου σε ένα παιχνίδι μπορεί να αλλάξει μη-γραμμικά τα κέρδη σε σχέση με την γραμμικότητα των κομματιών που πωλούνται. Ένα ακόμα σημείο είναι η παγκόσμια τιμολόγηση που είναι άνιση για χώρες με χαμηλούς ,συγκριτικά με το προϊόν, μισθούς. Εν κατακλείδι όποιος μπορεί το ορθό είναι να ανταλλάσσει τα χρήματά του με ένα προϊόν που γεμίζει τον ελεύθερο του χρόνο ευχάριστα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Χαμηλά είμαστε θεωρώ. Πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο για να περάσουμε τουλάχιστον τη Ρωσία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaxiopistos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Επιχείρηση με παράνομο λογισμικό σίγουρα θα είναι ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία.. Δεν γίνεται να έχεις υγιή επιχείρηση και να έχεις παράνομο λογισμικό. Στη δικιά μου επιχείρηση δεν υπάρχει εφαρμογή χωρίς νόμιμη άδεια. Πάντα μιλάμε για επιχειρήσεις. Ό πιτσιρικάς στο σπίτι ας κάνει ότι θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorgemeto Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Ορίστε και ένα καλό νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Πόσοι είμαστε εδώ μέσα που δεν έχουμε πειρατικό λογισμικό; 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Αποκλείεται! Δεν γίνονται αυτά!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε €7 το μήνα MS Office 365 (offline και online). €12 το μήνα, Adobe Creative Cloud με Photoshop, Lightroom και cloud storage. Με 19 ευρώ το μήνα εχεις ολα οσα χρειάζεσαι. Δεν κρινω την οικονομική σου κατάσταση γιατί δεν σε γνωρίζω. Αλλά εμφανεστατα απο το post σου τα χρησιμοποιείς για επαγγελματικούς λογους. Που σημαινει εχεις εισοδημα. Που σημαινει πως αν δεν μπορείς να διαθεσεις 20 ευρω το μηνα για το επαγγελμά σου εχεις πολυ σοβαρότερα προβλήματα απο την πειρατεία. Στενοχωρήθηκα λίγο διαβάζοντας το post σου προς τον συμφορουμίτη. Νόμιζα πως εξοικονομούσα πολλά περισσότερα. Ευτυχώς προσωπικά δεν περιορίζομαι μόνο σε MS Office και Adobe CC οπότε θέλω να ελπίζω ότι βγαίνει ένα αρκετά υψηλότερο ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Η πειρατια πιστευω ειναι καθαρα θεμα βιοτικου επιπεδου του αλλου αν δεν εχει δεν θα παρει κατι και αν το χρειαζεται θα το παρει παρανομα, εγω ας πουμε τωρα που καπως φτιαξαν τα οικονομικα μου εδωσα λεφτα για να παρω το malwarebytes, αργοτερα θα αγορασω και ενα antivirus που θελω και θα παω να νοικιασω και ενα ps4 για να παιξω το GOW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iwnas28 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 43 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε Αν δεν εχεις να φας, δεν σε απασχολεί το λογισμικο. Αλλά είδαμε και τις καλες εποχές. Tάδε έφη ο σοφός borrowedtime 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, vaggelhs4 είπε Να αγοράσω λογισμικό αλλά δώσε μου ένα πακέτο και πες μου "πάρε word/excel/ppt/visio με 30€ ή 50€ το χρόνο για να έχεις άδεια για ένα pc για ένα χρόνο. Μπορώ να τα δώσω και θέλω να τα δώσω! Κάνε και κάτι αντίστοιχο για το Photoshop. Δε γίνεται για να είσαι 100% νόμιμος να δίνεις 1000€ το χρόνο όταν ο μέσος μισθός για τους νέους δεν είναι καν 500ρικο. Από ebay , αγοράζεις κωδικό windows 10 με 3 ευρώ και για office 2016 (όχι 365) με 5 ευρώ. Για photoshop έχεις δίκιο . Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Dr_73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Questioner είπε Φέρτε μου σύννεφα για να πέσω. Ρε εσύ τα φωναξες και έχουμε βροχές ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Το άρθρο παραθέτει και την έρευνα της bsa, άλλες χώρες όπως η Αλβανία έχουν 74%, γενικά το ποσοστό μεγαλώνει όσο χαμηλότερο έιναι το μέσο εισόδημα μίας χώρας, πχ Νιγηρία (80%) με κατα κεφαλή εισόδημα 2500$ το χρονο, άρα σιγά τα νέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, avikenas είπε Αμερική 4500 δολαρια μισθο 60 δολαρια το game.Ελλάδα 600 ευρώ μισθό 60 ευρώ το game κανε τα μαθηματικά και μετά πές μου αν φταίει ο Έλληνας που κατεβάζει Pirate.Τυχαίο που είμαστε με Κίνα Ρωσια Ινδία παρεάκι. Μπορεί να είναι και μικρός ο μισθός του Αμερικάνου σε σχέση με την παραγωγικότητα. Επίσης τα 600 ευρώ είναι φούσκα, υπερβολικά πολλά αν ο άλλος είναι σφραγιδοπατητής. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από skiabox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι αισθάνομαι πως το αρθρο ειναι παραπλανητικο. Οταν πληρώνω πνευματικά δικαιώματα σε σκληρους- cd - dvd - smartphones - tablets και οτι αλλο υπάρχει.... πως ειναι δυνατον να μιλαμε για πειρατεια? Ας διαλέξουν. Η θα χουμε flat tax σε οτι κυκλοφορεί ή θα πληρώνουμε το software - media. Και τα 2 ταυτόχρονα δε μπορεί να ισχυουνε. Οταν τακτοποιησουμε αυτο το ζήτημα, μπορουμε να μιλησουμε για το αν υπαρχει πειρατεια η οχι. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Alphaleader 7 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα