glib Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα! Η γυναίκα του αδερφού μου θέλει να αγοράσει καινούργιο κινητό. Τώρα έχει το j5 του 2016 (μπορεί και του 2015, αν υπάρχει). Η χρήση που κάνει είναι αρκετά απλή. Βάζω και τη φόρμα για να βοηθήσει: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150, το πολύ 180 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): viber, internet, λίγο fb και messenger 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: το πολύ 5.5 ίντσες, καλύτερα κοντά στις 5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): καλό θα ήταν να έχει ραδιόφωνο. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι, αλλά σε αυτά τα χρήματα δε νομίζω να υπάρχει κάτι αξιόλογο. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; όχι ιδιαίτερα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; με αυτά τα χρήματα είναι μονόδρομος το Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; έτσι κ ετσι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και τα 2 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Xiaomi Mi A1 Xiaomi Redmi 5 plus ( μπορεί να είναι 6 ίντσες αλλά είναι στο ίδιο μέγεθος με μικρότερα smartphones λόγο μεγαλύτερης screen to bodie ratio) Xiaomi Redmni Note 5 ( το ίδιο με το παραπάνω σε θέμα οθόνης ) Όποιο και να πάρει από τα παραπάνω την δουλειά του θα την κάνει με το καλύτερο από όλα να ειναι το 3ο
glib Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Στο χέρι μεγάλο θα είναι, όσο και να είναι η οθόνη. 3 κινητά μ είπες και τα 3 6 ιντσών! Για note 4 τη βλέπω! Ευχαριστώ όπως και να έχει.
SeNNinhA Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, glib είπε Στο χέρι μεγάλο θα είναι, όσο και να είναι η οθόνη. 3 κινητά μ είπες και τα 3 6 ιντσών! Για note 4 τη βλέπω! Ευχαριστώ όπως και να έχει. Δυστυχως αν και ειμαι φαν των μικροτερων κινητων, τα vfm ειναι αυτα που ειπωθηκαν. Κατι σε πιο μικρο, επειδη το ειχα ψαξει για τον πιτσιρικα, αξιολογο ειναι το Huawei P Smart αλλα πας στα 210€ για το 3/32gb. Το Note 4 εξακολουθει να ειναι μια αξιολογη συσκευη φυσικα. 1
saruman123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, glib είπε Στο χέρι μεγάλο θα είναι, όσο και να είναι η οθόνη. 3 κινητά μ είπες και τα 3 6 ιντσών! Για note 4 τη βλέπω! Ευχαριστώ όπως και να έχει. Σε πληροφορώ ότι επειδή είμαι και εγώ φαν τον 5.5" το redmi note 5 κάθεται πολύ καλά στο χέρι. Πιο στενό,πιο λεπτό αλλά λίγο πιο μακρύ από το note 4. Αν υπάρχει χρόνος σε κάποια μεγάλη αλυσίδα μπορείς να το δεις. 2
mfit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-nubia-z17-lite-55-inch-4g-lte-smartphone-6gb-64gb-130mp-dual-rear-camera-snapdragon-653-octa-core-android-71-blue-566.html#/16-colour-blue Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο σε αυτή την τιμή είναι VFM. Είναι από Γερμανική αποθήκη και σε 3 ημέρες θα είναι στην πόρτα σου. Υπολογίζεις 5-6 ευρώ επιπλέον για τα μεταφορικά και 4-5 ευρώ για μια θήκη και με 160 ευρώ το πολύ παίρνεις πολύ δυνατό τηλέφωνο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα