BokasJU Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σας! Είχα κάνει τον υπολογιστή μου να δουλεύει σε dual boot(windows 10 και linux) μετά από αρκετά προβλήματα που αντιμετώπισα αποφάσισα να αφαιρέσω τα linux. Είδα ένα tutorial βίντεο και το έκανα. Μόλις έκανα επανεκκίνηση μου έβγαλε αυτό.. Δοκιμασα άπειρες εντολές στο cmd αλλά δεν κατάφερα κάτι και αποφάσισα να κάνω format αλλά μου ζητάει ξανά το κλειδί το οποίο το έχω χρησιμοποιήσει ήδη... Αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να το διορθώσω χωρίς να χρειαστεί φορματ ακόμα καλύτερα..;;; (btw το δεύτερο screen είναι μία από τις διαδικασίες που έκανα πριν μου βγάλει blackscreen)
micos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Οι περισσότεροι προσπαθούν να διατηρήσουν το dual boot με τα 10άρια! Το κλειδί στο ζητάει στην αρχή; Αν ναι μπορείς να το παρακάμψεις.
BokasJU Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 εντάξει φίλε τελικά όλα καλά έβαλα το ίδιο κλειδί που είχα βάλει όταν αγόρασα τα windows και δούλεψε κανονικά χάθηκαν όλα τα αρχεία μου αλλά δεν πειράζει από τα λάθη μαθαίνουμε ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα