nikos903 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Με έναν bad sector δεν έχει θέμα ο δίσκος, αν τον δεις όμως και ανεβαίνει το νούμερο με τον καιρό ετοίμαζε τον για αναχώρηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pngts1996 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, nikos903 είπε Με έναν bad sector δεν έχει θέμα ο δίσκος, αν τον δεις όμως και ανεβαίνει το νούμερο με τον καιρό ετοίμαζε τον για αναχώρηση... εγινε σε ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Έχει δεν έχει θέμα ο δίσκος πάντα κρατάμε backup. Πάρε έναν εξωτερικό να κρατά εκεί το backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Αν δεν ειναι μετα απο ενημερωσεις που συνηθως αργει, κολλαει. Κανε ενα σκαναρισμα με antivirus, antimalware.. Πες μας ποση ραμ εχεις κουμπωμενες πανω. Εμενα μου κανει για bad sectors. Ειχα και εγω αυτο το προβλημα οταν ανοιγε αλλα μετα απο αρκετη ωρα φορτωσης, δουλευε κανονικα χωρις κολληματα... Ισως να φταιει και η μητρικη, οσο ηλιθιο και αθωο και αν ακουγεται... Κατεβασε το HDD Regenerator απο εδω και σκαναρε τον σκληρο. Ισως υπαρξει και καποια απωλεια δεδομενων αλλα ειναι προτιμωτερο απο το να τα φτυσει τελειως.. Αν εχει bad sectors θα τους βρει και θα τους ανακτησει/διορθωσει απο μονο του. Εμενα για bad sectors μου μυριζει, αλλιως πας κατευθειαν σε φορματ. Αν δεν ξερεις πως να το τρεξεις το προγραμμα HDD Regenerator δες εδω. Αυτα για την ωρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα