Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Γράψε αναλυτικά ποιο είναι το σύστημά σου.

• CPU :AMD PHENOM X4 945
  • GPU: Ati radeon  HD 4600
  • MOBO :GA-MA770-UD3
  • RAM : 4 Gb ddr2
  • PSU: 550 watt hantol
  •  Hdd: 500 gb sata3  7200 rpm
11 λεπτά πριν, nikos903 είπε

Σε κανένα dvd γράψτο να ξεμπλέξεις :P Αλλιώς δοκίμασε άλλη usb (πίσω κατα προτίμηση), άλλο πρόγραμμα (SARDU - rufus- media creator - powerISO). Αλλιώς κάτι μπορεί να κολλάει απο την μητρική, καμία usb3 ή κανένα περιφερειακό, δοκίμασε να κλείσεις οτι κλείνει αν είναι απο το bios.

Εχω δοκιμασει απο πισω και ακομα δοκιμασα το rufus yumi  media tool τιποτα  το dvd  θα ειναι η τελευταια λυση. Εχω ξανακανει την εγκατασταση με usb και δεν ειχα θεμα πιο πριν

Επεξ/σία από pngts1996
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos903 είπε

Βγάλε το καλώδιο SATA απο τον δίσκο και μπούταρε απο το στικάκι, μπαίνει στο περιβάλλον εγκατάστασης;

Μισο να τ δοκιμάσω

2 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Μισο να τ δοκιμάσω

Τίποτα κολλάει στο λογκο

Δημοσ.

Defaults δοκίμασες να γυρίσεις στο bios? Βγάλε όλες τις συσκευές απο τον υπολογιστή και άσε μόνο ρεύμα και οθόνη συνδεμένα, πάλι δεν μπαίνει; Αν μπει βάλε ποντίκι και κάνε το φορμάτ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nikos903 είπε

Defaults δοκίμασες να γυρίσεις στο bios? Βγάλε όλες τις συσκευές απο τον υπολογιστή και άσε μόνο ρεύμα και οθόνη συνδεμένα, πάλι δεν μπαίνει; Αν μπει βάλε ποντίκι και κάνε το φορμάτ.

Το έχω δοκιμάσει τ περιφερειακα τ έβγαλα όλα αλλά Τζιφός.. τ deafault τώρα μισό να τ δοκιμάσω .

Μόλις τώρα, pngts1996 είπε

Το έχω δοκιμάσει τ περιφερειακα τ έβγαλα όλα αλλά Τζιφός.. τ deafault τώρα μισό να τ δοκιμάσω .

Πως τ κάνω default

Πως τ κάνω default

Μ έχει load fail safe defaults και load optimized defaults πιο από τ δύο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε

Εκτός από τα περιφερειακά βγάλε από το ρεύμα και τον δίσκο.

ΥΓ: Το τροφοδοτικό είναι για αλλαγή.

Ναι τ ξέρω έχω πάρει ήδη απλά περιμένω να βάλω μαζί ssd όλα μαζι

2 λεπτά πριν, nikos903 είπε

Μπαίνεις στο bios και πρέπει να σου έχει μια επιλογή reset to defaults, το πατάς μετά πατάς save and exit και δοκιμάζεις πάλι.

Έκανα τ defaults έκανα το optimized δεν είχε κάτι αλλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nikos903 είπε

Και πάλι τα ίδια;

Για δοκίμασε 7ρια, μετά αν είναι και μπούνε κάνεις το update και τα κάνεις 10.

Καλώς θα δοκιμάσω ν τ βγάλω τ ρεύμα κιόλας από τ δίσκο και θα δοκιμάσω τα 7. Τώρα που τον ανοίγω έχει μείνει στο preparing automatic repair

Επεξ/σία από pngts1996
Δημοσ.

Καλώς θα δοκιμάσω ν τ βγάλω τ ρεύμα κιόλας από τ δίσκο και θα δοκιμάσω τα 7

Όλα τα σατα βγάλε και αυτά που πάνε στην μητρική και του τροφοδοτικού. Και για δίσκο και για dvd αν έχεις.

Δημοσ.

Όλα τα σατα βγάλε και αυτά που πάνε στην μητρική και του τροφοδοτικού. Και για δίσκο και για dvd αν έχεις.

Προσπαθώ να ανοίξω τώρα τον υπολογιστή και έχει κολλήσει στο λογκο ενώ δεν έχω τ φλασακι

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να είναι απο τα defaults, μπες bios δες σε τι mode είναι ο δίσκος, αν είναι IDE / compatible κάντο AHCI ή αν είναι AHCI κάντο IDE.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Προσπαθώ να ανοίξω τώρα τον υπολογιστή και έχει κολλήσει στο λογκο ενώ δεν έχω τ φλασακι

Σε ποιο logo? Της μητρικής ή των win?

Δημοσ.

Σε ποιο logo? Της μητρικής ή των win?

Win

25 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Win

Ειλικρινά δεν μπαίνει τι στο καλό γίνεται ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...