Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγαλη προσοχη γιατι οι ρητινες ειναι τοξικες, κολλανε στα χερια, και δεν ειναι καλο να αναπνευσεις την σκονη, εαν τρυψεις μετα (γαντια στα χερια, μασκα για αναπνοη) . Ενδεχεται να θελει επιφανιακο ζεσταμα με φλογα για να σκασει τις φυσαλιδες αερα..
Υγρο γυαλι, MERCOLA (ενα τυχαιο λινκ που μου εβγαλε πρωτο απο καταστημα, https://www.ztools.gr/ΥΓΡΟ-ΓΥΑΛΙ-ΔΙΑΦΑΝΗ-ΑΥΤΟΕΠΙΠΕΔΟΥΜΕΝΗ-ΡΗΤΙΝΗ-ΔΥΟ-ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ-LIQUID-GLASS-MERCOLA)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, orck είπε

Μεγαλη προσοχη γιατι οι ρητινες ειναι τοξικες, κολλανε στα χερια, και δεν ειναι καλο να αναπνευσεις την σκονη, εαν τρυψεις μετα (γαντια στα χερια, μασκα για αναπνοη) . Ενδεχεται να θελει επιφανιακο ζεσταμα με φλογα για να σκασει τις φυσαλιδες αερα..
Υγρο γυαλι, MERCOLA (ενα τυχαιο λινκ που μου εβγαλε πρωτο απο καταστημα, https://www.ztools.gr/ΥΓΡΟ-ΓΥΑΛΙ-ΔΙΑΦΑΝΗ-ΑΥΤΟΕΠΙΠΕΔΟΥΜΕΝΗ-ΡΗΤΙΝΗ-ΔΥΟ-ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ-LIQUID-GLASS-MERCOLA)

+1 για το συγκεκριμένο. Απλα αν τελικα το χρησιμοποιήσεις, να του δωσεις τον χρονο του. Στις 24-48 ωρες, ειναι ακομα αρκετα μαλακο, με καποιο ελαχιστα αιχμηρό αντικείμενο μπορείς ανετα να αφησεις καποιο σημαδι. Το αφηνεις τουλαχιστον 4-5 μερες, ιδανικά 7. Αμα χρειαστείς σιλικόνη, αυτη εδω προσωπικά με βολεψε πολυ, ακομα και για δημιουργία καλουπιου απο κατι μαλακο, το οποιο καταστρέφεται σχετικα ευκολα. 

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα είμαι καινούρια στο forum. Θέλω την βοήθεια σας. Έχω μια τραπεζαρία μοντέρνα δεν είναι μασίφ εννοείται λουστραρισμενη μια χαρά.. Είναι σαν ένα μεγάλο Π.στο σχήμα της. Θέλω να ρίξω ρητινη μονο στο καπάκι. Αν το χαρτοσω γύρω γύρω στο τέλος θα πρέπει να το ξυσω κι έτσι θα τραυμάτισω τα πλαϊνά. Αν όμως β αλω ταινία σιλικόνης τι θα γίνει? Ξέρει κανείς? 

Δημοσ.

εννοείς όταν τη βγάλεις αν θα χαλάσει το λούστρο στα σημεία που την είχες κολλήσει;  μπορείς να κάνεις μια δοκιμή σε ένα σημείο που δεν φαίνεται με ένα πολύ μικρό κομμάτι ταινίας. Το θέμα είναι να μη περάσει η ρητίνη την ταινία, νομίζω θα χρειαστεί επιπλέον υποστήριξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...