Προς το περιεχόμενο

Οι απόψεις σας για αγορά νέου αυτοκινήτου

Phoenix7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, λοιπόν ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Budget μεχρι 4500€, μέχρι 1600cc, sport εμφάνιση το κυριότερο και η χρήση του θα είναι κυρίως για χρήση στην πόλη. Έχω βρει τα παρακάτω και θα ήθελα την γνώμη σας.

Opel Astra GTC 1.6(ο λόγος που θελω το 1.6 είναι λόγω του πολυ καλου κινητήρα απο οσο μου έχουν πει) εχω βρει στα 4500€ 2007 αλλα κολαω στα 180.000 χλμ που εχει

Opel Corsa D 1.4(2 πορτο)

Suzuki Swift 1.3

Ford Fiesta 1.4 2009 μετά, αλλα ανεβάζουμε το budget πανω απο 4500€

Δεν με πειράζει αν ειναι πετρέλαιο μένω στην επαρχία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Σπορτιφ αμάξι πάντως δεν είναι κανένα από αυτά που ανεφερες.Ουτε σε εμφάνιση ούτε σαν μοτέρ ούτε σαν κατασκευή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού μόνο sport εμφάνιση θές, και όχι sport χαρακτήρα, γιατί δεν παίρνεις απλά ένα αυτοκίνητο που ικανοποιεί το budget σου, και να του βάλεις κανά kit, προφυλακτήρα κλπ, και να το κάνεις όπως θες? 

Πάντως εάν έχεις σκοπό να το οδηγάς και με sport διάθεση, εγώ θα έλεγα να ψάξεις κυρίως κάτι με φθηνά ανταλλακτικά και εύκολες επιδιορθώσεις. Ηλικία και sport οδήγηση, ειδικά με μη sport αμάξι, δεν είναι και ότι αξιόπιστο.

Κάτι σαν το πιο σύγχρονο αντικαταστατό του παλιού Honda Civic, όποιο και αν είναι αυτό τώρα. 

Επεξ/σία από Whargoul
  • Like 1

Δεν με απασχολεί η sport οδήγηση αλλα να είναι οσο το δυνατόν πιο sport εμφανισιακά(γούστα ειναι αυτα).

58 λεπτά πριν, Gabriel είπε

Είχα το 1.6t με το Gtc μου. Δέκα χρόνια μηδέν πρόβλημα. Απλά καιει να ξέρεις.

εκει κολλάω στην κατανάλωση με το συγκεκριμένο

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε

Δεν με απασχολεί η sport οδήγηση αλλα να είναι οσο το δυνατόν πιο sport εμφανισιακά(γούστα ειναι αυτα).

Τι είναι για σένα εμφανισιακά Sport αμάξι;

Λογικά να μην είναι 5πορτο με σιδερένιες ζάντες, μαύρους προφυλακτήρες κλπ.  To astra gtc έχει αυτό το χαρακτήρα, το απλό fiesta από την άλλη και το corsa σίγουρα όχι. Φαντάζομαι ο φίλος εννοεί κάτι σε στυλ punto sporting.

• Like 1

Αφού σε ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση απ ότιδήποτε άλλο, και είσαι και σε χαμηλό budget, πάρε ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο σαν βάση που έχει όμως μεγάλη aftermarket αγορά , και στίσε το σιγά σιγά όπως γουστάρεις. Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, εκτός εάν είσαι πολύ τυχερός, θα πάρεις ένα αυτοκίνητο που απλά θα έχει αμφίβολη αξιοπιστία από ηλικία μίλια κλπ για να καλύψεις ελαφρός τα γούστα σου.  

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και το Peugeot 207 1.6 120hp.  Βγαίνει και σε 1.4 αλλά ζοριζεται πολύ. Είχα το 207 rallye με τα 150hp και ήταν πολύ τίμιο για τα χρήματα του και δεν είχε κάνει κιχ.

Επεξ/σία από Liapisftw
  • Like 1

Επισκέπτης

Golf 5 125 tsi που το έχει κάνει gti look. Και 4μιση το βρίσκεις και χαμηλή κατανάλωση και δεν χαλάει σαν τα αλλα 

19 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Εντελώς φιλικά αγαπητέ, μου θύμισες έναν  γνωστό μου, που αγόρασε πέρσι ένα Golf  του 2004 αν θυμάμαι καλά, για 3000 - 3500 ευρώ περίπου, και για να το κάνει ονειρεμένο σπορ παίζει να του έχει ρίξει πάνω από 4000 ευρώ ( μαύρες ζάντες, ήχο σύστημα με ενισχυτή που καταναλώνει περισσότερο από θερμοσίφωνα, φώτα LED παντού μέσα και έξω (αν είχε το Golf  χέστρα με το συμπάθιο και εκεί Led θα του έβαζε), φιμέ τζάμια αλλά στο κατράμι χρώμα (τόσο μαύρο που φοβάσαι αν οδηγήσεις ακόμα και ντάλα μεσημέρι κατά καλόκαιρο, γιατί δεν βλέπεις την μύτη σου έξω), σπόιλερ, χαμήλωμα και τελικά αυτό που κατάφερε είναι ξοδέψει τόσα χρήματα για να έχει μια Golf Λατέρνα….

Επειδή καίει και το δικό του το σπορ αυτοκίνητο, το έχει σχεδόν μόνιμα σπίτι και καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι γυρίζει με το σκούτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...