Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, το παλιό κινητό φίλης μου (samsung A5 2015) παρέδωσε πνεύμα και θέλει να της προτείνω νέο κινητό για άμεση αγορά.

Δε θέλει samsung και iphone. Της πρότεινα το redmi note 5 αλλά της φαίνεται μεγάλο.

1) Το ποσό που διαθέτω: 250€ max, κατά προτίμηση κοντά στα 200€. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις να σκεφτεί κάτι ελαφρώς ακριβότερο (κοντά στα 280)
2) Την  χρήση του κινητού:

Φωτογραφίες, messenger, Viber, κανένα ελαφρύ παιχνίδι, μουσική (κυρίως ραδιόφωνο), σερφάρισμα, κλασσικές εφαρμογές (fb, instagram, youtube κτλ)
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

Προτιμάει κάτι μαζεμένο, οπότε ταβάνι 5.5 ίντσες, καλύτερα κοντά 5.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 

Ραδιόφωνο, Gorilla Glass. Αδιαβροχοποίηση θα ήταν θετικό να υπάρχει αν και δύσκολα σε τέτοια τιμή.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Αρκετά 
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8 ) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;

Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Μόνο Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Όχι.

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Μόνο για καινούργιο

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Kakarot89
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Όλα αυτά που θέλει θα τα βρει στο Samsung galaxy A5(2017) :D

https://www.skroutz.gr/s/10756340/Samsung-Galaxy-A5-2017-32GB.html

Χαρακτηριστικά https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a5_(2017)-ampp-8494.php

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!

Ναι και εγω αυτό σκέφτηκα αρχικά...ωστόσο έχει πει οτι θέλει να δοκιμάσει μια νέα εταιρεία.

Αν δεν την πείσω υπάρχει κάτι άλλο έστω και ελαφρώς χειρότερο σε παρόμοια τιμή?

Επίσης, θέλω να την πείσω να δει και μεγαλύτερα μεγέθη....από ότι κατάλαβα σε αυτή την τιμή redmi note 5 είναι το καλύτερο vfm και μετά LG G6. Σκέφτηκα και Huawei, συγκεκριμμένα το mate 10 lite αλλά δεν είδα και τα καλύτερα σχόλια στο forum. Τι προτείνεται σε περίπτωση που δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους?

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Kakarot89 είπε

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!

Ναι και εγω αυτό σκέφτηκα αρχικά...ωστόσο έχει πει οτι θέλει να δοκιμάσει μια νέα εταιρεία.

Αν δεν την πείσω υπάρχει κάτι άλλο έστω και ελαφρώς χειρότερο σε παρόμοια τιμή?

Επίσης, θέλω να την πείσω να δει και μεγαλύτερα μεγέθη....από ότι κατάλαβα σε αυτή την τιμή redmi note 5 είναι το καλύτερο vfm και μετά LG G6. Σκέφτηκα και Huawei, συγκεκριμμένα το mate 10 lite αλλά δεν είδα και τα καλύτερα σχόλια στο forum. Τι προτείνεται σε περίπτωση που δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους?

Η πιο οικονομική λύση είναι το note 5 που το έχει αυτή την στιγμή η γυναίκα μου και είναι ενθουσιασμένη.

Αν σε περίπτωση θέλει μεγαλύτερη οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Kakarot89 είπε

@saruman123 Τι εικόνα έχουμε για αυτό?

Το έχει δύο μέρες και μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλό.

Παρόλο που φοβήθηκα το μέγεθος σε πληροφορώ είναι αρκετά μαζεμένο και κάθετα καλά στο χέρι.

Η μπαταρία του ήρθε με 60% και μέχρι στιγμής τώρα το φόρτισε για πρώτη φορά.

Δεν κολλάει πουθενά(4/64) .

Όσο για φωτογραφίες και βίντεο δεν είναι φαν αλλά θα το πάρω από περιέργεια γιατί άκουγα αρκετά καλά λόγια.

Αρνητικό είναι ότι δεν βρήκε εύκολα θήκη.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Θα της πω τις προτάσεις και βλέπουμε...με βάση τα αρχικά λεγόμενά της τη βλέπω για huawei, αλλιώς xiaomi.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Στο aliexpress θα βρειτε μερικες 100αδες θηκες για να διαλεξουν οσοι το εχουν παντως.

Σιγά μην πάρω από Alie....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά όντως κατέληξε στο P Smart. Απλά έχουμε κάποιες ερωτήσεις:

a) Το κινητό έχει ραδιόφωνο? Ενώ στο gsmarena δείχνει ότι έχει, στα μαγαζιά που το βρήκαμε διαθέσιμο δε γράφει κάτι τέτοιο.

b) Υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα σε P Smart και P Smart Dual (πέρα από την προφανή) ?

c) Ξέρετε που μπορούμε να βρούμε την 4/64 έκδοση σε χρυσό χρώμα? Στο skroutz το βρίσκω μόνο στην έκδοση 3/32

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Kakarot89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...