Προς το περιεχόμενο

Samsung UE50KU6000 screenmirroring

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Πήρα πέρυσι τη συγκεκριμένη τηλεόραση και προσπαθώ εδώ και καιρό να τη συνδέσω ασύρματα με το λάπτοπ. Κατέβασα μια εφαρμογή της Samsung που λέγεται smart view αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δω κάποια αρχεία (video/photo). Κάπου διάβασα για την δυνατότητα screenmirroring και αυτό είναι ακριβώς που θέλω. 

Όσο και να το έψαξα στις ρυθμίσεις της tv δεν το βρήκα πουθενά, αν και στα χαρακτηριστικά της αναφέεται ότι παρέχεται. Σε κάποια video στο youtube εμφανίζεται στις επιλογές, αλλά όχι στον ίδιο τύπο samsung.

Αν κάποιος ξέρει που θα το βρω θα του ήμουν υπόχρεος.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Άκυρο.
Το smartview δεν είναι η εφαρμογή που κατέβασα, αλλά το screenmirroring. Μόλις το σύνδεσα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αυτό το θέμα. Μπορούν να το σβήσουν οι διαχειριστές

Δημοσ.

Μπορείς να με πεις πως το σύνδεσες; Γιατί έχω παρόμοιο πρόβλημα με το σταθερό pc. Κατέβασα το smartview αλλά δεν συνδέεται με την τηλεόραση. 

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο το smartview (οδηγός σύνδεσης/κινητή συσκευή/κοινη χρήση οθόνης ) και άλλη η εφαρμογή (οδηγός σύνδεσης/pc/κοινή χρήση περιεχομένου)

Η εφαρμογή που κατέβασες δίνει μια περιορισμένη σύνδεση pc με tv. Μέσω αυτής γίνεται μια "εξερεύνηση αρχείων" π.χ εικόνες, video και ανοίγουν στην τηλεόραση.

Καμία σχέση με το mirroring (μετονομάστηκε σε smartview). Το οποίο λειτουργεί με tv & pc συδεδεμένα στο ίδιο wifi και win 10.

Στο παλιό μου λάπτοπ που είχε win 7 αναγκαστικά χρησιμοποίησα αυτήν την εφαρμογή. Στο νέο με win 10 λειτουργεί το mirroring ή smartview μια χαρά.

Την εφαρμογή την διέγραψα γιατί μου είναι πλέον άχρηστη αφού με την κοινή χρήση οθόνης (smartview) χρησιμοποιώ την tv ως οθόνη του pc.

Δημοσ.

Με win10 πάντως που έχω εγώ δεν με αφήνει το pc να κάνω screen miroring

Δεν ξέρω αν έχω καμιά ρύθμιση απερνεργοποιημένη. Έτσι όπως είναι τώρα δεν με αφήνει.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου! :)

Δημοσ.

Θα σου στείλω μόλις βρω χρόνο οδηγίες βήμα βήμα για να το κάνεις κ εσύ.

Αφού το έκανα εγώ με την ίδια tv και pc με ιδια win θα το κάνεις κ εσύ

• Like 1
Δημοσ.

Με τις παρακάτω οδηγίες λογικά θα λειτουργήσει και για σένα.

Ανοίγεις το λαπτοπ και βεβαιώνεσαι ότι είναι συνδεδεμένο με το wifi.

Τηλεόραση:

1. Sourse

2. Οδηγός σύνδεσης

3. Κινητή συσκευή

4. Κοινή χρήση οθόνης (smart view)

Λαπτοπ:

1. Δεξί κλικ στην επιφάνεια αργασίας και επιλογή "ρυθμίσεις οθόνης"

2. Κάτω κάτω στο μενού που άνοιξε έχει την επιλογή "σύνδεση σε ασύρματη οθόνη".

3. Το πατάς και εμφανίζεται ένα γκρι πλευρικό μενού στα δεξιά της οθόνης όπου εκεί εμφανίζεται η τηλεόραση καθώς και άλλες συσκευές που συνδέονται ασύρματα. Επιλέγεις την τηλεόραση σου και εμφανίζεται στην tv η οθόνη του λαπτοπ

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...