patras7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Παιδια καλησπερα.αν στείλεις μηνυμα στο messenger σε καποιον που δεν εισαστε φιλοι στο facebook θα το λαβει το μηνημα;
mylo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δεν θα σκάσει pop up. Θα πάει στα άλλα και θα πρέπει να δώσεις το οκ 2 1
patras7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, mylo είπε Δεν θα σκάσει pop up. Θα πάει στα άλλα και θα πρέπει να δώσεις το οκ Δηλαδη δεν θα εμφανιστεί μηνημα απευθειας;θα πρεπει να παει στο αλλα για να το δει;
patras7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπαρχει τροπος να παει απευθειας;να σταλει μηνυμα εκτος messenger; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από patras7
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δεν εχω ιδεα...Αλλα δεν νμζ. Μιας και σε προφυλασσει και καλα το FB απο ασχετους/ακυρους..Το πιο σωστο ειναι να στειλεςι friend request και το μηνυμα σου αφου γινεις αποδεχτος η παραλληλα μπας και το δει... 2 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 43 λεπτά πριν, johnbond είπε Υπάρχουν ακόμη "άλλα"; si... Εγω δεν τα ηξερα καν. Πριν μερικους μηνες τα ανακαλυψα καταλαθος και βρηκα κατι μηνυματα απο 17-16 κατι τετοιο!
lek88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, patras7 είπε Παιδια καλησπερα.αν στείλεις μηνυμα στο messenger σε καποιον που δεν εισαστε φιλοι στο facebook θα το λαβει το μηνημα; Θα το λάβει αλλά θα πάει σε ξεχωριστη κατηγορία που λέγεται "αιτήματα μηνυμάτων" δεν θα πάει στα εισερχόμενα του. 4 ώρες πριν, patras7 είπε Δηλαδη δεν θα εμφανιστεί μηνημα απευθειας;θα πρεπει να παει στο αλλα για να το δει; Ναι δεν θα του βγει ειδοποίηση στην οθόνη. Μόνο όταν μπει στον messenger θα δει την ειδοποίηση του μηνύματος. 4 ώρες πριν, patras7 είπε Υπαρχει τροπος να παει απευθειας;να σταλει μηνυμα εκτος messenger; Αν δεν έχει messenger και μπαίνει αποκλειστικά από υπολογιστή ίσως δεν το δει ποτέ. 3 ώρες πριν, johnbond είπε Υπάρχουν ακόμη "άλλα"; Ναι και ονομάζονται "αιτήματα μηνυμάτων". Εκεί πάνε όλα τα μηνύματα που σου στέλνουν άτομα που δεν τα έχεις στους φίλους. 1 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Όπως τα λένε οι παραπάνω είναι, αλλά δεν είναι δα και τόοοοσο απίθανο να το δεις και στο διπλανό "tab" με των άκυρων τα μηνύματα.. Εγώ κάνω κλικ εκεί σχεδόν καθημερινά.. Εγώ προτείνω αν ξέρεις που μένει να πας κατευθείαν εκεί, ούτε fb ούτε τίποτα, με δυο παγωτά χωνάκια στο χέρι.
gralex1971 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Το messenger στέλνει καθημερινά στον αδερφό μου μερικά αυτοκόλλητα...πώς μπορώ να το αλλάξω; Τί έχω κάνει λάθος; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα