Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

Τον τελευταίο καιρό εχω το εξής θέμα με τον υπολογιστή. 

Σε browsing ή σε παιχνίδια η οθονη του υπολογιστή μαυρίζει και ακούγεται ενα απο τα ηχεια ενα παφ (παρόμοιος θόρυβος οταν τα αποσυνδέσεις αποτομα). Το μυαλο μου πηγε στην καρτα γραφικών οπου την γυρισα στο μαγαζι που την αγορασα, και δεν βρέθηκε κάποιο θέμα, για καλο και κακο άλλαξα και το hdmi καλωδιο με ενα νεο . Δυστυχώς ομως το πρόβλημα συνεχίζεται.

Το hardware ειναι το εξής:
CPU: ryzen 5 1600

Ram: 1x 8gb ddr4

Mobo: Msi b350 pc mate

Psu: coolermaster Silent Pro M2 (1000)

GPU: gigabyte rx 480 8gb

Πολυ φοβάμαι οτι το πρόβλημα ειναι στο τροφοδοτικό. Τι λέτε? 

Επεξ/σία από hliastsek
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Κάθε πότε περίπου? Μέσα στην μέρα σίγουρα ή μπορεί να περάσουν και μέρες?

Δεν ειναι στανταρ ότι θα το κανει μεσα στην μερα. Σημερα μου το εκανε 2 φορες

Δημοσ.

Σε ρωτάω γιατί τέτοια προβλήματα(μια στο τόσο) από την φύση τους καθιστά αμφίβολη την ετυμηγορία του καταστήματος που την πήγες. Δηλ. αυτοί μπορεί αν την δοκίμασαν 1 ώρα ή και 20 και να μην του έβγαλε το πρόβλημα. Σου είπαν τι σόι έλεγχο έκαναν?

Ίδια περίπτωση ήταν η gpu. Αν μπορείς να βρεις μια κάρτα. Είναι το 1ο που πρέπει να κάνεις.

Δημοσ.

Δεν μου είπαν ακριβός τι έλεγχο έκαναν, όμως δεδομένου οτι δεν το κανει συνεχεία, ειχαν κρατήσει την καρτα 5 ημερες 

Δημοσ.

Το ότι την κράτησαν 5 μέρες δεν σημαίνει ότι την δοκίμασαν 5 ή 3 ημέρες. Επιμένω για δοκιμή άλλης κάρτας αφού πρώτα κάνεις uninstall τους drivers με το DDU.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Το ότι την κράτησαν 5 μέρες δεν σημαίνει ότι την δοκίμασαν 5 ή 3 ημέρες. Επιμένω για δοκιμή άλλης κάρτας αφού πρώτα κάνεις uninstall τους drivers με το DDU.

Οντως έχεις δίκιο.. επίσης κατι που είχα ξαναδει αλλα το ξανακανε σήμερα είναι οτι μερικες φορες αναβει ενα λαμπακι στην καρτα ότι δεν παίρνει αρκετο ρεύμα.. αυτο το κάνει μονο οταν βαζω το logo της καρτας σε RGB σχηματισμό

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον, update :)

Εβγαλα απο το πολυμπριζο οτι δεν χρειαζόμουν και παραλληλα η dell μου εστειλε νεα οθονη. 

2 μηνες τωρα δεν μου εχει εμφανιστει το ιδιο προβλημα. 

Δημοσ.

Χα χα είχα ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Dell οθόνη μου. Όμως εμένα το έκανε από την πρώτη μέρα και την είχα αγοράσει ως αναβάθμιση, οπότε κατάλαβα αμέσως ότι ήταν η οθόνη και η Dell μου την άλλαξε ως Dead on Arrival.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...