Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχω καταλάβει την έννοια και πως δουλεύει το όλο σύστημα. έχω διαβάσει τις διάφορες περιγραφές αλλά και πάλι δε βγάζω άκρη.

στην ουσία είναι σα να δημιουργεί κάποιος μια δική του εταιρεία χρησιμοποιώντας τους πόρους κάποιας άλλης.

ας πούμε ότι εγώ κατασκευάζω κάποια sites, μπορώ να γίνω reseller και στους πελάτες μου να πουλάω και το hosting αντί να τους λέω.. πάρτε ένα πακέτο εκεί για να φιλοξενήσουμε το site που θα σας κάνω;

οπότε θα τους χρεώνω και το hosting, αλλά ο αποδείξεις - τιμολόγια από ποιον θα κόβονται;

όποιος μπορεί να μου εξηγήσει κάποια πράγματα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, αν πουλάς κάτι θα πρέπει να κόψεις τιμολόγιο, αν το πληρώνεις θα κόβεται τιμολόγιο σε σένα και θα μειώνει το κέρδος που φορολογείσαι. Ότι ισχύει δηλαδή σε οτιδήποτε άλλο έχει μέσα του αγοραπωλησία.

Το να είσαι reseller πρακτικά  σημαίνει να πάρεις κάτι που είναι white label (ή κρυμένο label ή ...), να βάλεις κάποιο δικό σου branding και να το πουλάς με κάποιο κέρδος και δική σου προώθηση. Θα μπορούσε να σημαίνει και ότι έχεις στήσει ένα UI που θα επικοινωνεί με το τάδε API της whateverServer και θα στήνει ένα hosting package ή ένα σέρβερ, θα το πληρώνεις Χ και θα το χρεώνεις Χ++ 

Αν θες μια γνώμη, ασχολήσου με ένα πράγμα μόνο και άσε το hosting σε αυτούς που είναι το αντικείμενό τους, εκτός αν ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να λύσεις τέτοιου είδους προβλήματα μόνος σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...