philos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς που μπορούμε να δούμε demo αυτής της οθόνης εντός Αττικής; Σκεφτόμουν μήπως την αγόραζα για multitasking (κατά πολύ / συγγραφή κώδικα κτλ) και καλύτερη εμπειρία στο gaming, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από εικόνες στο διαδίκτυο κατά πόσο είναι ξεκούραστη. Το λέω λόγω των διαστάσεών της (πχ μήπως χρειάζεται να περιστρέφεις το κεφάλι συνέχεια; είναι κουραστικό αυτό; ). Αν κάποιος έχει εμπειρία / την κατέχει ή απλά την έχει δει, ας μας πει απόψεις. 😉 Η άλλη μου εναλλακτική είναι η Dell U3818DW κατά κύριο λόγο λόγω της υψηλής της ανάλυσης (= για multitasking και gaming σε full hd 2560x1080). Κι αυτή ψάχνω να βρω σε demo να δω τι παίζει.
firepc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, philos είπε Καλησπέρα! Ξέρει κανείς που μπορούμε να δούμε demo αυτής της οθόνης εντός Αττικής; Σκεφτόμουν μήπως την αγόραζα για multitasking (κατά πολύ / συγγραφή κώδικα κτλ) και καλύτερη εμπειρία στο gaming, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από εικόνες στο διαδίκτυο κατά πόσο είναι ξεκούραστη. Το λέω λόγω των διαστάσεών της (πχ μήπως χρειάζεται να περιστρέφεις το κεφάλι συνέχεια; είναι κουραστικό αυτό; ). Αν κάποιος έχει εμπειρία / την κατέχει ή απλά την έχει δει, ας μας πει απόψεις. 😉 Η άλλη μου εναλλακτική είναι η Dell U3818DW κατά κύριο λόγο λόγω της υψηλής της ανάλυσης (= για multitasking και gaming σε full hd 2560x1080). Κι αυτή ψάχνω να βρω σε demo να δω τι παίζει. Ασε την 49αρα αδερφε, ουτε για το ενα κανει ουτε για το αλλο Η 38αρα που λες καλη ειναι αλλα δες και την 38αρα της viewsonic (παιζει στα €1180 στο γερμανικο αμαζον) VP3881
philos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Γεια χαρά! Λοιπόν, τη CHG90 την είδα στο Πλαίσιο στο The Mall, μου άρεσε αλλά δυστυχώς δεν μου δώσανε τον κωδικό για τα Windows 10 οι υπάλληλοι για να δω πως φαίνονται τα Windows στην οθόνη. Είδα απλά την οθόνη εισαγωγής και το πλαίσιο εισαγωγής κωδικού... firepc, μήπως εν τέλει η LG 38UC99-W είναι η καταλληλότερη; Το λέω και γιατί είναι 38ρα / 3840x1600 και επειδή είναι 75hz με freesync (οπότε θα μπορούσα να τη συνοδεύσω με μια VEGA που είναι συνήθως και φθηνότερες από τις GTX 1080/ti or non). Η Dell διαβάζω έχει ίδιο panel με την LG με τη διαφορά όμως ότι δεν είναι 75hz (o/c) και δεν έχει freesync. Βασικά θέλω να την αγοράσω με δόσεις, οπότε θα πρέπει όποια οθόνη επιλέξω να την έχει το αντίστοιχο κατάστημα / ελληνική αγορά. @firepc 1
firepc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Ισως να ειναι καλυτερη στα specs η LG, αλλα ψαξε και της viewsonic. Πιστευω οτι και οι 2 ειναι καλες επιλογες στη τελικη. Μια χαρα τουμπανιασμενος θα σαι παντως με 38αρα Απο τι οθονη προερχεσαι btw?
philos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Προέρχομαι από μια Samsung 27" T27C350. 🙂 Θέλω κάνα χρόνο τώρα να αναβαθμίσω, αλλά επειδή ψάχνομαι για σοβαρή αναβάθμιση / τούμπανο όπως είπες και λόγω οικονομικών δυσκολιών, δεν το προχωρούσα. Πολύ πιθανό να πουλήσω την Samsung για να καλύψω τμήμα του ποσού / ίσως να πάρω μια GT 1030 για αρχή (απλή χρήση που σηκώνει και την ανάλυση) κι από Σεπτέμβρη να αρχίσω τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις (κάρτα γραφικών και υπόλοιπο PC). Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από philos
philos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) @firepc και υπόλοιποι, καλησπέρα! 😃 Δυστυχώς επικοινώνησα με την msystems μήπως μπορούν να βάλουν διαθέσιμη την LG 38UC99 που θέλω (τιμή skroutz 1150 - 1200 euro) αλλά μου είπαν ότι είναι end of life και ο αντικαταστάτης της είναι η LG 38WK95C-W στα 1536 ευρώ! Εγώ έλεγα να την αγοράσω με δόσεις με μια καλή προ-καταβολή για να εγκριθεί σαν δάνειο, γι' αυτό περιορίστηκα στην msystems. Θα ήθελα να σε ρωτήσω: πιστεύεις/ετε με 850 - 1000 ευρώ μετρητά να μπορώ να βρω κάπου στην Ελλάδα την LG 38UC99 ή από εξωτερικό; Και η viewsonic που προτείνεις δεν με χαλάει, απλά δεν την έχει η msystems και ξεπερνάει το ποσό σε μετρητά που έχω κατά νου. Δεν έχω αγοράσει ποτέ από εξωτερικό τόσο ακριβό προϊόν και από την άλλη φοβάμαι για δασμούς και ΦΠΑ... όσον αφορά το amazon.de μιας που δεν είμαι εξοικειωμένος, δεν μπορώ να καταλάβω ποια τιμή είναι η τελική στα όσα βλέπω. Ξέρω, δεν είναι τόσο τεχνικό το θέμα (ποια οθόνη να διαλέξω - αυτό το έχουμε λύσει πάνω κάτω) όσο η όποια σχετική εξοικείωση κάποιου με amazon και άλλα site εξωτερικού για να δω πως μπορώ να προχωρήσω. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από philos
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Η samsung έχει και HDR600. μην το ξεχνάς αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα