Zerg13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είχαν πρόβλημα οι ταπετσαρίες μου και είπα να τις φτιάξω. Είχα φουσκωτό σαν να είχε φύγει η κόλλα αλλά δεν είχα σκιστεί. Πήγα λοιπόν σε ένα ταπετσέρη εδώ κοντά. Του είπα αν γίνεται να ξαναβάλει πάλι αυτές που εχω και ζήτησε 120€ λέγοντας μου ότι γίνεται. Μου τις έβαλε, και παρόλο που η δουλειά δεν ήταν τέλεια εξαρχής, μετά από 1 μήνα άνοιξαν πάλι. Τον επισκέφτηκα και μου έλεγες μαλακό ες προσπαθώντας να με εξαπατήσει. Ζήτησε αλλά 150€ και τα 120€ δεν τα επιστρέφει γιατί "κουραστικε" Στα 150€ που ζητάει ισχυρίζεται ότι τα 130€ είναι ύφασμα για ταπετσαρίες αυθεντικό από την lancia και αυτός βγάζει μόνο 20€. Οι ταπετσαρίες που έχεις τώρα πρεπει να αλλάξουν λέει. Γνωρίζω ότι προσπαθει να ανεβάσει την τιμή με ψεύτικα υλικά, κάνοντας γαργαρα τα 120€. Δεν μου έδωσε αποδείξεις φυσικά και με μια μικρή έρευνα που έκανε δεν υπάρχει πουθενά ούτε Google. Πιθανώς να μη έχει καν ταμειακη. Μόνο που είναι το μαγαζί του ξέρω και το μικρό του. Τι να κάνω; 120€ έχω δώσει. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Πιεσε τον για αποδειξη και αν σου δωσει κατ αρχας απειλη για καταγγελια σε εφορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 που πάτε και τους βρίσκετε ήθελα να ήξερα 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Για τον ουρανό που ειχα ρωτήσει για το δικό μου μου είχε πει 120 μη εργοστασιακό ύφασμα & 150 εργοστασιακό. Εννοείται μαζί με εργασία. Για ταπετσαρίες μήπως είναι πολλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 120€ για τις ταπετσαρίες στις πόρτες μόνο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nintendo1889 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια 120 ευρω για ταπετσαρίες ειναι μια normal τιμή. Εγω πριν 4 χρονια, ειχα κανει ταπετσαρίες στις πόρτες και 2 κομμάτια στο ταμπλο, έδωσα 120 ή 130. Έγινε τέλεια δουλειά και το ύφασμα ειναι καλύτερο απο της μανας του. Απ οτι θυμάμαι και οι δικες μου ειχαν απλος ξεκολλήσει και του ειχα πει να της ξανακολλησουμε, αλλα μου ειπε οτι δεν γίνεται γιατι δεν θα κρατησουν και δεν θα γίνει και καλή δουλεια. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Nintendo1889 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, aGka8l είπε 120€ για τις ταπετσαρίες στις πόρτες μόνο ? Δεν άλλαξε ύφασμα έβαλε αυτό που είχα. 4 συνολικά. 2 μπροστά και 2 μικρότερες πίσω. Μα δεν έγινε η δουλειά. Πόσα ζήτησε είναι το θέμα; 9 λεπτά πριν, Nintendo1889 είπε Παιδια 120 ευρω για ταπετσαρίες ειναι μια normal τιμή. Εγω πριν 4 χρονια που ειχα κανει ταπετζαριες στιν πορτες και 2 κομμάτια στο ταμπλο ειχα δωσει η 120 η 130 αλλα εγινε τέλεια δουλειά και το ύφασμα ειναι καλύτερο απο της μανας του. Απ οτι θυμάμαι και οι δικες μου ειχαν απλος ξεκολλήσει και του ειχα πει να της ξανακολλησουμε, αλλα μου ειπε οτι δεν γίνεται γιατι δεν θα κρατησουν και δεν θα γίνει και καλή δουλεια. Αυτο έπαθα εγώ. Μου είπε ότι θα γίνει και το ανέλαβε και τελικά έγινε αυτό που λες εσύ. Το λέω για όλους. Έδωσα 120€ και ζητάει ΚΑΙ αλλά 150€ τώρα για αυθεντικα που δεν πιστεύω ότι θα τα βάλει καν.270€ σύνολο θέλει. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nintendo1889 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τώρα το τι μπορείς να κάνεις δεν το γνωρίζω. Έπεσες σε απατεωνα. Απο την αρχη επρεπε να σου πει οτι δεν κολλάνε και εφόσον τις κολλησε επρεπε να παρει πολυ λειγοτερα λεφτά. Οσο για το πανι από την lancia το αφήνω ασχολίαστο.. Αυτές τις δουλειές πριν τις κανουμε κοιταμε να μάθουμε 2 πράγματα για τον μάστορα, δεν πάμε στην τύχη. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Nintendo1889 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δεν πήγα στην τύχη αλλά δεν έχει σημασία τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 15 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Δεν πήγα στην τύχη αλλά δεν έχει σημασία τωρα Οπως φαινεται αυτο εκανες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Δεν άλλαξε ύφασμα έβαλε αυτό που είχα. 4 συνολικά. 2 μπροστά και 2 μικρότερες πίσω. Μα δεν έγινε η δουλειά. Πόσα ζήτησε είναι το θέμα; Αυτο έπαθα εγώ. Μου είπε ότι θα γίνει και το ανέλαβε και τελικά έγινε αυτό που λες εσύ. Το λέω για όλους. Έδωσα 120€ και ζητάει ΚΑΙ αλλά 150€ τώρα για αυθεντικα που δεν πιστεύω ότι θα τα βάλει καν.270€ σύνολο θέλει. Ρώτησα γιατί θεωρώ πολλά τα χρήματα που πειρε για αυτό που εκανε. Με τόσα χρήματα έπαιρνες μτχσμενες ταπετσαρίες . Ή έστω 120€ είναι ένα οριακα λογικό πόσο για να σου έβαζε νέα υφάσματα . Αφού πηγές μια κ δεν έβγαλες άκρη πάρε ένα φίλο σου φωνακλα και ξανά απαιτησε να επιδιορθωσει την ζημιά αφού δεν έκανε καλή δουλειά και αφού ήταν σύμφωνος να την κάνει . Αν μπορεί κάποιος που ξέρει να μας πει πόσο έχει το ύφασμα αγορά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Απείλησέ τον ότι αν δεν σου δώσει πίσω τα 100 (να κρατήσει 20 για την εργασία του) θα τον κάνεις καταγγελία στην εφορία ότι δεν κόβει αποδείξεις και μάλλον δεν έχει καν ταμιακή. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από Rzarector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 120 ζητησε για εργασια και για την κολλα?μην τον απειλησεις,δεν εχεις μαρτυρα οτι σου παρηχε εμμισθη εργασια.πες του οτι αν στην αλλαγη υφασματος,δουλευει για 20 ευρω,στην δουλεια που του εδωσες,τα υπολοιπα 100 τι ειναι?βασικα,αυτο πρεπει να το αναρωτηθεις εσυ,που τα εδωσες ελαφρα τη καρδια............ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mansora Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Ύφασμα αυθεντικό απ τη lancia λέει που σε ιταλικά δεν βρισκεις γνήσιο ανταλλακτικό μετά από λίγα χρόνια και το τσακαλι ο ταπετσερης έτυχε να έχει ακριβώς ίδιο από τη Lancia που έχει κλείσει 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, dollyyy19 είπε 120 ζητησε για εργασια και για την κολλα?μην τον απειλησεις,δεν εχεις μαρτυρα οτι σου παρηχε εμμισθη εργασια.πες του οτι αν στην αλλαγη υφασματος,δουλευει για 20 ευρω,στην δουλεια που του εδωσες,τα υπολοιπα 100 τι ειναι?βασικα,αυτο πρεπει να το αναρωτηθεις εσυ,που τα εδωσες ελαφρα τη καρδια............ Εχω μαρτυρα. Ηταν μπροστα και αλλος(αλλη για την ακριβεια) και στην παραλαβη και στην παραδοση Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα