Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πολυ-συζητημενο αυτο θεμα. Παλι.

Εχουμε και λεμε, ψαχνομαι εδω και πααρα πολυ καιρο για συνδεση στο χωριο καποιους μηνες το χρονο. Βρηκα στον ΟΤΕ ενα πακετο που εχει ενεργοποιημενη τη συνδεση 6 μηνες το χρονο. Ωστοσο οταν πηγα να ρωτησω, με εννημερωσε η υπαλληλος οτι την αναφερομενη τιμη την πληρωνεις καθε μηνα, οχι μονο οταν ειναι ενεργοποιημενη η γραμμη. Αυτο δεν ειναι παραλογο; Ξερει κανεις κατι παραπανω;

Υστερα κοιταξα για mobile ιντερνετ, αλλα μου φαινεται πιο ακριβο και περιορισμενο.

Τι προτεινεται;

p.s. Οχι δεν γινεται να παρω απο γειτονα, ουτε απο μαγαζι.

Δημοσ.

Η τιμή ειναι ακριβώς στην μεση του κανονικού πακέτου.

Απλά αντί να πληρώνεις 20 ευρώ το μήνα πληρώνεις 10(τα ποσά που λέω είναι τυχαία)

Δημοσ.

Δεν ισχυει. Το πακετο για 6 μηνες ειναι στα 20 ευρω/μηνα με μονο ιντερνετ εως 24 και τηλεφωνο με χρονοχρεωση. Το κανονικο double play (ολο το χρονο) ειναι στα 27ευρω παλι για 24αρι ιντερνετ μαζι ομως με καποια λεπτα σταθερα και κινητα.

Δημοσ.

Ανάλογα την χρήση που το θες. Εγώ εχω και ένα δεύτερο αριθμό ο οποίος είναι whatsup και τον χρησιμοποιώ για τέτοιες περιπτώσεις... αν είμαι Ελλάδα και πάω κάνα 5ημερο διακοπές χώνω πακέτο με GB + τα δωρεάν που δίνει καμιά φορά + το Reloadit πάει σε έναν σεβαστό αριθμό GB με 10€ θυμάμαι μια φορά το είχα πάει 8gb. Κάνω το κινητό μου modem ή σημειο πρόσβασης με ανοιχτά data και κάνω την δουλειά μου, και αν λίγο πριν τελειώσουν τα gb θέλω ακόμα internet ανανεώνω πάλι online με κάρτα πιστωτική ή paypal και συνεχίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2018 στις 7:04 ΜΜ, Supernova21 είπε

Δεν ισχυει. Το πακετο για 6 μηνες ειναι στα 20 ευρω/μηνα με μονο ιντερνετ εως 24 και τηλεφωνο με χρονοχρεωση. Το κανονικο double play (ολο το χρονο) ειναι στα 27ευρω παλι για 24αρι ιντερνετ μαζι ομως με καποια λεπτα σταθερα και κινητα.

Μια χαρά ισχύει αυτό που σου έγραψε ο NikosKallithea. Το πακέτο αυτό είναι πολύ παλιό και κάποτε συνέφερε αρκετό κόσμο που πήγαινε καλοκαίρι στο εξοχικό και γι' αυτό το διαφήμιζε και πολύ. Πλέον δεν υπάρχει ο στόχος να προμοτάρουν την υπηρεσία αυτή (όπως κάνανε παλιότερα) και γι' αυτό δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να τη επιλέξει κάποιος μιας και τα DP24 έχουν πέσει αισθητά στις χρεώσεις και μπορεί κάποιος να επιλέξει ένα DP24 αντί για το "κατεξοχήν". Άλλο αυτό όμως και άλλο το "δεν ισχύει" που απάντησες παραπάνω (ενώ ισχύει).

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, l337 είπε

Μια χαρά ισχύει αυτό που σου έγραψε ο NikosKallithea. Το πακέτο αυτό είναι πολύ παλιό και κάποτε συνέφερε αρκετό κόσμο που πήγαινε καλοκαίρι στο εξοχικό και γι' αυτό το διαφήμιζε και πολύ. Πλέον δεν υπάρχει ο στόχος να προμοτάρουν την υπηρεσία αυτή (όπως κάνανε παλιότερα) και γι' αυτό δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να τη επιλέξει κάποιος μιας και τα DP24 έχουν πέσει αισθητά στις χρεώσεις και μπορεί κάποιος να επιλέξει ένα DP24 αντί για το "κατεξοχήν". Άλλο αυτό όμως και άλλο το "δεν ισχύει" που απάντησες παραπάνω (ενώ ισχύει).

Συγγνωμη αδερφε αλλα καπου χανομαστε...

Εγω αυτην την περιοδο ψανχω για ιντερνετ οποτε δεν μπορω να ξερω αν παλια οι τιμες ηταν οπως τις ανεφερε ο φιλος παραπανω. Αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν ισχυει αυτο που εγραψε. Το DP24 ολο το χρονο κοστιζει 27ε και για 6 μηνες κοστιζει 20ε... 

Επιπλεον κατι αλλο που δεν ισχυει ειναι αυτο που εγραψες εσυ στην αρχη. Και οι 2 τιμες που ανεφερα ειναι απο τον ΟΤΕ. Αν οπως λες εχουν πεσει οι τιμες του DP24 για ολο το χρονο, τοτε γιατι στο πακετο για 6 μηνες να μεινουν ιδιες; Ο οτε τα ιδια πραγματα προσφερει, το ιδιο κοστος εχει... Πως γινεται να εχουν μονο 7 ευρω διαφορα; Απο την στιγμη που πεφτει σε τιμη το πακετο για ολο το χρονο, λογικο ειναι να πεσει και αυτο που ειναι για 6 μηνες. Και οχι δεν μπορουν ολοι να επιλεξουν το πακετο ολου του χρονου για το χωριο η το εξοχικο. Αν ειναι οπως τα λες απλα θα μπορουσαν να καταργησουν το πακετο για 6 μηνες.

Anyway εχω φοιτητικο πασο και δεν εχω συνδεση. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να βαλω φοιτητικη γραμμη εκει; 18 ευρω βγαινει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Supernova21 είπε

Συγγνωμη αδερφε αλλα καπου χανομαστε...

Εγω αυτην την περιοδο ψανχω για ιντερνετ οποτε δεν μπορω να ξερω αν παλια οι τιμες ηταν οπως τις ανεφερε ο φιλος παραπανω. Αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν ισχυει αυτο που εγραψε. Το DP24 ολο το χρονο κοστιζει 27ε και για 6 μηνες κοστιζει 20ε... 

Επιπλεον κατι αλλο που δεν ισχυει ειναι αυτο που εγραψες εσυ στην αρχη. Και οι 2 τιμες που ανεφερα ειναι απο τον ΟΤΕ. Αν οπως λες εχουν πεσει οι τιμες του DP24 για ολο το χρονο, τοτε γιατι στο πακετο για 6 μηνες να μεινουν ιδιες; Ο οτε τα ιδια πραγματα προσφερει, το ιδιο κοστος εχει... Πως γινεται να εχουν μονο 7 ευρω διαφορα; Απο την στιγμη που πεφτει σε τιμη το πακετο για ολο το χρονο, λογικο ειναι να πεσει και αυτο που ειναι για 6 μηνες. Και οχι δεν μπορουν ολοι να επιλεξουν το πακετο ολου του χρονου για το χωριο η το εξοχικο. Αν ειναι οπως τα λες απλα θα μπορουσαν να καταργησουν το πακετο για 6 μηνες.

Anyway εχω φοιτητικο πασο και δεν εχω συνδεση. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να βαλω φοιτητικη γραμμη εκει; 18 ευρω βγαινει.

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις.

α) Το "κατεξοχήν" ('η όπως το ονομάζουν τώρα) είχε πάντα χαμηλότερη χρέωση (ανά μήνα) και χρεωνόταν με το μήνα (όπως όλα τα υπόλοιπα πακέτα).
β) Είπα ότι έχει πέσει η τιμή του D24. Και μου απαντάς γιατί δεν έχει πέσει και το κατεξοχήν αντίστοιχα.
Επειδή δεν το κατάλαβες. Είπα ότι έχει πέσει η τιμή του DP24. To "κατεξοχήν" δεν είναι κάν DP πακέτο (δεν περιλαμβάνει τηλεφωνία) και άρα αυτό που μου λες
"Αν οπως λες εχουν πεσει οι τιμες του DP24 για ολο το χρονο, τοτε γιατι στο πακετο για 6 μηνες να μεινουν ιδιες;"

..δεν έχει κανένα νόημα γιατί μίλησα για DP πακέτο.
Επίσης πλέον δεν προμοτάρει το πακέτο αυτό άρα δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά από ένα κανονικό DP πακέτο. Όσο για το "λογικό" που γράφεις.. Δεν υπάρχει κάτι "λογικό" ή μη παρά μόνο αυθαίρετα συμπεράσματα. Παλιά συνέφερε το πακέτο, πλέον θεωρώ πως όχι. Παρόλα αυτά, αν κάποιον τον βολεύει πλέον το πακέτο μπορεί να το ενεργοποιήσει, αν κάποιον δεν τον βολεύει το προσπερνάει και κοιτάζει άλλο πακέτο. Για να υπάρχει, και να μην το έχουν καταργήσει ακόμη τελείως, σημαίνει πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι (έστω και ελάχιστοι) που το χρησιμοποιούν. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι το τόσο "ψείρισμα" για μια υπηρεία που αν θέλουμε την ενεργοποιούμε, αν θέλουμε δεν την ενεργοποιούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...