elpapam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ. Είμαι στο ψάξιμο για να αντικαταστίσω το παλίο τηλέφωνο του πατέρα μου το Huawei G7 Ascend που χάλασε λόγο πτώσης, και το Meizu M6 στην προσφορά του e-shop 1823 στα 89 ευρώ είναι πιστεώ μια χαρά από θέμα τιμής. Τώρα με ενδιαφέρει να μάθω έαν μπορώ σε αυτό το τηλέφωνο να κάνω την αρχική οθόνη του όπως του Huawei να είναι απλή μινιμαλιστική. Δηλάδη να έχει αυτήν την προοπτική / επιλογή "Στυλ αρχικής οθόνης" και να επιλέξω το "Απλό" Το Meizu M6 έρχετε με το Android 7, τo Huawei είχε το 5.1.1 και το EMUI 3.1 ξέρω είναι αρκετά παλίο λειτουργικό του Huawei αλλά είχε μάθει την χρήση του με αυτό το στήλ αρχικής οθόνης και του ήταν εύκολο. Αυτό το στύλ θα μπορώ να το έχω στο Meizu M6; Σας ευχαριστώ πολύ.
adi32 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Αν βάλεις ένα Launcher όπως πχ Nova κάνεις ότι θες
elpapam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν γίνετε χωρείς να βάλω κάτι εξτρά; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από elpapam
SeNNinhA Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elpapam είπε Δεν γίνετε χωρείς να βάλω κάτι εξτρά; Δεν καταλαβαινω τον δισταγμο για κατι τοσο γελοιωδώς ευκολο! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από SeNNinhA
elpapam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 29 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν καταλαβαινω τον δισταγμο για κατι τοσο γελοιωδώς ευκολο! Για κάποιους μπορεί να είναι εύκολο, αλλά για εμένα που δεν το κατέχω το αντικείμενο δεν ξέρω πως να το κάνω με έξτρα πρόγραμμα.
chios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, elpapam είπε Για κάποιους μπορεί να είναι εύκολο, αλλά για εμένα που δεν το κατέχω το αντικείμενο δεν ξέρω πως να το κάνω με έξτρα πρόγραμμα. Όσο και να μην το κατέχεις λογικά να μπεις play store και να κατεβάσεις nova launcher δεν νομίζω να θέλει και ιδιαίτερες γνώσεις, εκτός και μιλάμε για άνθρωπο 60+ όπως η μητέρα μου που ναι εκείνη δυσκολεύετε.
SeNNinhA Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Ειναι απλο και θα βρεις οδηγιες πολλες στο δικτυο. https://www.google.gr/amp/s/www.digitaltrends.com/mobile/how-to-use-nova-launcher/amp/
G.makrihairis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Στις 17/6/2018 στις 2:48 ΜΜ, elpapam είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Είμαι στο ψάξιμο για να αντικαταστίσω το παλίο τηλέφωνο του πατέρα μου το Huawei G7 Ascend που χάλασε λόγο πτώσης, και το Meizu M6 στην προσφορά του e-shop 1823 στα 89 ευρώ είναι πιστεώ μια χαρά από θέμα τιμής. Τώρα με ενδιαφέρει να μάθω έαν μπορώ σε αυτό το τηλέφωνο να κάνω την αρχική οθόνη του όπως του Huawei να είναι απλή μινιμαλιστική. Δηλάδη να έχει αυτήν την προοπτική / επιλογή "Στυλ αρχικής οθόνης" και να επιλέξω το "Απλό" Το Meizu M6 έρχετε με το Android 7, τo Huawei είχε το 5.1.1 και το EMUI 3.1 ξέρω είναι αρκετά παλίο λειτουργικό του Huawei αλλά είχε μάθει την χρήση του με αυτό το στήλ αρχικής οθόνης και του ήταν εύκολο. Αυτό το στύλ θα μπορώ να το έχω στο Meizu M6; Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ προτείνω να αφήσεις το Μ6 με τον MediaTek MT6750 και να στραφείς στο ΧΙΑΟΜΙ 4Α ή 5Α με Qualcomm Snapdragon 425 .
elpapam Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά του πήρα ξανά Huawei άλλα το Honor 7 Lite που έχει αυτά που ήθελα και αυτό που είχε συνηθίσει, το στιλ αρχικής οθόνης Απλό. Και για την ιστορία ο πατέρας μου είναι 75 χρονών και με εντελώς τεράστιο μέγεθος τις γραμματοσειρές το προηγούμενο τηλέφωνο το εξυπηρετούσε φοβερά, και τώρα που και το Honor 7 Lite έχει αυτήν την επιλογή είναι σαν να μην άλλαξε τηλέφωνο. Οπότε είναι ευχαριστημένος και εγώ από την άλλη ανακουφισμένος! Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από elpapam 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα