tyf Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 καλησπερα. κοιταμε στην δουλεια να αναβαθμισουμε την γραμμη. η wind μας δινει wind fiber 50 η 100 αλλα οχι vdsl!!! μαλιστα οταν κοιτας διαθεσιμοτητα στο vdsl λεει οχι ενω στο fiber λέει ναι. απο οσο ξερω δεν δινουν οπτικη vdsl ειναι και αυτο απλα το λενε fiber. γιατι δινουν μονο την μια υπηρεσια και οχι την αλλη? επισης πως γινεται να δινει διαθεσιμοτητα η wind και οχι η vodafone που εχει την περιοχη και εχει σκαψει εδω?
bill2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μίπως έχει βάλει ο οτε η wind δικές τους καμπίνες Επίσης απο τη στιγμή που θα τοποθετηθεί μια καμπίνα δεν δουλεύει αμέσως γτ δεν έχει γίνει η ρευματοδότηση
jkoukos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Το Fiber είναι απλά όνομα του πακέτου για VDSL από καμπίνα (FTTC). Αν η ίνα έρχεται στην οικοδομή ή το σπίτι θα μιλάγαμε για FTTB/H. 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Vdsl ειναι και του εχουν αλλάξει ονομα για εφέ 2
tyf Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 ναι αλλα γιατι δινουν μονο αυτα για εταιρικα ενω vdsl οχι . δηλαδη δινουν απο δικια τους καμπινα?
jkoukos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Βρε VDSL είναι και αυτό, μην κολλάς στην ονομασία. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Πήγα μία μέρα στη Wind στο Χαϊδάρι στην Καραϊσκάκη και η κοπέλα μου λέει ότι το vdsl είναι χαλκός από το κέντρο στο καφάο και από το καφάο σπίτι ενώ το fiber είναι οπτική από το κέντρο στο καφάο και από το καφάο σπίτι είναι χαλκός. Το marketing team τους έχει φάει τα μυαλά. Προσπάθησα να της εξηγήσω ότι κάνει λάθος αλλά προσπαθούσε να με μειώσει λέγοντας μου ότι επιμένω επειδή νομίζω πως κάτι ξέρω και πως κάνω λάθος. Το έλεγα σε υπάλληλο του public που ρώτησα για vdsl και έκλαψε ο άνθρωπος xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα