Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Passionate είπε

To έψαξα λίγο και μόνο στη Ρουμανία το βρήκα. Λένε ότι δεν είναι είναι εύκολη η αλλαγή σκληρού και δεν είναι σίγουρο ότι έχει θέση m2 ssd εδώ και ένα video 

https://www.youtube.com/watch?v=n000Mf-7Ipk στο οποίο χρειάζεται να αφαιρέσει το κύκλωμα με τις μπαταρίες. Εγώ αν το αγόραζα θα ζητούσα από το ίδιο το eshop να μου βάλει ssd. Aς το ανοίξουν οι ίδιοι να δουν αν παίρνει m2 ή οχι

Δεν είχα και συνεχίζω να μην έχω ιδιαίτερες γνώσεις όσον αφορά την επισκευή υπολογιστών και το hardware τους, αλλά με ενα απλό βίντεο tear down κατάφερα να κάνω κομμάτια όλο το λάπτοπ για να το καθαρισω και μετα το εφτιαξα παλι. Δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο η αλλαγή ενός δίσκου. 

Επεξ/σία από Da1Li5oS
Δημοσ.

www.notebookcheck.net

Στο παραπάνω review έχει το μοντέλο με το ίδιο CPU, αλλά με 8GB RAM αντί για 4GB, 256GB SSD της Micron αντί για 1TB HDD και για κάρτα γραφικών την NVIDIA GeForce MX130 αντί για Intel UHD Graphics 620.

Συμπερασματικά λέει πως είναι ένα καλό all-rounder laptop με καλή μπαταρία. Μειονέκτημα το όχι καλό display. Το μοντέλο του review έχει 2 memory slots εύκολα προσβάσιμα από το κάτω μέρος, με το ένα ελέυθερο για αναβάθμιση. Χρησιμοποιεί M2 SSD και έχει και ένα free 2,5' SATA slot για έξτρα drive, τα οποία όμως έιναι προσβάσιμα από την επάνω μεριά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hommer είπε

Αυτός ο SSD μπαίνει στο λαπτοπ ή χρειάζεται κάποιος άλλος;

Ναι, η αναβάθμιση δίσκου όμως είναι δύσκολη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...