Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Sony  είναι λάθος  σε αυτή  την πολιτική  της,αλλα  η υπάρχει  ένα μεγάλο  ΑΛΛΑ όλα  τα έξτρα  που προσφέρει. Αμα  θες  να παίξεις  του καλύτερους  τίτλους  της αγοράς  το PlayStation  είναι  μονόδρομος. Πρόσφατα  έπαιξα  God of war το παιχνίδι  δεν υπάρχει!!!!! Όπως Δεν υπάρχει  κυριολεκτικά  στο Xbox . Και κάτι άλλο Όταν Xbox  360 είχε  κερδίσει  την μάχη  με το ps3  η Microsoft  συμπεριφεροταν  με τον ίδιο τρόπο στους καταναλωτές  της όπως  η Sony συμπεριφερετε τώρα.  

Επεξ/σία από Gaiden rune
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, logistoulis είπε

τι είναι αυτά που λες; αν εξαιρέσεις το game pass που όντως είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, τα παιχνίδια της sony είναι διαρκώς σε εκπτώσεις 

έχω πάρει ένα σωρό με 20αρικα και ακόμα και παιχνίδια λίγων μηνών τα έχω βρει σε 35αρια

για την ms η έννοια της έκπτωσης είναι κάτι πάρα πολύ ακριβότερο 

αυτό που σου λέω δεν είναι ότι είναι καλύτερο το ps4 επειδή πουλάει περισσότερο, πουλάει περισσότερο επειδή εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο, αλλιώς θα έπαιζαν στα ίσα οι πώλήσεις όπως και την προηγούμενη γενιά

και προσωπικά δεν είμαι κατά του xbox ούτε λέω να μην έχει κανείς xbox, για μένα είναι άχρηστο βέβαια επειδή έχω pc και τα exclusive της sony που τόσο πολύ θεωρείς μη αναγκαία, είναι ένας σκασμός παιχνίδια και λόγος να πάρεις την κονσόλα

προσωπικά δεν σκόπευα καν να πάρω ps4, αλλά μόλις κάθισα και έβαλα κάτω πόσα από τα παιχνίδια που έχει μόνο αυτό θα με ενδιέφεραν τα έβγαλα 15+ (εκείνη τη στιγμή γιατί έρχονται κι άλλα)

στο xbox τα παιχνίδια που με ενδιέφεραν ήταν ΜΗΔΕΝ και αυτό γιατί και τα λίγα exclusives του που μου άρεσαν (gears, forza, killer instict ) τα πήρα στο pc και μάλιστα τα πλήρωσα πανάκριβα σε σχέση με το πόσο πληρώνω τα παιχνίδια του ps4

η "έκπτωση" που πέτυχα ήταν στα 45 ευρώ το horizon που @@ έκπτωση ήταν.. 

απλά αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ο κόσμος δεν είναι (τελείως) χαζός, αγοράζει αυτό που τον συμφέρει. το ότι εσένα μπορεί να σε συμφέρει το xbox είναι απόλυτα δεκτό, απλά ανήκεις στην μειοψηφία.. έναν μέσο τυχαίο άνθρωπο που θα πετύχεις στον δρόμο είναι πιο πιθανό να τον βολεύει περισσότερο το ps4 ειδικά αν μιλάμε για μοναδικό μηχάνημα.. σου δίνει με διαφορά τις περισσότερες επιλογες σε αυτή τη γενιά

οπότε το επιχείρημά σου με τους τίτλους και το κόστος τους καταρρίπτεται μια χαρά και ας μείνουμε στο θέμα μας που είναι η κομπλεξική στάση της sony στο cross platform multiplayer, με την οποία διαφωνώ κι εγώ προσωπικά, αλλά από τη στιγμή που έχουν το μαχαίρι έχουν και το καρπούζι κάνουν ο,τι γουστάρουν.. έχουν τη μεγαλύτερη βάση παικτών και σου λένε αν σου αρέσει. και με αυτόν τον τρόπο τη θωρακίζουν γιατί όσες βλακείες και αν κάνουν αυτοί, ξέρουν ότι οι υπόλοιποι έχουν κάνει χειρότερες οπότε συνεχίζουν και στο παίζουν σωτήρες του gaming.. και είναι σωτήρες του gaming  γιατί χάρη σε αυτούς δεν έχουμε always online και digital only ακόμα και χάρη σε αυτούς συνεχίζει και είναι επίκαιρο το single player gaming με ιστορία σενάριο κοκ.. 

η αντίπαλή όχθη (αφήνω τη nintendo έξω γιατί αυτοί είναι μοναδικό φαινόμενο στη βιομηχανία, αν και θα μπορούσαν και αυτοί να ξεπεράσουν το xbox αν μεγαλώσουν κι άλλο τη βιβλιοθήκη τους) υποστηρίζει να μην σου ανήκει τίποτα και εύπεπτα online σκουπιδάκια χωρίς βάθος και νόημα για να χαίρονται τα 15χρονα

μιας και λέμε για το fortnite, φίλος μου που εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα μου λέει ότι κάθε μέρα τους έρχονται καμιά 200αρια προπληρωμένες κάρτες  και κάθε μέρα τους φεύγουν όλες (για cosmetics μαλακίτσες), αυτό κυριώς πωλείται σήμερα και στη χώρα μας, αυτό αγοράζουν τα πιτσιρίκια, αυτό είναι το "μελλον" του gaming και θα κράξουμε τη σονυ που βγάζει ακόμα τίτλους με σενάριο..;  εγώ προσωπικά δεν θα τη κράξω και ειλικρινά χέστηκα τι θα κάνει με αυτό το κωλοπαίχνιδο, αρκεί να μου δίνει παιχνιδάρες που είναι του γούστου μου και κανένας άλλος δεν μου δίνει.

και όταν θέλω να παίξω online παρά την προβληματικότητα του psn (που είναι πολύ χειρότερο από το live σαν υπηρεσία το έχω γράψει χίλιες φορές), μια χαρά θα βρίσκω παίκτες να κάνω τη δουλίτσα μου, σίγουρα εκεί θα βρίσκω περισσότερους από κάθε άλλη πλατφόρμα  (με εξαίρεση πράγματα που είναι κυρίως για pc) 

Εννοείται πως αν έχεις PC δεν χρειάζεται να πάρεις Xbox αφού μπορείς να παίξεις τα  αποκλειστικά παιχνίδια στο PC. 

Τώρα επειδή ξέρω... όντος το play station έχει καλές εκπτώσεις ... Αλλά και τα deals with gold της Microsoft καθε εβδομάδα είναι αντίστοιχα καλές εκπτώσεις ... Επίσης η Microsoft προσφέρει γενικά καλύτερα  δωρεάν παιχνίδια με τη Xbox gold  συνδρομή της . Δεν είναι μόνο το game pass υπάρχει και το EA ACCESS που έχει 40 + παιχνίδια μέσα ...

Όλα αυτά π λες παραπάνω ισχύουν και συμφωνώ σε πολλά μαζί σου γ αυτό είπα εξαρχής ότι είναι καθαρά θέμα προτίμησης του καθένα ... Απλά πχ εγώ προτιμώ να παίζω Forza horizon 3 από το να παίζω God of war...  

Επίσης στην περίπτωση που όπως εσύ κάποιος έχει καλό PC ... Όντος θα προτιμήσει PS4 Αφου όπως είπες μπορεί να παίξει και τα μεν και τα δε exclusive ! 

Δημοσ.

Καταλαβαινετε οτι οι περισοτεροι μιλατε για ασχετα θεματα? Δεν εχει σχεση αν το ps4 εχει καλυτερα παιχνιδια απο το xbox η το switch η και το pc ακομα. Δεν εχει σχεση αν η sony δεν επιτρεπει το crossplatform. Εδω κανει κατι τραγικο, σου δεσμευει δικο σου λογαριασμο απο την προσβαση. Φανταστοιτε να το κανει αυτο σε καθε multiplatform online τιτλο. Να μην μπορεις να παιξεις το παιχνιδι που θες με το τροπο που εσυ θες την εκαστωτε στιγμη. Οχι φιλε εδω θα παιξεις diablo πχ. θες δεν θες δεν παν να ειναι το account της blizzard δεν πα να εχεις δωσει λεφτα σου, απαξ και εκανες τη μαλακια να παιξεις σε 1 φιλο σου απο το ps τον εχασες.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Έχω diablo 3 με το πρώτο expansionστο pc.

Μπορώ να παίξω και στο xbox one s; χωρίς να αγοράσω ξανά;

Οχι γιατι δεν παιζει εκει αυτο που εχεις αλλα αν το αγορασεις κ εκει θα μπορεις να εχεις τον υπαρχοντα λογαριασμο σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Γι'αυτό xbox μόνο και για όποιον τον βαστάει η τσέπη του παίρνει και το x το οποίο είναι η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΟΝΣΟΛΑ που υπάρχει μέχρι στιγμής .

**playstation : 4k 30fps(😂)

xbox one : 4k 60fps + hdr

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Andreas02 είπε

Γι'αυτό xbox μόνο και για όποιον τον βαστάει η τσέπη του παίρνει και το x το οποίο είναι η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΟΝΣΟΛΑ που υπάρχει μέχρι στιγμής .

**playstation : 4k 30fps(😂)

xbox one : 4k 60fps + hdr

Συγχαρητηρια...ο Phil μου ειπε κερδισες αλλες 300 μετοχες για αυτο το post σου και ειδικα για το μαυρισμενο!

Τωρα ξεκινα σε bullets να απαριθμεις τα αποκλειστικα

και σε 3ο μηνυμα για το blue ray που ενω ειναι παντεντα της Σονυ το αφαιρεσαν απο τις κονσολες τους καποια στιγμη xD

PS: Αν συμβουν και τα 3 εχεις bonus 1000μετοχες 

Δημοσ.

Ε αν η Sony θεωρεί το Switch ανταγωνιστική πλατφόρμα, αυτό είναι μια τεράστια νίκη για τη Nintendo και τα λόγια είναι περιττά. Η sony φοβάται...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, VanJ είπε

Ε αν η Sony θεωρεί το Switch ανταγωνιστική πλατφόρμα, αυτό είναι μια τεράστια νίκη για τη Nintendo και τα λόγια είναι περιττά. Η sony φοβάται...

μπα, ειναι απλως απληστη μεχρι αηδιας. το εχει αποδειξει πολλακις με τα drm και τα κλειστα φορματ απο το betamax μεχρι και τα τωρινα walkman που δε χρησιμοποιουν ενα universal interface, αλλα τις proprietary αηδιες της. ειναι η αλλη apple. αλλα τωρα το πηγε ακομα πιο περα..ξεφτιλες

Δημοσ.

Σταματήστε να αγοράζεται κονσόλες, φτάνει. το έχουν βγάλει τα μάτια και ο ένας και ο άλλος, δεν το βλέπεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...