BurnedPriest Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Σαν να αφαιρεί γιατρός καρκινικό όγκο ένα πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newton91 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Retromaniac είπε Για να δω τώρα τα καμάρια από το άλλο θέμα που κορόιδευαν τους xbox users... Και η σονυ είναι γνωστή για αυτές τις πολιτικές της. Δεν είναι τώρα, έτσι ήταν πάντα. Δώσε πόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Cross play δικαίωμα της να μη δώσει, η να το κάνει με όποια πλατφόρμα θέλει. Το να σου κλειδώνει τον λογαριασμό, γιατί πολύ απλά κάποια στιγμή έκανες login από το PlayStation είναι απολύτως απαράδεκτο. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση πως αν συνδεθείς από το PlayStation σου δε θα μπορείς να συνδεθείς από καμιά άλλη κονσόλα. Παρότι κάτοχος PS4, μαύρο από μένα και ποτέ ξανά δεν υποστηρίζω εταιρεία που ακολουθεί τέτοιες μεθόδους που βλάπτουν τον καταναλωτή. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 3 αποκλειστικα εκ των οποιων το ενα το καταστρεψανε και το αλλο ειναι απλα οκ... 5 αποκλειστικοτητες των 8 ωρων?Οκ...Να σημειωθει οτι δεν εχω κονσολα αρα θεωρω την αποψη μου αντικειμενικη... Ε σκέψου τα last of us , uncharted, until dawn , Detroit become human . Όλα λίγο πολύ έτσι είναι πλην God of war κάνα 2 ακόμα ... Τι καταστρέψανε από τις αποκλειστικότητες της Microsoft ? Το Forza Motorsport μετράει ...το horizon σπέρνει ... Το gears είναι παιχνιδαρα με στορυ 8 ωρών κ αυτό αλλά με καλό multiplayer ... Το Halo έχει από τα κορυφαία on line ...Πολλοί διαφωνούν με την άποψη μ αλλά γ αυτό υπάρχουν και επιλογές εκεί έξω ... Ο καθένας κάνει τις επιλογές που του ταιριάζουν καλύτερα ... Απλά εγώ προσωπικά δεν δίνω 60€ για ένα παιχνίδι που κρατάει 8 ώρες .... Γ αυτό και δεν τα μετράω καν προσωπικά ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Ε σκέψου τα last of us , uncharted, until dawn , Detroit become human . Όλα λίγο πολύ έτσι είναι πλην God of war κάνα 2 ακόμα ... Τι καταστρέψανε από τις αποκλειστικότητες της Microsoft ? Το Forza Motorsport μετράει ...το horizon σπέρνει ... Το gears είναι παιχνιδαρα με στορυ 8 ωρών κ αυτό αλλά με καλό multiplayer ... Το Halo έχει από τα κορυφαία on line ...Πολλοί διαφωνούν με την άποψη μ αλλά γ αυτό υπάρχουν και επιλογές εκεί έξω ... Ο καθένας κάνει τις επιλογές που του ταιριάζουν καλύτερα ... Απλά εγώ προσωπικά δεν δίνω 60€ για ένα παιχνίδι που κρατάει 8 ώρες .... Γ αυτό και δεν τα μετράω καν προσωπικά ... ρε παιδιά δεν έχει σημασία τι κάνει ο κάθε "εσείς".. οι πωλήσεις λένε ότι η sony σε αυτή τη γενιά κάνει καλύτερα, άρα το πόσα λεφτά θα δώσεις για ένα παιχνίδι 8 ωρών δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο στα του θέματος, αυτό που κάνει εδώ η σονυ είναι εμετικό, αλλά είναι κάτι γνωστό που το κάνει από πάντα, δεν θέλει να παίζεις με άλλες κονσόλες με pc μόνο επιτρέπει και όταν το κάνει αυτό.. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε ρε παιδιά δεν έχει σημασία τι κάνει ο κάθε "εσείς".. οι πωλήσεις λένε ότι η sony σε αυτή τη γενιά κάνει καλύτερα, άρα το πόσα λεφτά θα δώσεις για ένα παιχνίδι 8 ωρών δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο στα του θέματος, αυτό που κάνει εδώ η σονυ είναι εμετικό, αλλά είναι κάτι γνωστό που το κάνει από πάντα, δεν θέλει να παίζεις με άλλες κονσόλες με pc μόνο επιτρέπει και όταν το κάνει αυτό.. Για τον καθένα ξεχωριστά έχει σημασία το τι κάνει ο κάθε "αυτός" ... και όχι οι πωλήσεις και η μάζα ... Καθένας κοιτάει τον εαυτό του ... Όχι τις πωλήσεις οπότε το πρώτο μισώ του σχολίου σου εγώ το θεωρώ άτοπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε μαγκες τι παιζει τελευταια και το εχετε γυρισει σε click bait τιτλους ειδησεων; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Predatorkill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε στα του θέματος, αυτό που κάνει εδώ η σονυ είναι εμετικό, αλλά είναι κάτι γνωστό που το κάνει από πάντα, δεν θέλει να παίζεις με άλλες κονσόλες με pc μόνο επιτρέπει και όταν το κάνει αυτό.. Δεν ειναι οτι δεν θελει να παιζεις με αλλες κονσολες αλλα απο αλλες κονσολες. Το crossplay δικαιωμα της να το δωσει ή οχι και θα κριθει για αυτο. Το να σου κλειδωνει λογαριασμο τριτου ωστε να μην μπορεις να παιξεις απο αλλου ειναι τεραστιο φαουλ και θα επρεπε ολοι μας να κραζουμε ασχετως πλατφορμας γιατι τετοιες πρακτικες μας επιρεαζουν ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 51 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Ρε μαγκες τι παιζει τελευταια και το εχετε γυρισει σε click bait τιτλους ειδησεων; Είναι η εποχή. Καταιγισμός ειδήσεων από δις συσκευές (κινητά, τάμπλετ, υπολογιστές) οπότε πρέπει να ξεχωρίζεις. Too many ειδήσεις so little time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, dimitrisdim14 είπε Για τον καθένα ξεχωριστά έχει σημασία το τι κάνει ο κάθε "αυτός" ... και όχι οι πωλήσεις και η μάζα ... Καθένας κοιτάει τον εαυτό του ... Όχι τις πωλήσεις οπότε το πρώτο μισώ του σχολίου σου εγώ το θεωρώ άτοπο... Το κομμάτι αυτό ήταν άκυρο να σχολιαστεί εξαρχής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 6 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: Για καποιον που δεν εχει τιπτοα ειναι μπομπα! Για καποιον που εχει ενα Multiplatform ηδη ειναι αδιαφορο...Βεβαια αν ηθελες Multiplatform θα επαρνε καποιος και παλι PS μιας και εχει και τα Bonus των αποκλειστικων σε σχεση με το XBOX... Μπορεί βέβαια τα αποκλειστικά που θέλει να είναι τα Gears και Forza. Ή να το βρήκε φθηνότερο μιας και βγάζει πιο συχνά καλές προσφορές. Μπορεί ακόμα να τον βολεύει το gamepass. Σίγουρα πάντως έλλειψη παιχνιδιών δεν υπάρχει ακόμα και για κάποιον που έχει μόνο μια πλατφόρμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα χωρίς τα exclusives και το walled garden τους οι κονσόλες δεν θα είχαν ούτε το 70% των πωλήσεων τους, γιατί προκαλούν εντύπωση τέτοιες πρακτικές; Το console gaming είναι χτισμένο πάνω σε τέτοια Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από Hacker?pcs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, logistoulis είπε Το κομμάτι αυτό ήταν άκυρο να σχολιαστεί εξαρχής Τον λόγο που ήταν άκυρο να σχολιαστεί όμως δεν τον βλέπω ... Δεν καταλαβαινετε μερικοί ότι δεν είναι μόνο οι πωλήσεις που μετράνε . Ο καθένας αγοράζει κάτι γιατί εξυπηρετεί και βολεύει τον ίδιο . Εμένα με εξυπηρετεί και με βολεύει το Xbox γιατί με 100€ το χρόνο έχω 200 παιχνίδια να παίζω ... Εσένα μπορεί να σ εξυπηρετεί το PS4 η το PC και να σκας 60€ την εβδομάδα σε παιχνίδια . Μαγκιά σου . Καθένας λοιπόν όπως είπα παραπάνω κοιτάει τι "συμφέρει" αυτόν και όχι την μάζα και τις πωλήσεις . Και 5 πλασιες πωλήσεις να είχε το PS4 πάλι δεν θα με ενδιέφερε προσωπικά . Πάλι Xbox θα είχα για τους δικούς μου λόγους . Νομίζω κατάλαβες τι εννοώ και πως το είπα παραπάνω και το σχολίασα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr3sp0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Ρόδα είναι και γυρίζει... Τώρα η Sony μιλά από θέση ισχύος. Εν καιρώ όμως...; Δεν παίζει, θα τα βρει μπροστά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimitrisdim14 είπε Τον λόγο που ήταν άκυρο να σχολιαστεί όμως δεν τον βλέπω ... Δεν καταλαβαινετε μερικοί ότι δεν είναι μόνο οι πωλήσεις που μετράνε . Ο καθένας αγοράζει κάτι γιατί εξυπηρετεί και βολεύει τον ίδιο . Εμένα με εξυπηρετεί και με βολεύει το Xbox γιατί με 100€ το χρόνο έχω 200 παιχνίδια να παίζω ... Εσένα μπορεί να σ εξυπηρετεί το PS4 η το PC και να σκας 60€ την εβδομάδα σε παιχνίδια . Μαγκιά σου . Καθένας λοιπόν όπως είπα παραπάνω κοιτάει τι "συμφέρει" αυτόν και όχι την μάζα και τις πωλήσεις . Και 5 πλασιες πωλήσεις να είχε το PS4 πάλι δεν θα με ενδιέφερε προσωπικά . Πάλι Xbox θα είχα για τους δικούς μου λόγους . Νομίζω κατάλαβες τι εννοώ και πως το είπα παραπάνω και το σχολίασα ... τι είναι αυτά που λες; αν εξαιρέσεις το game pass που όντως είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, τα παιχνίδια της sony είναι διαρκώς σε εκπτώσεις έχω πάρει ένα σωρό με 20αρικα και ακόμα και παιχνίδια λίγων μηνών τα έχω βρει σε 35αρια για την ms η έννοια της έκπτωσης είναι κάτι πάρα πολύ ακριβότερο αυτό που σου λέω δεν είναι ότι είναι καλύτερο το ps4 επειδή πουλάει περισσότερο, πουλάει περισσότερο επειδή εξυπηρετεί πολύ περισσότερο κόσμο, αλλιώς θα έπαιζαν στα ίσα οι πώλήσεις όπως και την προηγούμενη γενιά και προσωπικά δεν είμαι κατά του xbox ούτε λέω να μην έχει κανείς xbox, για μένα είναι άχρηστο βέβαια επειδή έχω pc και τα exclusive της sony που τόσο πολύ θεωρείς μη αναγκαία, είναι ένας σκασμός παιχνίδια και λόγος να πάρεις την κονσόλα προσωπικά δεν σκόπευα καν να πάρω ps4, αλλά μόλις κάθισα και έβαλα κάτω πόσα από τα παιχνίδια που έχει μόνο αυτό θα με ενδιέφεραν τα έβγαλα 15+ (εκείνη τη στιγμή γιατί έρχονται κι άλλα) στο xbox τα παιχνίδια που με ενδιέφεραν ήταν ΜΗΔΕΝ και αυτό γιατί και τα λίγα exclusives του που μου άρεσαν (gears, forza, killer instict ) τα πήρα στο pc και μάλιστα τα πλήρωσα πανάκριβα σε σχέση με το πόσο πληρώνω τα παιχνίδια του ps4 η "έκπτωση" που πέτυχα ήταν στα 45 ευρώ το horizon που @@ έκπτωση ήταν.. απλά αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ο κόσμος δεν είναι (τελείως) χαζός, αγοράζει αυτό που τον συμφέρει. το ότι εσένα μπορεί να σε συμφέρει το xbox είναι απόλυτα δεκτό, απλά ανήκεις στην μειοψηφία.. έναν μέσο τυχαίο άνθρωπο που θα πετύχεις στον δρόμο είναι πιο πιθανό να τον βολεύει περισσότερο το ps4 ειδικά αν μιλάμε για μοναδικό μηχάνημα.. σου δίνει με διαφορά τις περισσότερες επιλογες σε αυτή τη γενιά οπότε το επιχείρημά σου με τους τίτλους και το κόστος τους καταρρίπτεται μια χαρά και ας μείνουμε στο θέμα μας που είναι η κομπλεξική στάση της sony στο cross platform multiplayer, με την οποία διαφωνώ κι εγώ προσωπικά, αλλά από τη στιγμή που έχουν το μαχαίρι έχουν και το καρπούζι κάνουν ο,τι γουστάρουν.. έχουν τη μεγαλύτερη βάση παικτών και σου λένε αν σου αρέσει. και με αυτόν τον τρόπο τη θωρακίζουν γιατί όσες βλακείες και αν κάνουν αυτοί, ξέρουν ότι οι υπόλοιποι έχουν κάνει χειρότερες οπότε συνεχίζουν και στο παίζουν σωτήρες του gaming.. και είναι σωτήρες του gaming γιατί χάρη σε αυτούς δεν έχουμε always online και digital only ακόμα και χάρη σε αυτούς συνεχίζει και είναι επίκαιρο το single player gaming με ιστορία σενάριο κοκ.. η αντίπαλή όχθη (αφήνω τη nintendo έξω γιατί αυτοί είναι μοναδικό φαινόμενο στη βιομηχανία, αν και θα μπορούσαν και αυτοί να ξεπεράσουν το xbox αν μεγαλώσουν κι άλλο τη βιβλιοθήκη τους) υποστηρίζει να μην σου ανήκει τίποτα και εύπεπτα online σκουπιδάκια χωρίς βάθος και νόημα για να χαίρονται τα 15χρονα μιας και λέμε για το fortnite, φίλος μου που εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα μου λέει ότι κάθε μέρα τους έρχονται καμιά 200αρια προπληρωμένες κάρτες και κάθε μέρα τους φεύγουν όλες (για cosmetics μαλακίτσες), αυτό κυριώς πωλείται σήμερα και στη χώρα μας, αυτό αγοράζουν τα πιτσιρίκια, αυτό είναι το "μελλον" του gaming και θα κράξουμε τη σονυ που βγάζει ακόμα τίτλους με σενάριο..; εγώ προσωπικά δεν θα τη κράξω και ειλικρινά χέστηκα τι θα κάνει με αυτό το κωλοπαίχνιδο, αρκεί να μου δίνει παιχνιδάρες που είναι του γούστου μου και κανένας άλλος δεν μου δίνει. και όταν θέλω να παίξω online παρά την προβληματικότητα του psn (που είναι πολύ χειρότερο από το live σαν υπηρεσία το έχω γράψει χίλιες φορές), μια χαρά θα βρίσκω παίκτες να κάνω τη δουλίτσα μου, σίγουρα εκεί θα βρίσκω περισσότερους από κάθε άλλη πλατφόρμα (με εξαίρεση πράγματα που είναι κυρίως για pc) Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα