aris1986 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Άμα παίξω frontnite στο xbox one s παίζω και με τους pcakides στο battle royal ή μόνο με τους xboxakides; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Επί του παρόντος πάντως, η Sony κρατά “ομήρους” εκατομμύρια λογαριασμούς οι οποίοι άπαξ και συνδέθηκαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με το PlayStation, δε γίνεται να χρησιμοποιηθούν σε XboxOne ή Nintendo Switch –ακόμα και σε unlink να προβεί κανείς, το πρόβλημα παραμένει. Ως εκ τούτου η μόνη λύση για εκείνους που έχοντας παίξει το Fortnite στο PS4 θέλουν να κάνουν το ίδιο και στο Switch, είναι να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό, θυσιάζοντας την πρόοδο –και τις αγορές- τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, aris1986 είπε Να είναι καλά η Sony. Πήρα xbox παμφθηνο σφραγισμένο από αγγελία γιατί όλοι sony θέλουν και πληρώνουν...! Και τι παιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και τι παιζεις? Battlefield 1, sea of thieves και original divinity. Δεν με νοιαζουν exclusives αν χάνει στα γραφικά. Εγώ στο έπιπλο tv το έχω το ανάβω και παίζω οπότε είναι, δεν είμαι σε ηλικία να κυνηγάω τίτλους και war consoles...! Δεν έχω και χρόνο πια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, aris1986 said: Battlefield 1, sea of thieves και original divinity. Δεν με νοιαζουν exclusives αν χάνει στα γραφικά. Εγώ στο έπιπλο tv το έχω το ανάβω και παίζω οπότε είναι, δεν είμαι σε ηλικία να κυνηγάω τίτλους και war consoles...! Δεν έχω και χρόνο πια. Mπορεί να έχει κάποια πολύ καλά exclusive παιχνίδια η Sony, αλλά ελάχιστα από αυτά έχουν το replayability που έχουν multiplatform games, όπως COD, PUBG, BF, GTA, FAR CRY κτλ. Πχ το God of War, ναι μεν παιχνιδαρα, μπορεί να το παίξεις για ακόμη κάνα δυο walk through, αλλά τις ώρες που θα αφιερώσει κάποιος gamer σε αυτό το παιχνίδι εν σχέση με το Fortnite είναι τελικά μια σταγόνα στον ωκεανό. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από anamenos 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 42 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Και τι παιζεις? Έχει έλλειψη παιχνιδιών το Xbox για κάποιον που δεν έχει κάτι άλλο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, NickTG είπε Έχει έλλειψη παιχνιδιών το Xbox για κάποιον που δεν έχει κάτι άλλο? Για καποιον που δεν εχει τιπτοα ειναι μπομπα! Για καποιον που εχει ενα Multiplatform ηδη ειναι αδιαφορο...Βεβαια αν ηθελες Multiplatform θα επαρνε καποιος και παλι PS μιας και εχει και τα Bonus των αποκλειστικων σε σχεση με το XBOX... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεγάλο Fail το συγκεκριμένο τι βλακεία είναι αυτή που κάνει ? αυτό δείχνει έπαρση και αλλαζονεία λες και να θέλει να τιμωρήσει κάποιον που έχει παίξει έστω και 1 φορά "αλλού"...έχει φάει πολύ κράξιμο ήδη, όπως βλέπω στο διαδίκτυο και σίγουρα οχι άδικα. 1 ώρα πριν, aris1986 είπε Battlefield 1, sea of thieves και original divinity. Δεν με νοιαζουν exclusives αν χάνει στα γραφικά. Εγώ στο έπιπλο tv το έχω το ανάβω και παίζω οπότε είναι, δεν είμαι σε ηλικία να κυνηγάω τίτλους και war consoles...! Δεν έχω και χρόνο πια. Σωστός,βέβαια έχεις πολλά "ψωμιά"ακόμα και για να σου προτείνω μερικούς τίτλους με την ευκαιρία,παίξε αν δεν το έχεις κάνει και κάνα Gears of War 4 κάνα Halo η αν σου αρέσουν τα Racing κάνα Forza 7 η Horizon 3 που είναι κλασικές αξίες, αν θές κάτι διαφορετικό σε sci fi δες το Quantum break Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από ELMastas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 What is Fortnite ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ocelote Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, aris1986 είπε Άμα παίξω frontnite στο xbox one s παίζω και με τους pcakides στο battle royal ή μόνο με τους xboxakides; Προσφέρεται cross-platform play μεταξύ Xbox One, PC, iOS και Mac. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και τι παιζεις? Τι παίζεις ? Forza ? Halo ? Gears ? Όλα τα multiplatform ? Όλα τα παιχνίδια του ea access με 24€ το χρόνο ? Όλα τα παιχνίδια του gamepass ? Μιλάμε για πάνω από 200 παιχνίδια ... Πώς ζεις χωρίς 5 αποκλειστικότητες των 8 ωρών η κάθε μία της Σόνυ ? ? 44 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Για καποιον που δεν εχει τιπτοα ειναι μπομπα! Για καποιον που εχει ενα Multiplatform ηδη ειναι αδιαφορο...Βεβαια αν ηθελες Multiplatform θα επαρνε καποιος και παλι PS μιας και εχει και τα Bonus των αποκλειστικων σε σχεση με το XBOX... Αν κάποιος ήθελε multiplatform θα έπαιρνε τo X το οποίο τρέχει πολύ καλύτερα και σε ανώτερες αναλύσεις όλα τα multiplatform παιχνίδια ... Εκτός κ αν δεν τον ενδιαφέρουν τα γραφικά καθόλου οπότε εκεί καλά τα είπες παραπάνω ... Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από dimitrisdim14 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 19 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Τι παίζεις ? Forza ? Halo ? Gears ? Όλα τα multiplatform ? Όλα τα παιχνίδια του ea access με 24€ το χρόνο ? 3 αποκλειστικα εκ των οποιων το ενα το καταστρεψανε και το αλλο ειναι απλα οκ... 5 αποκλειστικοτητες των 8 ωρων?Οκ...Να σημειωθει οτι δεν εχω κονσολα αρα θεωρω την αποψη μου αντικειμενικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 για αλλη μια φορα θελει να μας δειξει οτι ειναι κομπλεξικη εταιρεία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blue troll Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Boo Sony!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το που τελειωσε η παρουσίαση της ΜΣ/χβοχ στην ε3, γράφτηκαν σερί, γύρω στις 12 σελίδες με τα περισσότερα ποστς να κράζουν ανελέητα την παρουσίαση και την εταιρεία. Με την συγκεκριμένη είδηση εδω καθως και μετα το τέλος της παρουσίασης της σονυ στην ε3 ζήτημα αν προστεθηκαν 2-3 σελίδες (και πολλές λεω). Γαργαρα δλδ.Έχω αρχίσει να αναθεωρώ και ισως τελικα δεν πρόκειται για σονυ fanboyz αλλα για ΜΣ haters (διαφορετικό πραμα, χωρίς το ενα να αποκλείει και συνδυασμό των δυο). τεσπα, στα της είδησης, η σονυ θα πληρώσει την αλαζονεία της στο μελλον. Δεν έμαθε το μαθημα της απο το ποσο γρήγορα τα στρατιωτακια της έκαναν γκέλ σε αλλα στρατόπεδα στην προηγουμενη γενια που η κονσολα της ηταν για κάμποσα χρονια υποδεέστερη. η συνεχης πόλωση δεν ειναι ποτε καλη στρατηγική μακροχρόνια. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από hexenlord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα