pnick Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Να βάλει και το τελευταίο bios που υπάρχει... Ναι, αυτό ήδη του το είπα. Θα σας πω όταν έχω νέα. Ευχαριστώ πολύ. @radiohead επίσης.
Sheogorath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pnick είπε Ναι, αυτό ήδη του το είπα. Θα σας πω όταν έχω νέα. Ευχαριστώ πολύ. @radiohead επίσης. Μερικές οθόνες (κυρίως Dell) δεν δείχνουν bios με τους APU, ίσως είναι κάτι τέτοιο βλαμμενο πρόβλημα ασυμβατότητας. Σε παλιά οθονη πχ παίζει; Σε τηλεόραση; Μνημες λογικά θα παίξουν ανετα στα 3200. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Sheogorath 1
pnick Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Μερικές οθόνες (κυρίως Dell) δεν δείχνουν bios με τους APU, ίσως είναι κάτι τέτοιο βλαμμενο πρόβλημα ασυμβατότητας. Σε παλιά οθονη πχ παίζει; Σε τηλεόραση; Μνημες λογικά θα παίξουν ανετα στα 3200. Θα του πω να δοκιμάσει και αυτό. Ευχαριστώ. 1
pnick Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά, το πρόβλημα λύθηκε. Ήταν η πρώτη μου σκέψη για αλλαγή καλωδίου. Πήρε άλλο ποιοτικό hdmi ο φίλος μου και έπαιξε. Το έχω ξαναπάθει με καλώδιο και εγώ στο παρελθόν. Είχε ένα πού το είχε πάρει για ένα προτζεκτορα που έχει. Αυτό δεν έπαιζε τελικά. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και την βοήθεια. Πολύ ευχαριστημένος με το σύστημα ο φίλος μου. Τώρα να δούμε αν θα παίξει στο xmp η μνήμη. 3
pnick Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Και το xmp παίζει κανονικά. Οπότε όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα