Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες, 

Φτιάχνω ένα προσωπικό site και για να τα δημιουργήσω χρησιμοποιήσα Wordpress. Το site όμως δεν έχει κάποιο δυναμικό περιεχόμενο, και για να μη με "τρέχει", είπα να το γυρισω σε static και χρησιμοποιήσα κάποιο πρόσθετο για τη μετατροπή (WP static).

Παρουσιάστηκαν κάποια θέματα όμως : 

a) Στο wordpress είχα φτιάξει ελληνικά url για τις σελίδες, αλλά αυτες τώρα δε δουλευουν. (π.χ ..../επικοινωνία ), διαβάζω αριστερα -δεξια και αν έχω καταλάβει καλά κάτι πρέπει να κάνω με το .htaccess, αλλα μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει. Καμμια ιδέα, βοήθεια?? ( O server ειναι lite speed)

β) Επίσης στο server τώρα (μετα τη μετατροπή σε static) βλέπω φάκελους με percent encoding (%80%ce ....κλπ), ....πειράζει? υπάρχει τρόπος να το αποφύγω?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Α) Για να δουλεψει σωστα η Σελιδα επικοινωνίας χρειάζεται και απο πισω κωδικα σε php μόνο με html εχεις την εμφάνιση της φόρμας επικοινωνίας σε προβολή, στην αποστολή δεν έχεις κατι να γίνεται αφου λειπει ο κώδικας ;) (google-> "php send email from form" ).

Β) Εαν μετονομαστεις τους φακελους σε Ελληνικα λογικα θα είσαι οκ.

Προσωπικα θα εμενα στο WordPress για μελοντικες αναβαθμήσεις και αλλαγες, γίνονται πολυ ποιο εύκολα, υπαρχουν - και + βέβαια.

Επεξ/σία από lionheart82
  • Like 1
Δημοσ.

😱😱😱 Ναι.  

Σωστά αυτό για τη php και την αποστολή mail δε το είχα σκεφτεί...

Μου την είχε σπάσει λίγο το wordpress που μέσα σε 1 - 2 μήνες που έκανα γιανα φτιάξω τη σελίδα, έκανα καμμια 10αρια αναβαθμίσεις (κυρίως σε προσθετα, theme). 

Ευχαριστώ, θα το ξανασκεφτώ, ....συνολικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...