ChrisAce Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Το έχει το Splatoon 2, πλάκα έχει. Τώρα όσο για το odyssey και την διάρκεια του το καλύψαμε. Πήραμε και το pro controller και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά η εργονομία του δεν το περίμενα. Νόμιζα ότι θα ήταν μικρό για τα χέρια μου αλλά βολεύει μια χαρά. 1 ώρα πριν, VulnerableGod είπε Γιατί δεν του προτείνεις το Splatoon 2; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Εγώ το σπλατουν έχω και είναι μια χαρά. Αυτό το smash το είχα στο 3ds και δεν μου άρεσε. Παλιά παιχνίδι, απορώ τι του βρίσκουν μερικοί. Τελοσπαντων, περί ορεξεως κολοκυθόπιτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Εγώ το σπλατουν έχω και είναι μια χαρά. Αυτό το smash το είχα στο 3ds και δεν μου άρεσε. Παλιά παιχνίδι, απορώ τι του βρίσκουν μερικοί. Τελοσπαντων, περί ορεξεως κολοκυθόπιτα Νομιζω ότι δεν σου αρέσουν τα fighting games.Μαλλον ήθελες να γράψεις παλιό παιχνίδι αλλά δεν είναι.Οπως δεν είναι πχ. και το κάθε street fighter,mortal kombat,Tekken.Βασικα και το splatoon 2 με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαμε να το πούμε παλιό μιας και είναι σχεδόν copy paste του παλιού 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Νομιζω ότι δεν σου αρέσουν τα fighting games.Μαλλον ήθελες να γράψεις παλιό παιχνίδι αλλά δεν είναι.Οπως δεν είναι πχ. και το κάθε street fighter,mortal kombat,Tekken.Βασικα και το splatoon 2 με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαμε να το πούμε παλιό μιας και είναι σχεδόν copy paste του παλιού 1. Χαλια ήθελα να γράψω και άλλαξε λόγω του autocorrect. Street fighter kai mortal kombat έπαιζα πριν πολλά χρόνια και μου άρεσαν πολύ. Το πρώτο το είχα και στο 3ds και μου άρεσε. Αλλά το smash δεν με κράτησε. Πάνω από μια δυο φορές δεν έπαιξε ο μικρός και άλλες τόσες εγώ. Ολοκαίνουργιο είναι :). φυσικα δεν θα το πάρω στο switch. Ξαναλεω όμως, απόψεις είναι αυτές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Χαλια ήθελα να γράψω και άλλαξε λόγω του autocorrect. Street fighter kai mortal kombat έπαιζα πριν πολλά χρόνια και μου άρεσαν πολύ. Το πρώτο το είχα και στο 3ds και μου άρεσε. Αλλά το smash δεν με κράτησε. Πάνω από μια δυο φορές δεν έπαιξε ο μικρός και άλλες τόσες εγώ. Ολοκαίνουργιο είναι :). φυσικα δεν θα το πάρω στο switch. Ξαναλεω όμως, απόψεις είναι αυτές. Καταραμένο autocorrect έχω βαρεθεί να διορθώνω συνέχεια τα λάθη του🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ερωτηση προς τους γνωστες του xenoblade,να βαλω Ιαπωνικο ή Αγγλικο audio??? Πρωτη φορα παιζω το παιχνιδι και ας μην ειμαι καθολου fan των jrpg αλλα τοσα καλα λογια που εχω ακουσει θα του δωσω μια ευκαιρια. Επισης αυτη την στιγμη εχει ζωντανα καποιο tournament του smash στο καναλι της nintendo στο youtube.Μηπως εχουμε τιποτα νεα για τον χαρακτηρα που θα μπει απο το Arms. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από dekulinkgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 2 minutes ago, dekulinkgr said: Ερωτηση προς τους γνωστες του xenoblade,να βαλω Ιαπωνικο ή Αγγλικο audio??? Πρωτη φορα παιζω το παιχνιδι και ας μην ειμαι καθολου fan των jrpg αλλα τοσα καλα λογια που εχω ακουσει θα του δωσω μια ευκαιρια. Φυσικά και θα βάλεις jap dubs, δεν το συζητάμε. Δεν είναι J-RPG, απέχει πολύ το battle system, real-time είναι οι μάχες με cooldowns. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Και εγω για jap ελεγα.Thx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Ερωτηση προς τους γνωστες του xenoblade,να βαλω Ιαπωνικο ή Αγγλικο audio??? Πρωτη φορα παιζω το παιχνιδι και ας μην ειμαι καθολου fan των jrpg αλλα τοσα καλα λογια που εχω ακουσει θα του δωσω μια ευκαιρια. Επισης αυτη την στιγμη εχει ζωντανα καποιο tournament του smash στο καναλι της nintendo στο youtube.Μηπως εχουμε τιποτα νεα για τον χαρακτηρα που θα μπει απο το Arms. Είναι σαν να πηγαίνεις σε σουβλατζίδικο και να ρωτάς αν θα πάρεις γύρο πίτα απ όλα ή burger. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Ερωτηση προς τους γνωστες του xenoblade,να βαλω Ιαπωνικο ή Αγγλικο audio??? Πρωτη φορα παιζω το παιχνιδι και ας μην ειμαι καθολου fan των jrpg αλλα τοσα καλα λογια που εχω ακουσει θα του δωσω μια ευκαιρια. Επισης αυτη την στιγμη εχει ζωντανα καποιο tournament του smash στο καναλι της nintendo στο youtube.Μηπως εχουμε τιποτα νεα για τον χαρακτηρα που θα μπει απο το Arms. ιαπωνικό audio εννοειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Αυτό το xenoblade δεν το έχω παίξει ποτέ. Ίσως κάποια στιγμή πρέπει να το δω λόγω των σχολιών που είναι θετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Εντυπωσιάζομαι πάντως που υπάρχει κόσμος ο οποίος δεν γνωρίζει το πρώτο Xenoblade Chronicles. Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα RPG's όλων των εποχών, για μένα είναι άνετα στο προσωπικό μου Top 10 και παίζω κατά κύριο λόγο RPG's. Άνετα στέκεται δίπλα σε Planescape: Torment, Bloodlines, FFX και KotOR. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Κάτσε είναι το ίδιο με αυτό που είχα στο Wii ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 2 minutes ago, Mhlogiatros said: Κάτσε είναι το ίδιο με αυτό που είχα στο Wii ; Ναι, το ίδιο είναι. Πρόσθεσαν ένα επιπλέον ending. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Εντυπωσιάζομαι πάντως που υπάρχει κόσμος ο οποίος δεν γνωρίζει το πρώτο Xenoblade Chronicles. Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα RPG's όλων των εποχών, για μένα είναι άνετα στο προσωπικό μου Top 10 και παίζω κατά κύριο λόγο RPG's. Άνετα στέκεται δίπλα σε Planescape: Torment, Bloodlines, FFX και KotOR. Ήταν το προσωπικό μου Νο1 για αρκετό καιρό, μέχρι που βγήκε το Witcher 3. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις