Daredevil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 προφανώς έχουν κάποιο save data πρότυπο (encryption/type) και κάποια παιχνίδια δεν το ακολουθούν και ανησυχούν για entry points..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν μου λέει κάτι αυτό. Ας βρουν άλλο τρόπο, δεν γίνεται να κινδυνεύω να χάσω χαρακτήρες με 200 και 300 ώρες playtime, επειδή αυτοί είναι ηλίθιοι. Στο κάτω κάτω της γράφης, τι πάει να πει «cheating»; Βάζω και για αυτό συνδρομή, για να υπάρχει moderation και έλεγχος, κάνει κάποιος επίτηδες disconnect; Ρίχτου ένα πέναλτι στο rating να δούμε αν θα το ξανακάνει. Εχω χασει και εγω 300+ ωρες save στα ds, δεν διαφωνώ με αυτά που λες απλα το επισημαίνω οτι για τη συγκεκριμένη σειρα δεν ισχύει μονο στο switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Malthador είπε Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα έτσι όπως τα περιγράφεις. Ο τύπος στην φωτογραφία παίζει directly κάτω από το φως του ηλίου. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο, είναι do-able στο Switch, στο 3DS δεν γίνεται όμως, καθώς έχει πολύ μικρή φωτεινότητα. Εσύ όταν λες ότι είδες το Switch σε ηλιοφάνεια, εννοείς σε στεγασμένο μπαλκόνι; Δηλαδή σε σκιά; Αν βρίσκεις ενοχλητικό κάτι τέτοιο, τότε μάλλον αποσπάσαι εύκολα. Τερματίσα το Salt and Sanctuary στο χωριό κάτω από τη σκιά των δέντρων και δεν είχα πρόβλημα. Αναφέρω συγκεκριμένα αυτό το game, γιατί είναι τίγκα σκοτεινό και ούτως ή άλλως το έπαιζα με τέρμα φωτεινότητα. Σε κάθε περίπτωση, πιο πολύ με ενοχλεί να παίζω στην τηλεόραση, σε σκοτεινό δωμάτιο και να έχει μείνει από πίσω ανοιχτό το παράθυρο, παρά να παίζω με το Switch σε εξωτερικό χώρο. ------------------------- Ερώτηση, γιατί έχω μπλέξει τα μπούτια μου, το Xenoblade Chronicles 2- Torna: Golden Country είναι stand-alone game ή απαιτεί το πρώτο XC2; το torna είναι stand alone αφού η ιστορία του είναι σε τελείως διαφορετική χρονική στιγμή από το κανονικό game συν ότι οι μισοί χαρακτήρες που υπάρχουν στο κανονικό εκεί δεν υπάρχουν καν γιατί είναι 400 χρόνια πίσω το story. Πάντως αν είναι να παίξεις το game ξεκίνα με το αρχικό. έχουμε κανά review στο πως είναι το φετινό nba? Γιατί ο περσινό ήταν τελείως απαράδεκτο σε gameplay λέω γιατί σε performance είχε τα θέματα του αλλά σε φορητό μπορούσες να παίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Βγαινουν σιγα σιγα τα rumors για την Πεμπτη οπως βρηκαν στο splatoon datamine.Σε 1 ωρα ή αυριο στις17.30 θα εχει official ανακοινωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει address το πρόβλημα της ιπποδύναμης του Switch. Έβαλα να παίξω λίγο Skyrim και το έβγαλα στα 10 λεπτά, κόντεψα να ξεριζώσω τα μάτια μου με τα 30 καρέ. Το ίδιο πράγμα γίνεται και στο DOOM, αν και δεν είναι τόσο ενοχλητικό εκεί. Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα των multiplatforms στο Switch δεν είναι η τιμή, όποιος θέλει να παίζει φορητά ξέρει ότι θα πληρώσει έξτρα. Το πρόβλημα είναι το performance. Υπάρχει ένας απλούστατος τρόπος να λυθεί και δεν κατανοώ γιατί -εκτός από την Nintendo- κοιμάται όρθια και η Nvidia. Όπως ανέφερα και στο νήμα του PS4, πρόσφατα έφτιαξα US account και έβαλα PS Now συνδρομή. Το PS Now παίζει PS3 και PS4 games σε 720p (για την ώρα) streamάροντάς τα από τους αντίστοιχους servers στην Αμερική. Με 30άρα vdsl στο σπίτι μου παίζει μπόμπα. Αντίστοιχα, η Nvidia έχει το Geforce Now στη Shield σειρά της και πρόσφατα ξεκίνησε η κλειστή beta για PC και Mac. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (έχω στείλει request για κλειδί και περιμένω), δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από το να παίζει άψογα, όπως παίζει και το PS Now. Πρέπει η Nvidia να σκουντήξει λίγο την Ν μπας και ξυπνήσουν και κάνουν κάποιο collaboration ώστε να παίζουν σωστά τα multiplatforms στο Switch, έστω και μέσω streaming. Και το streaming εκτός από το πρόβλημα της ιπποδύναμης, λύνει και το -ακόμα σημαντικότερο- πρόβλημα της χωρητικότητας του Switch. Αν ήμουν CEO της NoJ θα το είχα κάνει χτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Streaming σε φορητό Malthador? Λύνει ένα πρόβλημα, δημιουργεί άλλο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 πάντως διάβαζα στο eurogamer ότι το wolfenstein είναι ένα τεχνολογικό θαύμα στο switch και όσο προχωράει θα υπάρχουν και καλύτερες υλοποιήσεις από τα multies. Παρόλα αυτά κάποια παιχνίδια σαν το skyrim που μόνο για gameboy δεν έχουν βγει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να το παίξει στο switch. Το streaming καλό είναι για σειρές με ενοχλεί αφάνταστα η όποια στροφή προς τα κει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Στελνουν early access codes για το arena of valor νομιζω σε οποιον ειχε γραφτει στην beta ή επαιξε στην Βeta.Μεχρι τις 14 Σεπ θα ειναι και το progress μεταφερεται για οταν κυκλοφορησει κανονικα το game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 βγηκε demo του megaman 11, το δοκιμασε κανεις? https://www.nintendo.com/games/detail/mega-man-11-switch εγω ενθουσιαστηκα, επιτελους καινουργιο megaman 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι όπως τα παλιά που εσπαγες χειριστήρια η το έχουν κάνει κάπως πιο γραμμικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, orck είπε Είναι όπως τα παλιά που εσπαγες χειριστήρια η το έχουν κάνει κάπως πιο γραμμικό; μου φανηκε πιο γραμμικο και ευκολο σε σχεση με τα προηγουμενα που στο πρωτο λεπτο εψαχνες τα κομματια σου. μου αρεσε παααρα πολυ, ακριβως οπως ηλπιζα να ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 4 hours ago, panther_512 said: Streaming σε φορητό υβριδικό Malthador? Λύνει ένα πρόβλημα, δημιουργεί άλλο..... Καταρχάς fixed. Κατά δεύτερον, δεν θα είναι μια μέθοδος για όλους, θα γίνεται υπό όρους, αλλά ούτως ή άλλως έχω την αίσθηση ότι είμαστε past this point πλέον. Όπως για να παίξεις NBA2K19 μαζί με το physical cartridge θες και μια microSD καρτούλα παρέα. Ε ομοίως, αν θες να παίζεις FFXV στο Switch σου streamάροντας, θα κάνεις την υποχώρηση να αγοράσεις ένα 5GHz router, τι να κάνουμε. Και στην τελική, έχουν δημιουργήσει τόσα προβλήματα χωρίς λόγο και αιτία στους εαυτούς τους (voice chat, online, πρόσφτα το μπλέξιμο με το Torna κοκ), που αυτό μοιάζει πταίσμα μπροστά στα υπόλοιπα. 4 hours ago, Daredevil said: πάντως διάβαζα στο eurogamer ότι το wolfenstein είναι ένα τεχνολογικό θαύμα στο switch και όσο προχωράει θα υπάρχουν και καλύτερες υλοποιήσεις από τα multies. Παρόλα αυτά κάποια παιχνίδια σαν το skyrim που μόνο για gameboy δεν έχουν βγει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να το παίξει στο switch. Το streaming καλό είναι για σειρές με ενοχλεί αφάνταστα η όποια στροφή προς τα κει Εντάξει εγώ είμαι ένθερμος υποστηρικτής του streaming, αλλά και σε κάθε περίπτωση, αν δεν υπάρχει εναλλακτική, γιατί να μην υπάρχει τουλάχιστον αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 το game streaming με ενοχλεί τι να σου πω σαν την γάτα το νερό . Καταρχήν πιστεύω ότι εταιρείες σαν την ΕΑ οτιδήποτε έχει online το εκμεταλλεύονται τόσο ώστε να έχουν καταστρέψει κατά πολύ τα παιχνίδια, με το streaming θα φτάσουν σε σημείο να παίζεις παιχνίδια με διαφημίσεις, επεισόδια κλπ κλπ. Επίσης χάνεις την μαγεία/προσωπικότητα της κονσόλας, έδωσα πχ 300ε για να έχω το switch μου με τις κασέτες του κλπ να βλέπω ειδικές εκδόσεις για την κονσόλα blah blah έστω κι αν είναι σε 30φπσ (φυσικά οκ είμαι και λίγο περίεργος, θα μπορούσα να παίξω ακόμα και σήμερα το tomb raider στο saturn σε αντίθεση με την ανώτερη έκδοση για Pc , έτσι για να δω την τότε προσέγγιση στην κονσόλα), αν ήταν να την πάρω για να μου πετάξουν το Ν streaming για να παίζω PC Games ok έπαιρνα κι ένα πιο καλό λάπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larrykyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Το Resident Evil 7 cloud version κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία . Αν πετύχει το πείραμα ίσως το δούμε και στα μέρη μας.Free trial 15 λεπτών και 18$ περίπου για 6 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, larrykyr είπε Το Resident Evil 7 cloud version κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία . Αν πετύχει το πείραμα ίσως το δούμε και στα μέρη μας.Free trial 15 λεπτών και 18$ περίπου για 6 μήνες Μακαρι να μην το δουμε ποτε με αυτο το συστημα ασε που μετα το 6μηνο το save ειχαν πει οτι χανεται για παντα εκτος αν πληρωσεις παλι πριν το 6μηνο ασχετος αν τερματισες ή οχι το game για να κρατησεις το save. Στις αλλες κονσολες το game κανει 30$ και το κρατας για παντα και στο switch θελουν 18$ για 6μηνο stream. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις