Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 9 minutes ago, logistoulis said: συνεχίζω να θεωρώ το ds4 το καλύτερο εργονομικά και πιο απροβλημάτιστο στη χρήση αν εξαιρέσουμε βέβαια την γελοία αυτονομία 11 minutes ago, logistoulis said: πλέον είμαι πέρα για πέρα πεπεισμένος ότι το xone controller είναι με διαφορά ο,τι πιο ποιοτικό υπάρχει στην αγορά και παρέα με κάμποσες eneloop ο,τι καλύτερο, αλλά φυσικά πλήρως ακατάλληλο για switch Γιατί; Επειδή δεν έχει motion controls; Ναι, οκ, πέρα από αυτό όμως για παιχνίδια που δεν έχουν σκόπευση είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Έπαιζα χτες XC με το Elite V2 και είναι σκέτη απόλαυση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στο xone ανέκαθεν αντιπαθούσα τον σταυρό, είναι κακός και ας μην έχει τα θέματα ακριβείας του switch pro τα χειριστήρια των playstation διαχρονικά θεωρώ ότι έχουν καλούς σταυρούς τεσπά, αφού το πήρα ειδικά στα 3d παιχνίδια εννοείται ότι θα παίζω με το pro αφού είναι η "ενδεδειγμένη" λύση και μάλλον η ιδανικότερη, ευτυχώς στο smash δεν θέλω σταυρό, αλλά σε κάποια παιχνίδια υποχρεωτικά με βλέπω να ξαναβάζω ds4 θα κάτσω να δοκιμάσω αρκετή ώρα tetris 99 μες στο σκ να δω Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 “πλέον είμαι πέρα για πέρα πεπεισμένος ότι το xone controller είναι με διαφορά ο,τι πιο ποιοτικό υπάρχει στην αγορά και παρέα με κάμποσες eneloop ο,τι καλύτερο, αλλά φυσικά πλήρως ακατάλληλο για switch“ Αυτό. Φορτίζω τις μπαταρίες και ξεχνάω ότι υπάρχουν. Εκεί που το DS4 το φορτίζω δύο φορές τη βδομάδα, του Xbox δεν θέλει ούτε μια φορά το μήνα. Κοντεύω να τελειώσω το BOTW στο PC και ακόμα δεν έχω ξαναφορτίσει τις μπαταρίες. Το Pro Controller το ζαχαρώνω αλλά όχι στα τυπικά 80 ευρώ της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή έχει κάπου 55 λίρες στο Amazon και 65 ευρώ σε σκρουτζομάγαζα αμφιλεγόμενης αξιοπιστίας και με μικρή διαθεσιμότητα. Υπάρχουν και αξιόλογες εναλλακτικές βέβαια, ευτυχώς περισσότερες σε σχέση με των joycons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Ισχυει ακομα το κουπονι που αναφερθηκε πριν 2 σελιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) τα κομματια εχουν εξαντληθει απο εχθες. το ειπα και εδω Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από christos_75 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, christos_75 είπε τα κομματια εχουν εξαντληθει απο εχθες. Οποτε δεν μπορω να διαλεξω αλλο bundle, ηταν μονο για το Mario? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 το "κουπονι" ηταν μονο για το συγκεκριμενο πακετο 1 λεπτό πριν, james9tito είπε Οποτε δεν μπορω να διαλεξω αλλο bundle, ηταν μονο για το Mario? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, christos_75 είπε το "κουπονι" ηταν μονο για το συγκεκριμενο πακετο Damn, ευχαριστω για την απαντηση ηθελα ενα για ενα παιδακι στη γειτονια που ζαχαρωνει το δικο μου εδω και ενα χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, james9tito είπε Damn, ευχαριστω για την απαντηση ηθελα ενα για ενα παιδακι στη γειτονια που ζαχαρωνει το δικο μου εδω και ενα χρονο. η προσοφορα ηταν μεχρι 3/6 ή μέχρι εξανλησεως των αποθεματων. Εχε το νου σου στο link, μπορει να ανεβασουν κομματια μεχρι τοτε (αν και δυσκολο το κοβω - αλλα ποτε δεν ξερεις) https://www.public.gr/product/nintendo-switch-2019-neon-redneon-blue-konsola-nintendo-and-mario-odyssey/prod10492582pp/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 14 minutes ago, james9tito said: Damn, ευχαριστω για την απαντηση ηθελα ενα για ενα παιδακι στη γειτονια που ζαχαρωνει το δικο μου εδω και ενα χρονο. Στο θέμα στις προσφορές, έχω δώσει screenshot με το bundle να φαίνεται στα €299 από το Public. Δεν χάνει κανείς κάτι να πάει στις άλλες αλυσίδες και να ζητήσει ευγενικά price match. Με λίγη ευγένεια πήρα από Πλαίσιο το X1 Elite gamepad V2 στα €160 αντί για €180 και με δύο χρόνια εγγύηση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, nzeppos είπε Μετά από κάμποσο ψάξιμο ακόμα για παιχνίδια μεγάλης βαθμολογίας και ει δυνατόν χαμηλής τιμής με άφθονες ώρες gameplay, φτιάχτηκε ένα backlog από παιχνίδια προς μελλοντική αγορά ειδικά αν παίξει γενναίο offer (εξού και η συνδρομή στο psprices για να πάρω τις σχετική ειδοποιήσεις). Η σειρά είναι τυχαία: Steamworld Dig 2 Enter The Gungeon While True: Learn() Xenoblade Chronicles 2 The Binding Of Isaac: Afterbirth+ Return Of The Obra Dinn Golf Story Stardew Valley Celeste Και 2-3 άλλα που δεν μου έρχονται τώρα. Προς το παρόν λέω να δοκιμάσω το Okami HD. Το steamworld φαίνεται ωραίο. Φαντάζομαι αυτή η λίστα δεν περιλαμβάνει τα "κλασσικά" της nintendo paper mario origami king, luigi mansion, mario maker 2 κ.ο.κ | Μετά από 4-5 ώρες παιχνιδιού άρχισα να το βαριέμαι ιδιαίτερα το breath of the wild. Η χαρά του να σκαρφαλώνεις στα βράχια ως κατσίκι, να πετάς πέρα δώθε και να πετάς πέτρες στα άλλα παιδάκια (τέρατα) τελειώνει πολύ γρήγορα. Τώρα έμειναν μόνο τα αρνητικά, όπως άδειο σκηνικό/κόσμος (τελείως όμως σε πολλές περιπτώσεις που είναι σαν tech demo), κάτω του μετρίου γραφικά (σε οθόνη, σε handheld είναι καλύτερη η κατάσταση), μικρή ποικιλία εχθρών, χαζοί γρίφοι, ανύπαρκτη μουσική και κακό voiceover (όταν το δεις μια στο τόσο και δεν είναι "χου χουμ" με υπότιτλους), νιανια υπόθεση κ.ο.κ. Ήθελα να ήξερα αυτοί που το έβγαζαν το "καλύτερο open world RPG" στα γιουτούμπια και reddit, έχουν παίξει ποτέ RDR2 ή witcher 3; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 21 minutes ago, LongTom said: Ήθελα να ήξερα αυτοί που το έβγαζαν το "καλύτερο open world RPG" στα γιουτούμπια και reddit, έχουν παίξει ποτέ RDR2 ή witcher 3; Ανίδεοι ήταν αυτοί, μιας και ούτε το BotW, αλλά ούτε το RDR2 είναι RPG's! Switch Owners Can Claim Three Free Games If They Already Own Select Titles Βλακειούλες, αλλά τζάμπα βλακειούλες nonetheless. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 To Public έκανε παραδόσεις: 31 minutes ago, LongTom said: Ήθελα να ήξερα αυτοί που το έβγαζαν το "καλύτερο open world RPG" στα γιουτούμπια και reddit, έχουν παίξει ποτέ RDR2 ή witcher 3; Έχω παίξει μερικές ώρες RDR2 και δεν είναι ακόμα RPG. Αλλάζει πιο μετά? Υποψιάζομαι πως ούτε το Breath of the Wild είναι, μιας και κανένα προηγούμενο δεν ήταν, αλλά μιας και δεν το έχω παίξει ακόμα θα κρατήσω κάποιες αμφιβολίες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, Dreyar είπε Μέσω του NBA2K Πάντως δεν έχω δει να έχει ανεβάσει κάτι το community του SW, έχεις δει κάπου έτοιμα σήματα κτλ ή απλά δεν εμφανίζονται σε μένα;! Ευχαριστώ. Ναι υπάρχουν έτοιμα σήματα και γήπεδα (αυτά που έχει δηλαδή απλά με χρώματα ομάδος) έχω βρει σήματα της ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Αρμάνι, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ κτλ κτλ. Αλλά όχι ολόκληρες ομάδες και ρόστερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 46 λεπτά πριν, LongTom είπε Μετά από 4-5 ώρες παιχνιδιού άρχισα να το βαριέμαι ιδιαίτερα το breath of the wild. Πιστεψε με δεν εισαι ο μονος που δεν τον τραβηξε το Zelda,οπως υπαρχει κοσμος που βαρεθηκε και το Red Dead 2 και το Witcher 3 και τα παρατησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις