Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

Τελικά το dragon quest τα παράτησα καθώς δεν όχι μόνο δεν με τράβηξε αλλά το βαρέθηκα κιόλας. Γενικά έχω φάει εκατοντάδες ώρες στα jrpg αλλά εδώ δεν ξέρω δεν είχε κανένα challenge ούτε ενδιαφέρον να με κρατήσει. Δλδ δεν με ενοχλεί το σαδιστικό grinding που έχουν τα jrpg αλλά τουλάχιστον να έχει και κάποια πρόκληση το σύστημα μάχης τους.

Εδώ ακόμα και στο να το βάλεις στο ποιο δύσκολο lvl οι μάχες ήταν απλά έναν ατελείωτο επαναλμβανόμενο σπαμάρισμα των ίδιων κινήσεων άντε και με κανένα heal. 

Ούτε τα γραφικά μου άρεσαν και ο σχεδιασμός του κόσμου του ούτε φυσικά το story του. 

Τώρα έχω πιάσει το Valkyria 4 πάρα πολύ καλό. Δεν το περίμενα τόσο καλό και με το ενδιαφέρον σύστημα μάχης συν τα γραφικά και γενικά όλο το gameplay του. 

Ισχύει γενικά για το dragon quest , δυσκολευει προς το τελος του act 2. To act 3 εχει μερικες πολυ δυσκολες μαχες αλλα οκ μεχρι να φτασεις εκει θες 70+ ωρες. 

Το Valkyria ειναι παιχνιδαρα , το 4 για μενα πολυ καλυτερο απο το 1. Το ενδιαφερον με το παιχνιδι ειναι οτι σε ωθει να τελειωνεις την καθε αποστολη σε οσο λιγοτερα turns γινεται για να κερδιζεις ποιο πολυ XP και λεφτα και ετσι παιζεις ποιο ριψοκινδυνα αλλα παραλληλα και ποιο τακτικα χαρη στο πολυ καλο level design. Απολαυστικο παιχνιδι .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To IGN παλι τα καταφερε να γινει γνωστο με την κακη εννοια με το review του για το xenoblade.

Στο αρχικο review που ανεβασαν ειχαν αναφερει λαθος τα ονοματα κεντρικων χαρακτηρων,εχει οπως φαινεται παρα πολλα major spoilers το review και καποια ''περιεργα''παραπονα και τελος ενω παραδεχεται ο reviewer οτι αυτη ειναι η καλυτερη εκδοση του παιχνιδιου,του βαζει χαμηλοτερο score απο αυτο στο Wii.

Δεν χρειαζεται να πω οτι τα dislikes εχουν χτυπησει κοκκινο.

Τα σχολια απο κατω μιλανε απο μονα τους

3 hours ago, nzeppos said:

ως κάτοχος Xbox One και PS4, δεν μπορώ να βρω άλλα παιχνίδια της προκοπής και του γούστου μου

Πάντως κάμποσα από τα καλά παιχνίδια του Switch δεν είναι σε κανένα από τα 2 οπότε είτε τα έχεις είτε όχι δεν λέει τίποτα. 

3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εισαι σιγουρος οτι θες οντως να αγορασεις Switch? Ετσι οπως το αναβαλεις συνεχεια και ετσι οπως το γραφεις και εσυ ο ιδιος,μαλλον δεν σε ενδιαφερει καθολου η κονσολα οπως ισως να νομιζεις.

Δεν χρειαζεται να σου πω τι γινεται σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη απο πλευρας ζητησης σε Switch ακομα και full price χωρις κανενα παιχνιδι.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό μου έχει φύγει αυτή η κάψα για το Switch, ειδικά με όλα αυτά που διαβάζω με τα joycons και τα μισά games σε cartridges με το υπόλοιπο μισό να θέλει download.

Επίσης δεν φταίω εγώ που οι προσφορές για το Switch βγαίνουν σε περίοδο που δεν με βολεύει. 😛

3 ώρες πριν, Malthador είπε

Στη θέση σου θα το αγόραζα. Δεν πρόκειται να έχεις πάλι ευκαιρία να το τσιμπήσεις φέτος σε αυτή την τιμή μαζί με το Odyssey.

Το κόβεις και τιμολόγιο και πάει στα €240. :P

Είναι εξατομικευμένη προσφορά, αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. :P

-------------------

In other news, το XC κάπως καλύτερα φαίνεται στο dock. Σε handheld είναι μια αηδία το φίλτρο, περιμένω πως και πως mod.

Δεν μπορώ να κόψω τιμολόγιο. 😛

Games δεν με βλέπω να παίρνω πάρα πολλά ούτως ή άλλως οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσω 270€ την δεδομένη στιγμή. Μεγάλη πιθανότητα απλά να παίξω για λίγο καιρό και μετά να το παρατήσω. Και προφανώς ούτε σε αγγελίες αξίζει να κοιτάξω ώστε να γλυτώσω 20-30€ (και αν).

Δυστυχώς η προσφορά βγήκε σε περίοδο όπου θα φύγουν ήδη αρκετά λεφτά και δεν ψήνομαι να φύγουν και άλλα. Ίσως αν πληρωνόμουν νωρίτερα να το έπαιρνα, έκανα κάτι υπερωρίες αυτό το μήνα οπότε θα βγει καλός ο μισθός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, NickTG είπε

Πάντως κάμποσα από τα καλά παιχνίδια του Switch δεν είναι σε κανένα από τα 2 οπότε είτε τα έχεις είτε όχι δεν λέει τίποτα. 

Για μένα καλώς ή κακώς λέει, γιατί εκτός του ήδη υπάρχοντος backlog σε PS4/Xbox αυτά που θεωρώ στο Switch "καλά" παιχνίδια (ή τελοσπάντων του γούστου μου) ζήτημα να είναι 5-6 τίτλοι το πολύ.

Τα υπόλοιπα είναι είτε multiplatform που τα έχω ήδη ή μπορώ να τα βρω πολύ πιο φτηνά σε PC (πχ. το Ace Attorney που μόλις ξεκίνησα), είτε παλιές κυκλοφορίες τύπου XCOM/Bioshock που έπαιξα πριν χρόνια και πλέον δεν με ενδιαφέρουν, είτε ΑΑΑ τίτλοι που τους παίζω εδώ και καιρό σε CEMU emulator (BOTW, Mario Kart 8, DK Tropical Freeze), είτε δεν είναι της προτίμησής μου παρά τις υψηλές βαθμολογίες (πχ. το κατά τ' άλλα εξαιρετικό Three Houses).

Διαβάζοντας καμια 20αριά σελίδες πίσω στη συζήτηση εδώ, νομίζω το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν το Astral Chain, άντε και το Luigi's Mansion 3.

Τελοσπάντων, δεν κατηγορώ την κονσόλα ή τη Nintendo. Και με αυτά που έχω τώρα είμαι βέβαιος ότι θα περάσω αρκετό καιρό αναμένοντας να κυκλοφορήσει κάτι νέο, ενώ παράλληλα ψάχνω και για παιχνίδια που πιθανώς να μου έχουν διαφύγει. Προσωπικά όμως θα περίμενα περισσότερα ΑΑΑ exclusives σε μια κονσόλα 3 ετών, αλλά αυτό ήταν κάτι που γνώριζα πριν την αγοράσω.

Επεξ/σία από nzeppos

δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ τις περισσότερες ώρες σε game τις έχω φάει στο switch παρά στο pc. Τώρα έχω φάει τρελό κόλλημα με το animal crossing. Αυτό το game έγινε κανονικά η παρέα στην καραντίνα :P

• Like 3

9 ώρες πριν, nzeppos είπε

Μετά από 60+ ώρες σε BOTW με CEMU, ώριμη σκέψη-αναζήτηση εβδομάδων, άφθονα videos στο Youtube και αναμονή άνω της μιας εβδομάδας για (υποτίθεται) άμεσα διαθέσιμο bundle του Πλαισίου, αγόρασα για πρώτη φορά στη ζωή μου μηχανάκι της Nintendo (τα δανεικά δεν μετράνε).

Είμαι ένας νέος και ευτυχής κάτοχος Switch. Μαζί με δύο έξτρα joycons, γιατί το αρχικό δεξί controller βγήκε προβληματικό (δεν συγχρονίζει ασύρματα ενώ αποσυνδέεται συχνά για λίγα δευτερόλεπτα όταν είναι πάνω στην κονσόλα, θέλω να τσεκάρω με την αντιπροσωπεία αν μπορώ να τους στείλω μόνο το joycon γιατί όλη την κονσόλα αποκλείεται).

Όσο για παιχνίδια: στο BOTW πήγα πάσο αφού το παίζω ήδη σε PC, οπότε πήρα Animal Crossing, Mario Party, NBA 2k20 (με την έκπτωση, διαφορετικά ούτε 10 ευρώ δεν αξίζει), Pokemon Sword, το Mario Odyssey που ήταν στο bundle και το Hollow Knight (που δεν πίστευα ότι θα δω πάνω από 5 λεπτά αλλά τελικά το έχω προχωρήσει κάμποσο, κάτι έχει και με κρατάει παρ' ότι δεν μου αρέσουν αυτά τα 8-bit platform παιχνίδια εν έτει 2020). Όλα digital εννοείται με κωδικούς από κλειδάδικα, εκτός από το Odyssey προφανώς.

Μέχρι στιγμής σούπερ ευχαριστημένος, δεν το συζητάω. Αλλά το πρόβλημα βέβαια είναι ότι ως κάτοχος Xbox One και PS4, δεν μπορώ να βρω άλλα παιχνίδια της προκοπής και του γούστου μου. Έχω δει όλες τις λίστες των top-30 και όλο το lineup για το 2020 και ζήτημα να με ψήνουν έστω και λίγο πάνω από 2-3 παιχνίδια.

Εδώ είναι μια καλή στιγμή να κλάψω, μιας και πήρα το ίδιο πακέτο 80 ευρώ ακριβότερα.

Έτσι είναι, το switch είναι κατά την γνώμη μου πολύ καλό εάν έχεις άλλη συσκευή και θέλεις τα 5-10 exclusive της nintendo.

Η γυναίκα ήθελε τα animal crossing, εγώ τις πλατφόρμες (mario odyssey, mario maker 2) και έτσι τα πήραμε (switch lite + switch). 

Όλα τα άλλα είτε παίζουν πολύ χειρότερα από PC-PS-XBOX, βλέπε witcher 3, ή δεν παίζουν καθόλου. Έχει jrpg από ότι είδα, αλλά δεν είμαι φαν.

|

Πάντως το BoTW στο PC ήταν χειρότερη εμπειρία από το switch imho. Μπορεί να υπάρχουν mods για το PC, αλλά στη native συσκευή παίζει καλύτερα από ότι είδα.

Μπορεί να ήταν οι κακές ρυθμίσεις που είχα ή κάποιο άλλο πρόβλημα με την cemu, αλλά σίγουρα η εμπειρία ήταν καλύτερη στην κονσόλα+τηλεόραση.

Γενικά το emu για το wii u πολύ μπελαλίδικο και δύσκολο να το στήσεις. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, nzeppos είπε

Εδώ είναι μια καλή στιγμή να κλάψω, μιας και πήρα το ίδιο πακέτο 80 ευρώ ακριβότερα.

εγώ είχα πάρει switch+mario+smash 399 , το v.1 ήταν τότε βέβαια δεν υπήρχε το νέο 

11 ώρες πριν, nzeppos είπε

, δεν μπορώ να βρω άλλα παιχνίδια της προκοπής και του γούστου μου. 

ε όχι και δεν υπάρχουν  παιχνίδια της προκοπής!!!

FB_IMG_1590646718715.jpg

Επεξ/σία από logistoulis

• Moderators
16 hours ago, Malthador said:

Μου έστειλε προσφορά το Public, το V2 Switch μαζί με Mario Odyssey στα €299.

Θα είναι λίγο υπερβολή να πάρω και τρίτο NSw ε; 😕

Αν το παρκαρισμένο στο μπάνιο το παίρνεις και καλοκαιρινό μπαλκόνι βραδάκι, όχι 😛 

13 hours ago, Fulgore said:

Ετσι οπως το αναβαλεις συνεχεια και ετσι οπως το γραφεις και εσυ ο ιδιος,

Pun intended? 🤣

12 hours ago, chek2fire said:

Τελικά το dragon quest τα παράτησα καθώς δεν όχι μόνο δεν με τράβηξε αλλά το βαρέθηκα κιόλας. Γενικά έχω φάει εκατοντάδες ώρες στα jrpg αλλά εδώ δεν ξέρω δεν είχε κανένα challenge ούτε ενδιαφέρον να με κρατήσει. Δλδ δεν με ενοχλεί το σαδιστικό grinding που έχουν τα jrpg αλλά τουλάχιστον να έχει και κάποια πρόκληση το σύστημα μάχης τους.

Εδώ ακόμα και στο να το βάλεις στο ποιο δύσκολο lvl οι μάχες ήταν απλά έναν ατελείωτο επαναλμβανόμενο σπαμάρισμα των ίδιων κινήσεων άντε και με κανένα heal. 

Ούτε τα γραφικά μου άρεσαν και ο σχεδιασμός του κόσμου του ούτε φυσικά το story του. 

Τώρα έχω πιάσει το Valkyria 4 πάρα πολύ καλό. Δεν το περίμενα τόσο καλό και με το ενδιαφέρον σύστημα μάχης συν τα γραφικά και γενικά όλο το gameplay του. 

Θα τσεκάρω το Valkyria, δεν το είχα υπ' όψη. Btw το έβγαλα το DQ 11 με πολύ χαρά. :D 

6 hours ago, chek2fire said:

δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ τις περισσότερες ώρες σε game τις έχω φάει στο switch παρά στο pc. Τώρα έχω φάει τρελό κόλλημα με το animal crossing. Αυτό το game έγινε κανονικά η παρέα στην καραντίνα :P

Ε πες και 2 πράγματα για το AC. Βλέπω συνέχεια διαφημίσεις στην τηλεόραση και γνωρίζω πόσο καλά τα έχει πάει σε πωλήσεις, αλλά το μόνο που ξέρω στην πραγματικότητα για αυτό είναι "κάτι παιδάκια που παίζουν χαρούμενα γύρω γύρω στην εξοχή" 😛 

• Moderators
1 minute ago, GeorgeMan said:

Αν το παρκαρισμένο στο μπάνιο το παίρνεις και καλοκαιρινό μπαλκόνι βραδάκι, όχι 😛 

Καλά, αν είχε σπάσει το Lite, άνετα θα έσπρωχνα το OG που έχω και θα τσίμπαγα το V2.

Το θέμα είναι ότι με δύο Switch είμαι κομπλέ αυτή τη στιγμή, η μικρή είναι τριών, δεν μπορώ να δικαιολογήσω αγορά και τρίτου Switch στη γυναίκα μου, όταν έχω ήδη τρία 3DS's. :( 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, LongTom είπε

Έτσι είναι, το switch είναι κατά την γνώμη μου πολύ καλό εάν έχεις άλλη συσκευή και θέλεις τα 5-10 exclusive της nintendo.

Η γυναίκα ήθελε τα animal crossing, εγώ τις πλατφόρμες (mario odyssey, mario maker 2) και έτσι τα πήραμε (switch lite + switch). 

Όλα τα άλλα είτε παίζουν πολύ χειρότερα από PC-PS-XBOX, βλέπε witcher 3, ή δεν παίζουν καθόλου. Έχει jrpg από ότι είδα, αλλά δεν είμαι φαν.

Πάντως το BoTW στο PC ήταν χειρότερη εμπειρία από το switch imho. Μπορεί να υπάρχουν mods για το PC, αλλά στη native συσκευή παίζει καλύτερα από ότι είδα.

Μπορεί να ήταν οι κακές ρυθμίσεις που είχα ή κάποιο άλλο πρόβλημα με την cemu, αλλά σίγουρα η εμπειρία ήταν καλύτερη στην κονσόλα+τηλεόραση.

Γενικά το emu για το wii u πολύ μπελαλίδικο και δύσκολο να το στήσεις. 

Κάπως έτσι κι εγώ. Παιχνίδια τύπου Animal Crossing για να παίζω με τη μικρή και κάποια άλλα για την πάρτη μου. Σε Xbox/PS4 δεν υπήρχαν πολλά παιδικά παιχνίδια της προκοπής, με εξαίρεση ίσως κανα Rayman που όμως δεν μπορεί να παιχτεί από 4χρονο. Συνήθως περνούσαμε το χρόνο μας παίζοντας χαζομάρες τύπου Goat Simulator ή τα Sonic που δόθηκαν δωρεάν στο PS4. Το Switch είναι ιδανική λύση για αυτές τις περιπτώσεις, δεν το συζητάω.

Για το BOTW στο CEMU ήμουν τυχερός γιατί βρήκα πακέτο που είναι τελείως plug 'n play, το κατεβάζεις και απλώς παίζεις χωρίς σκάλισμα. Αν βέβαια ασχοληθείς λίγο παραπάνω και σετάρεις σωστά το CEMU (που δεν είναι πολύ δύσκολο αν σου δείξει κάποιος ή δεις 1-2 video) όλα τα παιχνίδια παίζουν πολύ καλά. Έχω μαζέψει κάμποσα παιχνίδια του WiiU εκεί και πλέον αν χρειαστεί να κάνω νέα εγκατάσταση δεν είναι ούτε 5 λεπτά υπόθεση. Το Mario Kart 8 το παίζουμε με την τιμονιέρα της υπογραφής στα 2560x1080 στα 60fps, ομοίως και τα Super Mario 3D World, DK Tropical Freeze, τα διάφορα Yoshi κλπ.

Το BOTW παίζει σε 35-55fps σε PC 8-9 χρόνων, ενώ σε καινούριο μηχάνημα που το δοκίμασα είναι στα 1080p@60fps σταθερά και πρακτικά καλύτερο από του WiiU λόγω αναβαθμισμένων textures packs μέσω του CEMU (1 κλικ υπόθεση).

Λίγο offtopic αυτά όμως, οπότε σταματάω.

2 ώρες πριν, logistoulis είπε

εγώ είχα πάρει switch+mario+smash 399 , το v.1 ήταν τότε βέβαια δεν υπήρχε το νέο 

ε όχι και δεν υπάρχουν  παιχνίδια της προκοπής!!!

FB_IMG_1590646718715.jpg

Το Astral Chain το έβαλα πάνω-πάνω στη λίστα των υπ' όψιν. Είδα πως απαιτεί μόνο 20-30 ώρες, οπότε μάλλον θα το αφήσω για λίγο αργότερα διαφορετικά θα το είχα πάρει χθες βράδυ.

Επεξ/σία από nzeppos

καλά είναι και τα μικρά παιχνίδια, έχοντας μόλις τελειώσει dragon quest 11 δεν αντέχω άλλο τεράστιο καπάκια

μόλις ξαναβρώ το κουράγιο έχω το three houses να με περιμένει 

5 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Το Astral Chain το έβαλα πάνω-πάνω στη λίστα των υπ' όψιν. Είδα πως απαιτεί μόνο 20-30 ώρες, οπότε μάλλον θα το αφήσω για λίγο αργότερα διαφορετικά θα το είχα πάρει χθες βράδυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό μου έχει φύγει αυτή η κάψα για το Switch😛

Μα δεν το εγραψα ειρωνικα,σε καταλαβαινω απολυτα.

Spoiler

Και εγω πχ σαν και σενα καθομουν και περιμενα τσαμπα τις γιορτες/Black friday μπας και καμια αλυσιδα το βγαλει σε εκπτωση,επειδη ετσι εχουμε μαθει απο τις αλλες πλατφορμες.

Αλλα δυστηχως η Nintendo δεν λειτουργει οπως οι αλλες πλατφορμες στο κομματι των εκπτωσεων. Και επειδη επεσε ακυρο,το τσιμπησα στις αρχες του χρονου απο την πρωτη αλυσιδα που το εβγαλε σε εκπτωση.

14 ώρες πριν, nzeppos είπε

Αλλά το πρόβλημα βέβαια είναι ότι ως κάτοχος Xbox One και PS4, δεν μπορώ να βρω άλλα παιχνίδια της προκοπής και του γούστου μου. Έχω δει όλες τις λίστες των top-30 και όλο το lineup για το 2020 και ζήτημα να με ψήνουν έστω και λίγο πάνω από 2-3 παιχνίδια.

Σαν κατοχος xbox one και ps4 ειναι λογικο να σε ενδιαφερουν και εσενα κυριως τα exclusives του Switch,δεν ειναι περιεργο αυτο και ουτε εισαι ο μονος. Θελω να πω δεν ειναι προβλημα αυτο.

Βεβαια και παλι οπως εγραψες και εσυ,τσιμπησες το Hollow Knight στο Switch,παρολο που ειναι διαθεσιμο και σε αλλες πλατφορμες. Αρα ισως βρεις και αλλα παρομοια παιχνιδια που να θες να τα παρεις/παιξεις στο Switch.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Στο Public τρεχει προσφορα με κουπονι. Βαζετε στο καλαθι σας το πακετο μαζι με το Super Mario Odyssey και πριν ολοκληρωσετε την παραγγελια σας βαζετε το παρακατω κουπονι 

NINTENDOSWITCHMARIO20B

image.png

• Thanks 1

• Moderators
10 minutes ago, christos_75 said:

Στο Public τρεχει προσφορα με κουπονι. Βαζετε στο καλαθι σας το πακετο μαζι με το Super Mario Odyssey και πριν ολοκληρωσετε την παραγγελια σας βαζετε το παρακατω κουπονι 

NINTENDOSWITCHMARIO20B

image.png

Αυτό λέω κι εγώ, αλλά δεν νομίζω ότι είναι για όλους.

Μόνο για όσους πήραν μήνυμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...