Bourdoulas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχουν δύο εκδόσεις. Η retail που είναι standalone και δεν απαιτεί το αρχικό παιχνίδι. Η δεύτερη είναι σαν DLC και είναι απλά κωδικός και απαιτεί το XC2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 32 minutes ago, Bourdoulas said: Υπάρχουν δύο εκδόσεις. Η retail που είναι standalone και δεν απαιτεί το αρχικό παιχνίδι. Η δεύτερη είναι σαν DLC και είναι απλά κωδικός και απαιτεί το XC2. Τι είδους εμπνευσμένη εξυπνάδα είναι αυτή; Μπράβο στην Ν, βρίσκουν πάντα καινούριους τρόπους να με εκπλήσσουν δυσάρεστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Εσύ όταν λες ότι είδες το Switch σε ηλιοφάνεια, εννοείς σε στεγασμένο μπαλκόνι; Δηλαδή σε σκιά; Αν βρίσκεις ενοχλητικό κάτι τέτοιο, τότε μάλλον αποσπάσαι εύκολα. Τερματίσα το Salt and Sanctuary στο χωριό κάτω από τη σκιά των δέντρων και δεν είχα πρόβλημα. Αναφέρω συγκεκριμένα αυτό το game, γιατί είναι τίγκα σκοτεινό και ούτως ή άλλως το έπαιζα με τέρμα φωτεινότητα. Για όλες τις περιπτώσεις που αναφέρθηκα, είναι υπο σκιά. Δεν πιστεύω ότι είμαι κάποια περίεργη περίπτωση. Λίγο που το έψαξα στα ίντερνετς, το θέμα είναι κοινό, με παρόμοια σχόλια all over the place. Όπως είδες και εδώ, ο φίλος πιό πάνω ομοίως έπαιζε κάτω από δέντρα και είχε θέμα. Οπότε θεωρώ ότι έχουμε ένα δεδομένο φαινόμενο (υψηλή αντανακλαστικότητα), που επηρεάζει διαφορετικά τον κάθε χρήστη, αναλόγως εξωτερικού περιβάλλοντος και της ανοχής του ίδιου του χρήστη. Οι αιτίες είναι δύο από ότι φαίνεται: 1) Η φωτεινότητα της οθόνης δεν επαρκεί και 2) Το LCD πάνελ δεν είναι ενωμένο με το πλαστικό τζάμι από πάνω του, όπως γίνεται στα κινητά. Υπάρχει ένα απειροελάχιστο κενό, το οποίο αυξάνει την αντανακλαστικότητα. Αυτό έχει επιλεχθεί προφανώς για να μήν σπάει το LCD πάνελ εύκολα, και εφόσον το πλαστικό τζάμι είναι ανεξάρτητο από το LCD πάνελ, αν χαλάσει το ένα ή το άλλο, δεν χρειάζεται να αλλαχθούν και τα δύο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Κρίνοντας με τα μάτια μου πάντα, νομίζω ότι η φωτεινότητα είναι σε καλό επίπεδο. Αυτό που κάνει τη ζημιά είναι το πλαστικό τζάμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Malthador είπε Ερώτηση, γιατί έχω μπλέξει τα μπούτια μου, το Xenoblade Chronicles 2- Torna: Golden Country είναι stand-alone game ή απαιτεί το πρώτο XC2; Με αυτα που ειπαν εγω το καταλαβα πως αν αγορασεις τη physical εκδοση το κασετακι εχει μεσα το torna οπου το δινουν σαν νεο game ξεχωριστο απο το κανονικο και δεν χρειαζεται να εχεις το προηγουμενο για να παιξει.Δινουν μαζι και ενα download code για να κατεβασεις το μισο season pass(αφου το torna το εβαλαν στο catridge) που ειχαν δωσει απο την αρχη δηλαδη τα νεα blades,quests οπου αυτα ειναι μονο για το πρωτο game. Αν το αγορασεις ή το ειχες παρει ηδη το season pass σαν digital απο την αρχη εκει δεν ξερω αν μπορεις να παιξεις το torna χωρις να εχεις το πρωτο game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 12 minutes ago, Mistwalker said: Με αυτα που ειπαν εγω το καταλαβα πως αν αγορασεις τη physical εκδοση το κασετακι εχει μεσα το torna οπου το δινουν σαν νεο game ξεχωριστο απο το κανονικο και δεν χρειαζεται να εχεις το προηγουμενο για να παιξει.Δινουν μαζι και ενα download code για να κατεβασεις το μισο season pass(αφου το torna το εβαλαν στο catridge) που ειχαν δωσει απο την αρχη δηλαδη τα νεα blades,quests οπου αυτα ειναι μονο για το πρωτο game. Αν το αγορασεις ή το ειχες παρει ηδη το season pass σαν digital απο την αρχη εκει δεν ξερω αν μπορεις να παιξεις το torna χωρις να εχεις το πρωτο game. Εγώ το game το έχω physical. Αν αγοράσω το Torna digital, θα πρέπει να έχω μέσα το cartridge του XC2; Αν είχα το XC2 digital και αγόραζα το Torna digital, θα έπρεπε να έχω installed και το XC2 για να παίξω το Torna; Το physical του Torna θα περιλαμβάνει και το XC2 μέσα; Βασικά δεν κατανοώ γιατί τα πολύ απλά πράγματα τα κάνουν σύνθετα άνευ λόγου και αιτίας. 😕 1 hour ago, panther_512 said: Για όλες τις περιπτώσεις που αναφέρθηκα, είναι υπο σκιά. Δεν πιστεύω ότι είμαι κάποια περίεργη περίπτωση. Λίγο που το έψαξα στα ίντερνετς, το θέμα είναι κοινό, με παρόμοια σχόλια all over the place. Όπως είδες και εδώ, ο φίλος πιό πάνω ομοίως έπαιζε κάτω από δέντρα και είχε θέμα. Οπότε θεωρώ ότι έχουμε ένα δεδομένο φαινόμενο (υψηλή αντανακλαστικότητα), που επηρεάζει διαφορετικά τον κάθε χρήστη, αναλόγως εξωτερικού περιβάλλοντος και της ανοχής του ίδιου του χρήστη. Οι αιτίες είναι δύο από ότι φαίνεται: 1) Η φωτεινότητα της οθόνης δεν επαρκεί και 2) Το LCD πάνελ δεν είναι ενωμένο με το πλαστικό τζάμι από πάνω του, όπως γίνεται στα κινητά. Υπάρχει ένα απειροελάχιστο κενό, το οποίο αυξάνει την αντανακλαστικότητα. Αυτό έχει επιλεχθεί προφανώς για να μήν σπάει το LCD πάνελ εύκολα, και εφόσον το πλαστικό τζάμι είναι ανεξάρτητο από το LCD πάνελ, αν χαλάσει το ένα ή το άλλο, δεν χρειάζεται να αλλαχθούν και τα δύο. Μπορεί να είναι όπως τα λες, μάλλον τα μάτια του καθενός μας έχουν διαφορετική ανεκτικότητα. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι ενώ η αντανακλαστικότητα με ενοχλεί πάρα πολύ στις τηλεοράσεις, στα φορητά έχω πολύ μεγαλύτερη ανεκτικότητα. Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι το να «μήν σπάει το LCD πάνελ εύκολα»: θεωρώ απίθανο να γίνει αυτό. Το πάνελ προστατεύεται από την πλαστική οθόνη, επομένως για να σπάσει θα πρέπει πρώτα να σπάσει το πλαστικό. Αν το πατήσει ελέφαντας ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Το physical του Torna θα περιλαμβάνει και το XC2 μέσα; Δεν θα εχει το xc2 θα ειναι μονο το torna και θα παιζει χωρις να εχεις το xc2.Το download code που θα δωσουν μαζι για την ωρα ξερουμε οτι θα ειναι μονο για το xc2. Για τα αλλα που ειπες δεν νομιζω οτι γνωριζει καποιος official και ας βγαινει το game σε 3 μερες😂.Επειδη κατι γραφτηκε οτι το torna θα εχει δικο του εικονιδιο στην αρχικη οθονη του switch για να παιξει,μαλλον και digital αν γινει η αγορα θα εχει λογικα το εικονιδιο του torna σαν ξεχωριστο game χωρις να χρειαζεται κατι απο το xc2 και το αλλο μισο season pass που εχει περιεχομενο μονο για το xc2 ισως ενεργοποιηθει αυτοματα αν δει οτι εχεις το xc2 μεσα ή τουλαχιστον καποιο save. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spasarxidas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ το πήρα παραλία φέτος και κάτω από την ομπρέλα δεν έβλεπα την τύφλα μου.Το παράτησα γιατί έκανα αγγαρεία στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Malthador είπε Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι το να «μήν σπάει το LCD πάνελ εύκολα»: θεωρώ απίθανο να γίνει αυτό. Το πάνελ προστατεύεται από την πλαστική οθόνη, επομένως για να σπάσει θα πρέπει πρώτα να σπάσει το πλαστικό. Αν το πατήσει ελέφαντας ίσως. Σωστό αυτό που λές. Αν όμως LCD πάνελ και πλαστική οθόνη ήταν ένα σώμα, τότε αν πάθαινε φθορά το πλαστικό, θα έπρεπε να αντικατασταθεί ο συνδυασμός πάνελ και πλαστικού. Τώρα θα αλλάζουν μόνο το πλαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 με κάποιο ματ προστατευτικό φιλμ δεν γίνεται δουλειά με τις αντανακλάσεις? Προσωπικά δεν παίζω σε ανοιχτούς χώρους αλλά σε εσωτερικό με φώτα , παράθυρα κλπ δεν έχω παρατηρήσει κάτι ενοχλητικό, έχω φυσικά και tempered πάνω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 15 minutes ago, Daredevil said: με κάποιο ματ προστατευτικό φιλμ δεν γίνεται δουλειά με τις αντανακλάσεις? Προσωπικά δεν παίζω σε ανοιχτούς χώρους αλλά σε εσωτερικό με φώτα , παράθυρα κλπ δεν έχω παρατηρήσει κάτι ενοχλητικό, έχω φυσικά και tempered πάνω...... Τα matte αυτοκόλλητα κάνουν δουλειά, αλλά αφενός εμφανίζουν θολούρα στο gaming αφενός και αφετέρου ποιός φοράει αυτοκόλλητο εν έτει 2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Συνεχιζω με μια ειδηση που αν ισχυει θα γελασουμε. https://kotaku.com/some-switch-games-wont-support-cloud-saving-to-prevent-1828944536?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow Δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος αλλος ή ειναι καινουριο. Τα games που εχουν online components δεν θα υποστηριζουν cloud saving , and i quote "to prevent cheating" . Dark souls, fifa, splatoon κλπ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτα βλέπω και εγω και μεσα στο ΣΚ εκανα τη στροφή μου προς τη modding κοινότητα. Δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει. Ουτε το ονλινε, ουτε οι υπηρεσίες, ούτε η πιθανή βελτίωση του GUI με κράτησαν απο το να την ξεπαρθενιάσω. Δωσε παιχνίδια και βλέπουμε. Στηρίζουμε Νιντυ αλλα μέχρι ένα όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, james9tito είπε Συνεχιζω με μια ειδηση που αν ισχυει θα γελασουμε. https://kotaku.com/some-switch-games-wont-support-cloud-saving-to-prevent-1828944536?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow Δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος αλλος ή ειναι καινουριο. Τα games που εχουν online components δεν θα υποστηριζουν cloud saving , and i quote "to prevent cheating" . Dark souls, fifa, splatoon κλπ . Τα dark souls και στο steam ποτε δεν ειχαν cloud saves πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 48 minutes ago, james9tito said: Συνεχιζω με μια ειδηση που αν ισχυει θα γελασουμε. https://kotaku.com/some-switch-games-wont-support-cloud-saving-to-prevent-1828944536?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow Δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος αλλος ή ειναι καινουριο. Τα games που εχουν online components δεν θα υποστηριζουν cloud saving , and i quote "to prevent cheating" . Dark souls, fifa, splatoon κλπ . Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, είναι εντελώς γελοίο αυτό που λένε. Βάζεις υποτίθεται συνδρομή για τα cloud saves και για τα multiplayer games και σου λένε ότι αυτά τα δύο δεν μπορούν να συγχρονιστούν μεταξύ τους. Τραγικοί οι τύποι, για ακόμα μια φορά κάνουν τα απλά πράγματα σύνθετα, απορώ ποιός τους πληρώνει. 38 minutes ago, ADHD said: Τα dark souls και στο steam ποτε δεν ειχαν cloud saves πάντως.. Δεν μου λέει κάτι αυτό. Ας βρουν άλλο τρόπο, δεν γίνεται να κινδυνεύω να χάσω χαρακτήρες με 200 και 300 ώρες playtime, επειδή αυτοί είναι ηλίθιοι. Στο κάτω κάτω της γράφης, τι πάει να πει «cheating»; Βάζω και για αυτό συνδρομή, για να υπάρχει moderation και έλεγχος, κάνει κάποιος επίτηδες disconnect; Ρίχτου ένα πέναλτι στο rating να δούμε αν θα το ξανακάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις